Fototapeter efter interiörer - Pojkrum

Fototapet till pojkrummet kommer att införa färg i barnutrymmet. Med hjälp av det lämpliga mönstret kommer du att göra pojkarrangemanget mer attraktivt och gör interiören mysigare. Bland olika motiv kan vi särskilja en fototapet som hänvisar till populära sagor och dekorationer som föreställer rymden och djungel - platser som främjar barns utveckling och nyfikenhet av världen. I samlingen finner du också mönster för äldre pojkar - bilar, flygplan och sjörövarskepp. Tack vare det kommer du säkerligen att finna en fototapet för en pojke som kommer att passa perfekt till dennes intressen. 

Fototapet lamm och rävar

Fototapet lamm och rävar

Om din son ej har några specifika intressen så går det bra att dekorera rummet med ett neutralt mönster med djur.
Fototapet för pojken med fotboll

Fototapet för pojken med fotboll

Om du och ditt barn föredrar minimalistiska mönster, välj en enkel fototapet med fotboll.
76 fototapeter
Fototapet med skogsdjur

Fototapet med skogsdjur

Om ditt barn känner sig bra omgivet av djur så kommer en sådan tapet vara den perfekta presenten.
Fototapet militär

Fototapet militär

Om ditt barn är ett fan av militärstilen så ska du satsa på en unik fototapet med kamouflage motiv.
Fototapet till pojkrummet med BMX

Fototapet till pojkrummet med BMX

Färgglad fototapet med BMX cykel kommer att ge pojkrummet färg och ta bort arrangemangets tristess.
Fototapet med moln till pojken

Fototapet med moln till pojken

Fototapet med moln är en perfekt dekoration till spädbarnets rum. Den kommer att komponeras bra med vitt och pastellfärger.
Fototapet formel 1

Fototapet formel 1

Fototapet med Formel 1 kommer att vara en utfyllning av det lilla fanet av racertävlingar.
Fototapet för pojken mål

Fototapet för pojken mål

Det ursprungliga fotobakgrundsmotivet med en approximation av bollen i nätet är ett utmärkt sporttema för pojkens rum.
Fototapet världskarta med djur

Fototapet världskarta med djur

Vår fototapet med en karta över djur kommer att hjälpa barnet att börja upptäcka världen.
Fototapet för pojken med dinosaurier

Fototapet för pojken med dinosaurier

Fototapet med dinosaurier är ett favoritmotiv för pojkar. Han kommer att introducera dynamik i arrangemanget och låter inte barnet bli uttråkat!
Fototapet med svartvita planeter

Fototapet med svartvita planeter

En mörk fototapet är lämplig för äldre pojkar, särskilt de som är intresserade av astronomi.
Fototapet dinosaurie i 3D

Fototapet dinosaurie i 3D

Ännu ett förslag med dinosaurie. En sådan fototapet är en väldigt unik och uttrycksfull dekoration.

  • Liknande ämnen:
 

Fototapet till pojkrummet: charmen av färgglada ramar

Fototapeten kommer att se till att utrymmet i pojkrummet kommer bli varmare - motivet från sagor och Disneys tecknade filmer kommer att stimulera till kreativt lek och spel. Vid användning av en väggdekoration med ett färgstarkt mönster så ger du utrymmet ett sagolikt och mysigt utseende. I vår kollektion hittar du en fototapet till pojkrummet, som har inspirerats av sagovärlden och fantasyfilmer. Ingenting hindrar dig från att införa en magisk enhörning i dekoren med en sagolik skog i bakgrunden eller hjältar från din favoritsaga i form av charmiga färgglada grafiska former. Sagoscenen kommer att utveckla den lilla äventyrarens nyfikenhet - den kommer att liva upp utrymmet och ge den uttrycksfull karaktär. Bland de olika motiven hittar du också en fototapet med ett abstrakt, mönstrat motiv.

Fantasifulla väggmotiv till barnrummets vägg

För att dekorera pojkens sovrum så kommer väggdekoren som inspirerats av både fauna och flora att vara ett effektivt alternativ både i verklig form och sagoform. I vår internetbutiks samling finner du en fototapet för en pojke med en djungel. Detaljen kommer att komponeras med fördel med trä, gröna accenter och varma färger som används för att renovera utrymmet. Grafiken med rymden kommer att ta ditt barn på en resa i galaxen - och ge utrymmet ett helt nytt och surrealistiskt utseende. Fototapet med moln, oceanens djup och dinosaurier som kommer att ta ditt barn till ett helt nytt ställe som kommer att inspirera ditt barn att läsa böcker och utveckla kreativa färdigheter. Bland fantasifulla fotografier kan man särskilja sjörövarskepp– fototapeter för pojkar kommer att skapa ett klimat som främjar havsresor. I det barnsliga arrangemanget kommer du att kunna integrera motiv som för tankarna till Pirates of the Caribean - bilderna kommer att utgöra en perfekt ram till en klassisk säng och trämöbler.

Fototapet för pojkar: populära mönster

Fototapeten kan presentera de mest populära motiven, som är typiska för den manliga världen från sport till motor. I vår kollektion finner du mönster i en färgglad form - i en expressiv form - både som fotografi och grafik. Attraktiva accenter kommer att med fördel att göra pojkarrangemanget mer attraktivt. Om din son är en sportentusiast, välj fotbollsdekorationer som väggdekorationer - deras tillämpning är en universell lösning. Motoraccenter kommer att passa i ett minimalistiskt arrangerat utrymme - fototapeten kommer att vara en uttrycksfull detalj som dominerar utrymmet.

Bland de olika mönstren kan du finna ryttarkaraktärer och motorcyklister samt också piloter. Du kan bestämma dig för ett klassiskt motiv och arrangemang i pojksovrummet och komponera väggdekorationer med bilar eller krigande idoler, exempelvis Batman. Om du letar efter något universiellt och nedtonat, kan du välja fototapet till pojkrummet med världskarta. Dekorationen kommer att främja lärandet av geografiska namn - det blir en levande och färgstark detalj i ett traditionellt inrett rum.