Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet natt i staden
151,16 SEK Se produkt

Den abstrakta fototapeten med stadens panorama om natten är en idealisk proposition för alla som gillar industriella mörka arrangemang. Det klassiska stadstemat i moderna termer blir ett starkt dekorationselement av väggen. 

Fototapet lavendelfält
181,68 SEK Se produkt

Fototapet med lavender i makroskala är en av de vackraste fototapet mönstren för vardagsrummet och sovrummet. Den kommer inte att bara ge färg till utrymmet, men kommer också återge känslan av småstäder i Provence.

Fototapet fjäril på en blomma
124,19 SEK Se produkt

För alla naturälskare så har vi förberett en fototapet med en fjäril i makroskala. Ett sådant mönster ger utrymmet fräsh luft samtidigt som den tar bort det monotona i ett ljust arrangemang. 

Fototapet med blommigt mönster
191,61 SEK Se produkt

Fototapet i retrostil med blommotiv  ser till att olika interiörer i romantisk och industriell stil får en unik karaktär.  Floristiska motiv regerar denna säsong. En väggdekoration behöver inte bara vara en originell tillsats, men kan också vara en inspiration och grund till att skapa en intressant stylisering. 

Fototapet urban jungle
225,68 SEK Se produkt

Stadsdjungeln behöver inte vara grå, tvärtom kan den vara fylld med färger och växter som formas i fantastiska mönster.  Ett bra exempel är väggtapeter med blad från exotiska växter.

Fototapet romantiska blommor
235,97 SEK Se produkt

Drömmer du om en okonventionellt interiör med en romantisk själ? Då borde det inte saknas fototapeter med blommor.  Ett stor, uttrycksfull och oerhört subtilt mönster som kommer att föra dig till Jane Austens, Byrons eller Goethes värld.

Fototapet med blommor i retrostil
225,68 SEK Se produkt

Gillar du 1960 talet samt 1970 talet? Är hippieåldern nära ditt hjärta? Låt hippiestilen inspirera din interiör!  Ta del av fototapeter med blommotiv i retrostil och stoppa klockvisaren.    Låt Flower power vara med dig!

Fototapet världskarta
124,19 SEK Se produkt

Fototapeter till väggen som föreställer världskartan är inte bara en proposition för skolklassen men också till barnrummet.  Det är ett perfekt förslag för dekoration av interiören för ett fan av resor som blir inspirerad till ytterligare resor!

Fototapet blå rosor
237,03 SEK Se produkt

Fototapeter för väggen med intensiv blå färg är ett fantastiskt sätt att införa en accent i klassisk blå färg och ett färgmönster ser till att vi kan glädja oss av naturens närhet. 

Fototapet gryning i skogen
235,97 SEK Se produkt

Väggtapeter med en pittoresk utsikt är ett perfekt sätt att känna naturens närhet även om man bor i en stor stad.  Ett grönt skogshörn i vardagsrummet är det bästa receptet för inredningen, där vi kan koppla av och ladda batterierna efter en dag full av utmaningar.