Fototapeter efter kategori - Abstraktion • Fototapet

Tapeter med abstrakt mönster ger möjligheter att gissa innebörden av intrikata linjer och former och beundra de ovanliga kompositioner. I vardagsrummet eller badrummet kan du använda abstrakta bilder som liknar färgglad mosaik. Vissa tapeter gjordes ju för att ge interiören 3D djupverkan, till exempel trånga korridorer och gångar. Det är också värt att kolla på våra affischer, väggdekaler eller canvastavlor med det ämnet.

Abstrakt fototapet med trianglar

Abstrakt fototapet med trianglar

Fototapet med ett enkelt abstrakt mönster med trianglar, är ett förslag till fans av tonade färger och minimalistisk inredning.
Fototapet abstrakta vågor

Fototapet abstrakta vågor

Abstraktion består inte bara av komplicerade former, men också av delikata mönster, som med sin komposition kommer att glädja den artistiska själen.
990 fototapeter
Fototapet med rosa akvarell

Fototapet med rosa akvarell

Vill du att våren ska vara hela året? Nu är det möjligt! Det räcker med att du väljer vår fototapet med vårfärger!
Fototapet med ett geometriskt mönster

Fototapet med ett geometriskt mönster

Uttrycksfulla harmoniska mönster på fototapeten kommer ge den ett modernt utseende och ta bort arrangemangets tristess.
Fototapet abstraktion för vardagsrummet

Fototapet abstraktion för vardagsrummet

Vi rekommenderar en fototapet med abstrakta ränder för den som söker en uttrycksfull samt elegant dekorationsaccent.
Fototapet abstrakt spiral

Fototapet abstrakt spiral

Om du förutom realistiska mönster, föredrar abstrakta lösningar så välj fototapeten med motivet svartvit spiral.
Fototapet i abstrakt pastell

Fototapet i abstrakt pastell

För renovering av sovrummet så föreslår vi en abstrakt fototapet i ljusa pastellfärger.
Fototapet till köket abstraktion

Fototapet till köket abstraktion

Köket är ett perfekt utrymme för abstrakta fototapeter. Vi rekommenderar särskilt minimalistiska svartvita lösningar.
Fototapet färgglad illusion

Fototapet färgglad illusion

För att ge utrymmet lite sting, så ska man välja ett bestämt motiv och placera den på en av väggarna.
Fototapet abstraktion svartvit

Fototapet abstraktion svartvit

Om du inreder utrymmet i skandinavisk stil, så låt dig lockas av fototapeten med en enkel fast med inte så självklart svartvitt motiv.
Fototapet med smaragdmönster

Fototapet med smaragdmönster

Smaragdfärg på väggarna är ett tillförlitligt sätt att ge utrymmet en klassisk elegans. Koppla samman den med vitt och grått.
Fototapet med modern konst

Fototapet med modern konst

Om du gillar att bli omgiven av uttrycksfulla former som ser till att ditt utrymme inte kommer att vara tråkigt, så är denna fototapet en fullträff!

  • Liknande ämnen:
 

Abstrakta mönster - tapeter med prickar, linjer och klotter

Att leva i en endimensionell värld med prydliga linjer passar inte alla. Om du gillar konst som är lite originell men inte har råd med ett original kan du alltid täcka hela rummet med abstrakta former! Abstraktion är en typ av konst som inte avbildar verkligheten utan skapar sin egen verklighet. En bild som bygger på delar av verkligheten, men där konstnären abstraherat fram det som konstnären tycker är det väsentliga i motivet. Bakom all abstrakt konst ligger tanken att form och färg i sig själva kan påverka betraktaren, och en stor del av 1900-talets måleri och skulptur har strävat efter att, i likhet med musiken, vara utan föreställande innehåll. Tapeter med abstrakta mönster är därför en bra idé för dem som vill ha en intressant och djärvt mönster på väggen, och på samma gång vill de inte ha tapeter med ett foto, landskap eller annan typ av bilder. Abstrakta mönsterna lockar med deras starka färger eller - tvärtom – med dämpade pastellfärger, intressant linjer och former. Beroende på vad man vill ha – en tapet, som belyser det inre, eller en som är bakgrunden och inte drar uppmärksamheten. Med ett brett utbud tapeter framställas av Myloview, alla kommer enkelt att kunna hitta en som passar tonen i den planerade inredningen. Den stora fördelen med abstrakta mönster är deras mångsidighet: Eftersom de visar inga konkreta bilder, en och samma tapet kan passa lika bra på kontoret och i barnrum. Abstrakta mönster har valts på ett sådant sätt för att skapa olika dekorativa effekter, och samtidigt täcka upp en del av nackdelar på väggar eller på hela arrangemanget. Beroende på vad du bryr dig om de flesta, du kan välja en tapet med 3D-bildens djupverkan som gör att ett litet rum får en optiskt rymd. I fallet med ojämna väggar, kan du välja en tapet med en fin, distinkt mönster (företrädesvis flerfärgat) för att täcka upp oegentligheten. Myloviews tapeter är inte bara vackra, utan också användbara. Abstrakta tapeter är en inspirerande kollektion där fantastisk bildkonst kombineras med modern teknik för att skapa levande tapeter. Vi har ett brett utbud av fototapetermed abstrakta motiv.


Abstrakta mönsterna – vackra och användbara

Skönhet och användbarhet är inte de enda fördelarna med abstrakta mönsterna. De är mycket lätta att montera, så kan man på ett mycket snabbt och enkelt sätt radikalt förändra utseendet på varje interiör. Andra fördelen med Myloviews tapeter är deras tvättbarhet: De kan lätt rengöras, så att under en lång tid förblir synliga på väggen. Men deras största fördelen är att de är miljövänliga och extremt hållbara, eftersom de är tryckt på certifierade miljögiftfria material, med hjälp av innovativ teknik HP Latex, vilket gör att utskrifter är luktfria, uttrycksfulla och resistenta mot blekning orsakad av UV-strålning. Hållbarhet av abstrakta tapetergör attdekan användas inte bara för att dekorera rummet i vilket arrangemang skall ofta ändras, t.ex. i barnrum, utan också i rummen där måste man helt ändra inredningen. Abstrakta tapeter passar in i alla interiörer: Bara välj ett av de mönsterna som passar bäst.Dämpade och rytmiska mönsterna, som hålls i svarta och vita färger eller pastellfärger, är lämpliga för ett modernt sovrum – de kommer att införa en atmosfär av lugn i det. Kontoret ser professionellt ut om dekoreras med de upprepande, regelbundna mönsterna i en balanserad färgton, som ger rummet dynamik och inte distraherar arbetare. Tapeter med abstrakta mönstren som inspireras av abstrakta målningar, som liknar färgade fläckar på duken eller ritning, blir ett spännande komplement till eklektisk stil i vardagsrummet. Sådana tapeter är också lämpliga för offentlig miljö, som café, hotell eller klubb, att locka potentiella kunder eller gäster. Tapeter, som är täckta med vinyl gör också deras användning praktisk och lämplig för områden som badrummet. Tapetmönster med datorgrafik passar särskilt bra i badrummet som har en minimalistisk stil. Låt dig inspireras och och hitta ett unikt mönster som du gillar. Här kan du välja bland mönsterpassad tapeterna!