Fototapeter efter kategori - SportStars

Väggdekor med Leo Messi

Väggdekor med Leo Messi

Väggdekor med en av de bästa fotbollspelarna i historien - Leo Messi borde finnas i varje fotbollsfans rum.
Väggdekor LeBron James

Väggdekor LeBron James

I Sportstars kollektionen så kunde man inte undvika Lebron James som är legend i NBA.
5 fototapeter
Väggdekor Serena Williams

Väggdekor Serena Williams

Serena Williams kommer att motivera till hårt arbete där hon är placerad på väggen, och kommer att vara en fascinerande väggdekoration.
Väggdekor Usain Bolt

Väggdekor Usain Bolt

Väggdekor med Usain Bolt kommer att vara perfekt till alla sportfans. Världens snabbaste människa i ert vardagsrum? Självklart!

  • Liknande ämnen:
 

Fototapeter SportStars: bästa av dem bästa


Sport är en av de största distraktioner av moderna människan. Både med avseende på denna sport som vi ser på tv - och gärna välja de arenor och andra idrottsanläggningar - och en som vi växer av olika skäl: att förbättra humöret, stärka dina muskler och släppa övervikt. Vissa sporter som löpning eller simning, kräver ingen dyr specialutrustning och i sig är inte särskilt spektakulär, men fortfarande lockar massor av jublande åskådare. Fördelen med andra är precis det motsatta - att deras praxis är exakt bygger på att en dyr, exklusiv utrustning: framförallt uppstår tanken av racing och segling. Alla sporter, oavsett om de är vackra – tex. konståkning, som kan vara farligt - som motorcykel racing, som är rolig - som curling vilket är väldigt spännande – eller som alla lagsporter, har sin egen krets av diehard fans. Men det finns en grupp av sporter som är mest populära och bredaste av alla. Bilder av de mest kända idrottsmän och idrottskvinnor som utövar dessa discipliner är dekorerade med tapeter som samlats i uppsamlings SportStars. Tapeter SportStars är en serie porträtt av kända idrottsmän från hela världen. De presenterades på ett karakteristiskt sätt, som ett målat glasfönster eller utskärning: på sin kropp består av många små, färgstarka fragment - ett sådant förfarande är utformat för att fånga dynamiken i odlade sina discipliner. Eftersom alla discipliner vars stjärnorna porträtteras på fototapeter från uppsamlingen ”SportStars” är antingen i sig mycket dynamisk, eller kombinerar stunder av maximal koncentration av snabba, plötsliga spikar. Vi har här ännu, respektive sprinter Usain Bolt, golfaren Tiger Woods, tennisspelaren Serena Williams, fotbollsspelaren Lionel Messi och basketspelaren LeBron James. Var och en av dem är en master i sin disciplin - det är därför tapeter från uppsamlings SportStars är bara, ja, mäster tapeter. Original, modern design tapeter i denna serie gör att de kan dekorera alla typer av områden - inte bara ett rum ivrig förespråkare för en av de porträtteras stjärnor på fototapeter, men också andra hushålls interiör, såsom en hall eller vardagsrum, och - naturligtvis - gym och andra idrottsanläggningar.

Vem är de idrottare som avbildas på fototapeter SportStars?

Till fans av vår disciplin behöver vi inte absolut introducera individer varsom porträtt är på fototapeter av serien SportStars. Ta till exempel, Tiger Woods: är en av de mest framgångsrika golfare i världen, och på samma gång - en av de högst betalda idrottare i historian och är nu den största idrottsmannen i världen. Fototapeten ”Tiger Woods” kommer inte bara att ge sport formation, men också den specifika atmosfären av glamour. På listan över de rikaste idrottare är basketspelare LeBron James bara tre platser under Woods, som är nummer ett. Och, inte utan anledning, varje basketfan håller med det. James basketkarriär påminner om en lång, oavbruten rad av seger och nya rekord, vilket gör honom till en av de mest populära basketspelare sedan den legendariske Michael Jordan - som för övrigt anser James som hans idol och master. Fototapeten med ett porträtt av LeBron James 'flygande' till basketkorgen imponerar säkert någon fan av basket - denna lilla, och den vuxne. Det kan också vara en inspirerande dekoration av alla gym, som odlar denna mest amerikanska sporten. Den enda kvinnan som framställs i Myloviews samling, är Serena Williams. Hon är inte bara en lysande tennisspelare, men också en symbol för sport stil - är vida känd för sin färgstarka och originella sportkläder. Dessutom har hon ett samarbete med välkända designers och har skapat sina egna samlingar av sportkläder och smycken, vilket motsäger stereotypen om folk som är professionellt involverade i idrotten, inte är bekanta med något annat än sin disciplin. Tapet av Serena Williams kan vara en perfekt spännande sport dekoration för flickor – som kommer att vara hennes ständiga inspirationskälla. En liknande inspiration skulle säkert kunna ge varje ung idrottsman eller sportsmence tapeten med argentinska spelare Lionel Messi. I 21 års åldern fick han titeln ”FIFA fotbollsspelare of the Year”, och bara fem år senare, blev han erkänd som den bästa spelaren i världen. Är det därför möjligt att föreställa sig en bättre dekoration av gymmet eller sätet för en fotbollsklubb än bara tapeten med ett porträtt av Messi? Den sista av de tävlande vars likheter presenterar sig på tapeter från SportStars-serien, den jamaicanska sprintern Usain Bolt. Experter disciplin är överens om att det faktum att han är förmodligen den snabbaste mannen som någonsin levt. Därav dess smeknamn: Blixten, eller Lightning. Väggdekal med ett porträtt av Bolts hundra procent ska gilla alla som odlar igång.