-45%   ERBJUDANDE

FAQ

Hur ska man genomföra en beställning?

Lägg till produkten i korgen genom att klicka på knappen bredvid den visade produkten. Fyll sedan i kontaktuppgifterna. När du har valt och bekräftat betalningsmetoden visas ditt ordernummer på skärmen och en sammanfattning av inköp skickas till den angivna e-postadressen.

 

Behöver jag skapa ett användarkonto?

Du kan göra en beställning utan att registrera dig, men genom att skapa ett konto kan du hantera din orderhistorik och din lista över favoritprodukter på ett effektivt sätt.

 

Hur du anpassar produktdimensioner?

Ange önskad bredd och höjd i centimeter i de tomma rutorna bredvid produktdesignen. Rama sedan in grafiken. Kom ihåg att det mörka området är utanför ramen. Vid svårigheter kan du skriva till oss – contact@myloview.com. Vi kommer att hjälpa dig att välja den bästa ramen.

 

Finns det möjlighet att ändra färgen på den valda grafiken?

JA! Det räcker med att du beskriver exakt ändringarna i fältet observeringar till beställningen (som visas i kundkorgen). Vi kommer att rådfråga dig innan du bekräftar din beställning.

 

Är det möjligt att göra en fototapet baserat på ditt eget foto?

Självklart! Du kan skriva ut både en fototapet och en bild, affisch eller ett klistermärke. Minsta upplösning av fotografier som behövs för att utföra tjänsten är 1000 x 1000 pixlar. Du kan vara lugn när det gäller din säkerhet - de laddade fotona används för ditt beställningssyfte. Vi delar inte dem eller lagrar dem i butikens databas.

 

Vad är väntetiden för beställningen?

Beställningen behandlas omedelbart efter det att betalningen har krediterats till vårt konto. Paketet skickas och överlämnas till budet inom 48 timmar, som sedan levererar paketet till den angivna adressen. Vi levererar beställningar till flera av världens hörn, så väntetiderna kan förändras något. Oroa dig inte - vi kommer att meddela dig via e-post.

 

Var kan man hitta rabattkoder?

Följ Myloview på Facebook och Instagram. Anmäl dig till nyhetsbrevet, och du kommer att erhålla en ytterligare 5 % rabatt.

 

I vilken form levereras fototapeter?

Fototapeter levereras i paneler, vars bredd beror på dimensionerna på hela mönstret. Medelbredden på en panel är från 95 till 133 cm, och höjden är proportionell mot de mått som anges vid beställningen. Panelerna är packade inuti ett skyddsrör.