-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med vintagepalmer

Fototapet med vintagepalmer

Bildnummer: #191897299
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
256,55 SEK
Ändra storlek

Vintage på en exotisk semester

Vintagemodet fungerar bra. Detta beror främst på en vacker design som passar perfekt både i moderna och lantliga rum. Allt detta beror på vår fantasi och individuella preferenser.

Vintagestilen kan enkelt anpassas till dina egna behov och preferenser detta eftersom den är avsedd att relatera till historia, det vill säga möbler och tillbehör med en själ. Den kan också kombineras med andra stilar. Det beror på vad som faktiskt ger oss nöje och vilken vår hobby är. Vad händer om vi älskar blommor särskilt de exotiska? Tja, vi måste välja rätt fototapet som inte bara kommer att betona skönheten i retromöblerna men främst tillbehör. Blandningen av vintage- och boho -stilar är inte bara en originalkombination men är framförallt elegant.

En fototapet med mörka löv är en perfekt bakgrund för bruna möbler. Både de som fanns i Östeuropeiska skolor och de koloniala. Dess blandning i sig gör också att vardagsrummet får en unik, exotisk, men samtidigt mycket smakfull karaktär. Ett perfekt exempel är användningen av en enkel byrålåda bredvid vilken man kan placera en rottingfåtölj eller korgvävd fåtölj. Nyckelelementen här är tillbehör i bohostil och glaslyktor som skapar en unik atmosfär på kvällen. Palmblad som är inte bara i form av en fototapet som älskar blommor. Särskilt stora som ger rummet lite exoticism. Inte konstigt att den här fototapeten kommer att se unik ut inte bara i vardagsrummet.

Tack vare användningen av en passande vintage fototapet kan vi också skapa ett unikt entourage i sovrummet. Mot den bakgrunden kommer en gammal, mörkbrun säng att se väldigt elegant ut särskilt om dess stil är från mellankrigstiden. Men också på fönsterväggen. Särskilt när vi har fönsterbrädor med en stor mängd blommor vilket kommer att ge rummet en klassisk boho -look. När du väljer en fototapet med palmblad i vintagestil är det värt att komma ihåg att det är ett mönster som älskar naturliga färger: bruna och beige. Det är därför som design från 60- och 70 -talet ser så bra ut på den.. Deras gemensamma kombination med tillägg av blommor tar oss lite till en annan värld som är känd från koloniala expeditioner.