Fototapeter efter kategori - Flygplan

Piloter och deras underbara maskiner är imponerande inte bara under luftar shows, men också varje dag, under genomförandet av reguljära flyg åt flygbolagen runt om i världen. Fototapeter med utsikt av Boeing som ju tar fart från styrelse flygplatsen eller flygplansvingar som lämnar vita moln kan dekorera varje interiör, och särskilt ett rum av unga flygkonstnärer, som drömmer om att vara en pilot i framtiden. Om tapeten Luftfarten inte kommer att vara den optimala lösningen för rummet, kan du överväga att placera i det affischer, väggdekor eller canvastryck med flygplan.

140 fototapeter

 

Öka interiören av ditt hem till en ny nivå med Myloviews fototapeter

Människa har under en mycket lång tid velat utforska himlen: här kan vi nämna myten om Daedalus - den geni och populära constructionisten som utformade vingar för folket, och hans son, Icarus. Eller den inte helt mytiska berättelsen om Leonardo da Vinci, som - förutom många andra innovativa uppfinningar - planerade att bygga något som kan ungefär kallas en helikopter. Inte undra på, då, att människor blev kära i maskiner tack vare bröderna Wright, omedelbart efter att de hade kunnat lossna från jorden för första gången. Tapeter of Myloviews kollektion som inspireras av luftfarten var skapat på grund av beundran för dessa tunga koloss, men som på något sätt kan stiga upp ur jorden och rusa mot molnen, eller ännu längre. Här finns tapeter dekorerade med gammaldags biplan, som nu förefaller oss som nästan pittoreska när jämfört med de senaste modellerna av flygplan; tapeter med krigskämpar och tapeter av alla moderna flygplan och infrastruktur för att stödja dem - flygplatser och landningsbanor. Tapeter med flygplan verkar vara den naturliga dekorationen för barnrum - och inte bara för det som tillhörs en lite pojke. Och eftersom barnrummet är det rum i vilket kan vi råd att verkligen djärva experiment - i slutändan är det landet av vårt barns drömmar – därför tänk på att hänga en tapet med flygplanet på taket i stället för väggen. Genom det får vi inte bara en otroligt original dekorativ effekt, utan också en optisk illusion som gör att rummet ser ut som var högre. Men barnrummet är inte det enda, som är värt att dekoreras med flygplan: tapeter av flygplan kommer också att se bra ut i andra rum. Tapeter som presenterar planen mot ett landskap – som havet eller bergen, eller tvärtom – en stad, kommer gärna vara lämpliga till exempel i vardagsrummet. Eftersom kan man tänka sig på något mer modernt än ett jetplan som flyger över skyskrapor? Minimalistiska tapeter av flygplan passar bra i interiörer som inreddas i en av lika minimalistiska stilar: till exempel industriella eller minimalistiska. Tapeter med fotografier av gamla flygplan - inte bara med första biplanes, men också bombplaner från den första halvan av nittonhundratalet - passar in i den inre som inredd i en av många varianter av retrostil - speciellt om fotografier är i sepia.

Tapeter med flygplan som idén för anmärkningsvärda dekoration på kontoret

Sväva vid toppen, hög hastighet, glida över molnen, lätthet för att övervinna avstånd från punkt A till B - vi förknippar flygplan mycket starkt med energi och dynamik. Formuleringen "högtflygande" som betyder ambitionen är inte grundlös: den uppåtgående rörelsen i allmänhet uppfattas som något positivt. Alla dessa symboliska egenskaper och föreningar gör flygplan tapeter att de är en fantaskisk proposition för människor som vill dekorera sina kontor, och letar efter något som kommer både motivera arbetstagare och är elegant i ögonen på kunderna. Tapeter med flygplan är lämpliga för kontoret också på grund av deras allmänt dämpade färger - blå av himmel eller vita av molnen kommer definitivt inte att distrahera någon. Kontoret kan dekoreras med en motiv av Myloviews luftfart tapeter också på grund av det faktum att de är ganska lätt att montera: du kan radikalt ändra utseende av din inredning i en mycket kort tid, utan en risk för långvariga störningar av arbetet på en plats som är dekorerad. Den enkla och snabba installationen är för övrigt inte de enda tillgången som kan övertyga dig att välja Myloview tapeter. Deras viktiga egenskapen är ofarligt: de inte bara skapas av certifierade material som är miljövänligt, men också är de skrivit ut i ekologisk HP Latex tekniken, som gör det möjligt för att få starka, hållbara färger och hög utskriftskvalitet som kommer att stå intakt i flera år - tapeter som är tryckta i denna teknik har den hög motståndskraft mot blekning som orsakad av UV-strålning. Och allt detta samtidigt med de högsta säkerhetsstandarderna: Myloviews tapeter är neutrala för hälsan hos personer som är i rummet som inrett med dem, eftersom även efter många år av användning, avger de inte några giftiga ämnen. De är också icke-brännbart, vilket bekräftas av vederbörliga certifikat. Alla dessa funktioner gör Myloview tapeter ideal dekorationen på arbetsplatsen - även om den inte har nånting att göra med luftfart. Detta betyder inte, naturligtvis, att du inte kan använda denna flygplantapeter för att skapa en intressant inredning på ditt hem. Bara ta en tapet som passar stämningen och färger på din inredning: på det här sättet kommer envisa fans av luftfart att kunna placera tapeten med planet även i sovrummet. Eftersom, till exempel, är tapeten med planet som är upplyst med gyllene ljus av den nedgående solen och som närmar sig landning, inte tillräckligt romantiskt för att vara en lämplig dekoration för sovrummet?