-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Artiklar

Ljusa tapeter till sovrummet - rankning av de intressantaste lösningarna
Hur ska en sovrumstapet presenteras? En ljus färgsättning kommer att ligga till grund för våra propositioner. Det är inte bara ett sätt att lysa upp och optiskt förstora utrymmet men också att ett sätt att införa en trevlig stämning i utrymmet.
Se mer
Hur täcker man hål i väggen? Upptäck de bästa metoderna
Vårt hem behöver små reparationer ibland. Det är värt att kunna klara sig i varje situation och veta hur man ska gipsa varje hål i väggen och täcka över den på ett effektivt sätt. I vår guide kommer vi att diskutera denna fråga i detalj och beskriva själva aktiviteten och alla förberedelser steg för steg.
Se mer
Mörk korridor. Hur ska man lysa upp utrymmet för att du ska gilla det?
Mörka interiörer kan ha en negativ effekt på oss det är därför värt att ta saken i sina egna händer och se till att de blir skinande. Korridoren är lägenhetens visitkort och det är därför vi kommer att säga till dig vad du ska göra för att snabbt lysa upp bostaden så att den väcker gästernas och familjemedlemmarnas beundran!
Se mer
Inför svartfärgade tillbehör till köket för att fräscha upp interiören snabbt!
Svartfärgade tillbehör till köket som bibehålls i ljus färgton är det enklaste sättet att ge interiören en stilig karaktär. En typografisk affisch, bordskuddar eller tapeter med ett iögonfallande mönster räcker för att utrymmet ska glädja dig igen. Se vilka andra rekommendationer våra experter har till dig!
Se mer
Svartvita fototapeter, alltså less is more
När du planerar att dekorera ditt rum, så är det värt att leta efter universiella och tidlösa lösningar. Tack vare det så skapar vi en interiör som inte bara kommer att fascinera oss i en säsong, men också under många år framåt. Svartvita fototapeter är en del av sådana odödliga accenter. Moderna, monokromotatiska interiörer passar utmärkt till arrangemang med hjälp av svartvita tapeter med utsikt över städer, geometriska former eller arkitektoniska detaljer. Stort urval av mönster och ett oändligt tema ser till att varje person kommer att hitta något speciellt för sig själv. Svartvita tapeter är ett testat sätt att skapa en stilfull och elegant interiör.
Se mer