Fototapeter efter interiörer - Pojkrum

Söker du efter en dekoration för pojkrum? Välj våra tapeter ju för pojkar. Pojkarna i skolåldern kommer gärna att visa på väggen sina favorit tecknade karaktärer, en intressant modell flygplan eller en bil. Den enklaste lösningen för att uppfylla barndoms drömmar är användningen av tapeter som visar pojkarnas motiv. Stor populära är robotar och idrottare. Den höga kvaliteten på våra tapeter, mättade färger och intressanta motiv låtar pojkarna att gå igenom en värld av äventyr och drömmar. För att göra ett rätt val, sök efter grafiken i våra online butik och välj ditt önskad motiv! Här finns tapeter som kommer att glädja de yngsta familjemedlemmarna. Med de glada motiven kommer de leklystna pojkarna att känna sig hemma.

65 fototapeter

  • Liknande ämnen:
 

Inspirerande tapeter för pojkrummet

Att dekorera pojkrummet är inte en enkel uppgift. Det är väl känt att pojkar, liknande som flickor, är temperamentsfulla, ofta ändrar sina intressen - även varje vecka kan de fascineras av något nytt som inte har någonting att göra med den tidigare hobby. Tapeter för pojkrum har upprättats på ett sådant sätt för att passa en mängd olika intressen och passioner av pojkar. Oavsett om det är fotboll, astronomi, breakdance, stora maskiner eller segling. Myloview har ansträngt att inte alla tapeterna för pojkar i vårt sortiment hölls i tråkiga redan något slitet och blå toner, så att ge rummet så önskas mångfald och varje pojke kan hitta något av intresse. Bilder med skidåkare, fotbollmönster, cyklister eller skateboardåkare som utför svåra trick, kommer säkert att glädja alla sportenthusiaster. Tapeter som visar idrottare eller sportarenor ger inredningen dynamik och stil, och kommer att gillas av en äldre pojke och alla hans kompisar. På ett liknande sätt är det med bilar eller andra snabbt fordon. Tapeter med lite enklare mönster som liknar fotbollar eller andra element från tecknade serier - är en bra idé att dekorera rummet för små barn, som t.ex. ett grundskoleelev. Pojke som fascineras av universums uppbyggnad eller drömmer om att vara en astronaut, kommer definitivt att välja tapeten med skytteln och rymden. Tapet av denna typ ser särskilt imponerande och mycket originellt ut, om du sätter upp den i taket. Bilder med främlingsrymdfarkoster eller kläcks till rymdskeppet absolut kommer att glädja de som gillar science fiction. De låter sin fantasi för att resa genom kosmiskt utrymme i stället för att titta på tv eller läsa en bok. Våra tapeter förändrar väggen till landet av space adventure! Fans av akut musik, såsom rock eller metall kommer att njuta av tapetenmed trummis och hans trumset i mitten av konserten. Gilla oss och ta del av erbjudandet och få inspiration med det!


Upprorisk gatukonst – tapeter med graffiti

Tapeter med graffiti eller andra streetart väggmålningar är mycket populära bland tonårspojkar. Dessa tapetmönster inspirerar inte bara finsmakare av punk, grunge, hip-hop, rap och andra genrer av gatukultur, utan även pojkar som tar sina första steg i konsten att teckna och måla, där kan de fritt utveckla sin kreativitet, utan att hålla sig till strikta regler. Fototapeter täckt med taggar är inte för mycket aggressiva. Bara din fantasi sätter stopp på hur du vill skapa en personlig stil! De är en extremt intressant och kreativ lösning för alla ungdomar! ”Tag" betyder en signatur av författare av graffiti eller en medlem av en av ungdomskultur - och den syftar till att bestämma deras "territorium" i staden). Våra tapeter med grafitti-mönster tallrikar på väggen i modern tappning! De här tapeterna, t.ex. de med taggar, kan göra att rummet får en optiskt rymd. Det är eftersom målningar har en tydlig högreståndskaraktär tack vare bildens djupverkan och perspektivbildning. En annan fördel är att dessa tapeter är extremt resistenta mot UV-ljus och blekning eftersom våra produkter har en mycket slitstark och tålig kvalitet. Myloviews kollektion Street Art, som är en hyllning till denna informella men mycket spännande konstform, gör det möjligt att förnya ett rum på ett snabbt och enkelt sätt. Det är bra mycket lättare och roligare att tapetsera om du frågar pojken att bidra till att sätta upp tapeterna! Rengör fett fläcken eller smuts med dessa tapeter kommer inte att vara svårt för varje ägare. Med den här lösningen kan du spara massor av pengar och samtidigt får estetik i rummet. Ligg steget före och täck dina väggar med tapeter med det allra senaste inom graffiti. Låt dig inspireras av dessa kreativa väggar!