Fototapeter efter interiörer - Dagis

Varje utrymme behöver ha rätt inställning, särskilt när det är avsett för barn. Kolla in vårt sortiment avtapeter för företag med mönster för förskolor. Dagis är en av de mest utmanande platserna. Alla element i designen måste vara säkra för små användare. Våra tapeter är ett riktiga fynd - inte är giftiga, luktfria och skapas med hjälp av enbart naturliga ingredienser. För barns hälsa, bör du investera bara i vissa lösningar. En tapetmed karaktär från sagor, färgglad grafik som hänvisar till element som tagits från naturen (träd, blommor, djur) passar perfekt för dagis. Perfekt är också siffror och bokstäver, som kommer att bidra till att lära sig matematik och läskunnighet. Dagisklassrummen kan framgångsrikt dekoreras av mångfärgade glada canvastavlor.
28 fototapeter

  • Liknande ämnen:
 

Barns drömmar i tusentals färger

Förskolebarn älskar färgerna och roliga former, och varumärket Myloview uppfyller dessa förväntningar genom att förbereda en imponerande samling avtapeter. Skapade med endast godkända och certifierade material, tryckt med den senaste tekniken, ger de den perfekta lösningen för alla vanliga arrangemang. Tapeter - beroende på typ av substrat, är resistenta mot fukt, solljus, nötning och smuts. Det senaste kan avlägsnas lätt genom att försiktigt torka med en fuktig trasa. Teman som pryder tapeter är tiotusentals mönster och design. Men ett krav måste uppfylldas – de måste vara roliga och färgrika! Bäst om de skimrar av solsken, glada färger av apelsin, gult, suddigt grönt eller rött. Alla pastellfärger passar också jätte bra. I det aktuella galleriet hittar du massor av fantastisk grafik, som påminner om barnteckningar, scener från sagor, böcker och effektiva kompositioner av små mönster, sicksack och ränder. Om du inte vet vilken typ av tapeter du skall välja, kan du organisera en omröstning bland dina elever? För att förhindra tristess, dekorera var och en av lekrum, men inreda i en annan stil. Låt en av dem vara söt, fylld med fräscha färger och intressanta former, som kommer att väcka barns fantasi. Dekorera det andra rummet på ett mer konventionellt sätt, t. ex. i skandinavisk stil - grafik inbäddade i denna trend har en värme och är minimalistisk på samma gång. Det är viktigt att barnen kan befinna sig i en sådan dekorerad interiör, så försök att undvika överskott på visuella stimuli. Om du bestämmer dig för en spektakulär tapet, låt möblerna förbli i den klassisk stilen. Enfärgade hyllor och skåp på bakgrunden av en grafisk, färgrik vägg, kommer att vara en perfekt helhet. Dagis skall locka med sitt utseende - den måste vara en vänlig och glad, och på samma gång, den mycket professionella platsen. Väggrafik gör det möjligt för oss att uppnå just den effekten.


Dagis som från en saga

Det är allmänt känt att ett korrekt val interiörfärger, påverkar kvaliteten på arbete, studier och vila i interiören. Annars ordnar man ett kontorutrymme och övriga gemensamma rum och lekrum. En speciell typ av interiörer är förskolan och förskolan-samling, där vetenskapen måste kombineras med något mycket roligt. Så hur kan man ordentligt anpassa utrymmet för att det kan tjäna barnen, låta dem slappna av och troligen lättare assimilera information? Först, ta hand om att den maximala mängden av utrymme förblivit outvecklat. Fritt utrymme i en viss del av rummet, är på något sätt värt att separera - till exempel med en skiljevägg, bakom vilken det finns dolda nallar, dockor och bilar staplade på den fina mattan. Det lilla utrymmet för att leka bör vara attraktivt för barn, därför spara inte på färger och former. Och, glöm inte säkerheten! Täck alla skarpa vinklar av möbler och väggar med skyddar, och skydda farliga verktyg och delar av leksaker så att våra elever inte har tillgänglighet till dem. När har du det separerade fria utrymmet för att vilja, tänk på att lära. Det är viktigt att barn lär sig utan tvång, och kunskapsinhämtning skall vara för dem ett verkligt nöje. För att detta ska ske, ta hand om fascinerande studiehjälpmedel, såsom diagram och grafik. De transparenta och lättillgängliga (till exempel hängas på väggen), kommer säkert att fånga uppmärksamheten, som gör att barnen snabbt kommer ihåg information som lagrats på dem - multiplikationstabellen, alfabetet, eller ord från ett främmande språk. En sagolik föreskola i motsats till framträdanden, kräver inte en hel del ansträngning och pengar. Bara några smarta idéer, så att utrymmet får en god karaktär och positiv energi. En av dem kan vara en storformat grafik som kan förekomma i rollen av tapeten, av vilken dekorativa motiv kan ersätta andra dekorationer av interiören. Även tänk på en ordentlig belysning, och, naturligtvis, krukväxter! Det hela måste vara mysigt och bekvämt. Endast på en sådan balanserad plats känner sig förskolebarn hemmastadda och fria.