Fototapeter efter kategori - Men of TV Series

Fototapet Breaking Bad

Fototapet Breaking Bad

Är det någon hos er som gillar Walter Whites kontroversiella äventyr? Om så är fallet så är fototapeten som är inspirerad av Breaking Bad en fullträff!
Fototapet dr House

Fototapet dr House

Dr House är en av de största kultserierna genom tiderna. Till stora fans av Dr House träffsäkra analyser så rekommenderar vi fototapeter med huvudpersonen!
7 fototapeter
Fototapet Californication

Fototapet Californication

Sju säsonger av Californication är för lite! Det är därför vi har skapat en fototapet med huvudpersonen som låter oss ej glömma om denna kultserie!
Fototapet Game of Thrones

Fototapet Game of Thrones

Jon Snow som tittar ut genom vardagsrumsfönstret är mumma till alla fans av serien Game of Thrones.
Fototapet Mad Men

Fototapet Mad Men

Låt ditt vardagsrum inspireras av serien Mad Men! Den kommer att passa utmärkt i ett ljust och modernt vardagsrum.
Fototapet Dexter

Fototapet Dexter

Vill du placera din favoritkaraktär på väggen? Det är väldigt enkelt, satsa på fototapeten med huvudkaraktären i Dexter.

  • Liknande ämnen:
 

Men of TV Series: den vita duken upp på väggen 

Kännare av film och tv världen - är ganska överens om att den aktuella serien är de nya filmer. Detta innebär att under de senaste år, kommer långsamt att förändra sättet att tänka på serien som något sämre än filmer. TV serier vinner ställning, om inte mer, är nästan lika med filmer bio: de är noggrant, scen efter scen analyseras av både fans och professionella kritiker växer utgifter på deras produktion (nyligen Internet elektrifierade av nyheten att budgeten för ett avsnitt - avsnitt - Spel! för tronen är upp $7.000.000), och filmstjärnor börjar se nedstigningen av den stora skärmen till vita duken inte som en minskning av flygningar, men förädling. Det finns även röster som idag, letar efter en riktigt bra, stark och avslöjande historia, bör i allmänhet ge dig själv sinnesro med ett intresse för film och serier. Mode för TV-serien har gett oss en ny typ av hjälte - eller snarare anti-hjälte. Anti-hjälte och inte anti-hjältinna, eftersom det alltid är en man, alltid passerar, vanligen i medelåldern. Dess utmärkande drag är brådskan att (auto) förstörelse, och även en del andra specifika fel som gör att vi älskar honom så mycket, hur troligt inte skulle kunna bära sin motsvarighet i den verkliga världen. I Myloview valde vi några av dem - de mest populära, mest gillade och karismatiska - och av deras likheter har vi skapat en serie av tapeter som tilltalar inte bara fans av serien med deras deltagande. Serietapeter är på ett sådan känsligt fråga, som föreslår vi i Myloview - minimalistisk men träffande återspeglade en personlig karaktär av porträtt som om skissat med penna, och vit bakgrund som tyder på att det finns inget att tillägga - visa sig i en mängd olika interiörer, agerar i en ursprunglig inredning och en stor ämne till samtal när vi tar besökare. Oundvikligen serie tapeter visar är en lämplig dekoration till rummet där vi titta på din favorit TV-serie - vare sig det är vardagsrum, sovrum, eller om vi har ett TV-rum. På grund av de minimalistiska designtapeter med hjältar serie de kan hängas i interiörer i olika stilar - så återhållsamma när det gäller uttrycksmedel, men samtidigt uttrycksfulla tapeter ser lika bra i en modern, minimalistisk inredning som i rum inredda i en av det hänge sig åt överflöd av mönster och färger, stilar, som boho och eklektisk stil. Frågan kvarstår: hur man väljer en lämplig hjälte?

Inte mycket goda män, men mycket bra fototapeter

Tapet med en hjälte av serie Californication Hank Moody, till vilken kvinnor suckar - även om ingen kvinna skulle vilja vara med en kille som han - och som försöker imitera män från sexton till sextio års ålder, kan dekorera väggen i lägenheten hålls i skrävlande, medvetet slarvig stil, som påminner om utseendet på lokaler av författare och konstnärer. I slutändan är Hank författare - men lätt att glömma, eftersom de tillbringar mer tid på flirt och dricka. Frank Underwood är en helt annan typ. Det är koncentrerad, machiavellisk och - enligt vissa - ganska dåligt, så tapeten med honom kommer att passa in i rum som hålls i svala, råa toner, med glänsande metall och andra kalla material. Denna är inte tapeten som kommer att se bra ut i en varm och hemtrevlig miljö - under hänsynslösa blick Frank förmodligen även blommönster vissnar på mattan... en liknande mängd värme i sig förmodligen den mest kända läkare i historien om tv - Gregory House. Det är svårt att räkna alla sina brister och hemska vanor, men vunnit hjärtan fans runt om i världen, att öppna och vidmakthålla mode för anti-hjältar. Tapeten med House kan dekorera ett läkares eller medicinares rum - i slutändan, oavsett hur otäck var hans karaktär, huset var otroligt bra läkare. Liknande yrkesassociationer vaknar tapeten med Don Draper, huvudpersonen i serien Mad Men: som House säkert kommer att tilltala alla som utför yrkena medicin, så Draper, författare och delägare i en reklambyrå, slog det valet av dem som arbetar inom kreativa yrken. Tapeten med Don Draper i hans ikoniska fedora ser perfekt i interiörer i retrostil - särskilt de inspirerats av perioden från femtiotalet till sjuttiotalet. Och om du föredrar att komma bort från att tänka om problemen med det verkliga livet, kan du alltid välja tapeten med Jon Snow, en av de många hjältarna i rekord popularitet Fantasy-serien Game of Thrones. Jon snö, den yngsta i rapporten står också som ett tecken avgjort positiv, absolut inte anti-hjälte - men när fans vet den här serien, ibland han skulle få vilse. Men det är eftersom efter fyra säsonger fattiga Jon fortfarande inte vet ingenting...