Canvastavlor efter kategori - Abstraktion • Canvastavlor på vägg

En uppsjö av färger och dynamiska former - det är så man kan beskriva abstraktionen.  Detta är ett konstområde som är ganska otypiskt, på väg mot en ny, tidigare oupptäckt och okänd värld av eniriska konstnärliga drömmar. Abstrakta tavlor  är för närvarande de mest valda dekorationerna för interiören. Färgrika former samt minimalistiska svartvita motiv är universella dekorationer för varje utrymme. Väggkompositioner kan finnas med olika estetik och därför kan vi passa den till vardagsrummets, sovrumets eller kontorets arrangemang. Vi kan välja fascinerande abstrakta tavlor, som kommer att ge vår bostad ett unikt utseende.
Canvastavla med färgränder

Canvastavla med färgränder

Minimalistisk grafik kommer att understryka inredningens modernistiska stil och ge den varma färger.
Canvastavla modern abstraktion

Canvastavla modern abstraktion

Den stora tavlan kommer att ersätta andra dekorationer i utrymmet. Den passar utmärkt till det monokromatiska vardagsrummet eller hallen.
579 tavlor
Canvastavla med abstrakta hjul

Canvastavla med abstrakta hjul

En geometrisk komposition på tavlan kommer att understryka bostadens moderna inredning. Det är värt att placera en sådan tavla i hallen.
Abstrakt canvastavla till vardasgrummet

Abstrakt canvastavla till vardasgrummet

Uttrycksfull färgsättning av den abstrakta tavlan som kommer att falla tonåringarna i smaken samt för personer som gillar modern konst.
Canvastavla pastellfärgad akvarellmålning

Canvastavla pastellfärgad akvarellmålning

Abstrakta motiv kommer att passa till varje arrangemang även till barnrummet.
Blommig canvastavla till vardagsrum

Blommig canvastavla till vardagsrum

En abstrakt tavla är en utmärkt färgbärare. Den bör hamna på interiörens vägg som saknar värme och dynamik.
Canvastavla i modern stil

Canvastavla i modern stil

En modern tavla kommer att passa utmärkt i minimalistiska interiörer och kommer att se till att du kommer att lägga märke till den.
Canvastavla med abstrakta blommor

Canvastavla med abstrakta blommor

Letar du efter en unik dekoration till ditt kontor? Vår abstrakta proposition kommer att passa utmärkt!
Canvastavla med färgremsor

Canvastavla med färgremsor

Lodrätta penseldrag i två färger och den abstrakta kompositionen av tavlan kommer att ge varje stylisering variation.
Canvastavla med intensiva färger

Canvastavla med intensiva färger

Starka färger på tavlan kommer att dynamisera vardagsrummets eller kökets interiör. De utrycksfulla färgerna lokar ögonen.
Canvastavla med abstrakt mönster

Canvastavla med abstrakt mönster

I ett eklektiskt vardagsrum så får man inte missa abstrakta och färggranna detaljer - som exempelvis en stor canvastavla.
Canvastavla med en abstrakt

Canvastavla med en abstrakt

Den abstrakta bilden av den här vänliga elefanten är en känslig men mycket intressant dekoration av inredningen.

  • Liknande ämnen:
 

Linjer, snedstreck, fläckar: abstrakta tavlor

"Det är en komplett abstraktion!" säger vi om vi inte kan förstå något.  Saker som är svåra att uttrycka verkar vara lika otillgängliga och hemlighetsfulla som abstrakta tavlor:fulla av konstiga och ibland rätt så störande former, samt ljusa färger. Abstraktion - som en separat trend i konst - skapades under förra seklets förra hälft.  Det var en protest mot  akademiska konstverk som fokuserade på intressanta och "moraliserande" teman, som kopplar mindre vikt till de viktigaste delarna av målningsverkstaden som en skicklig operation av färgen eller ljuset och skuggan. Artister som skapade abstrakta tavlor var riktiga revolutionärer och visade att man kan skapa ett konstverk som inte bara saknar ett brett tema utan är också avskilda från den verkliga världen. Abstraktionen påstår att man kan skapa verk som inte visar något. Idag kan man finna abstraktion i våra rum i matsalen men också i kontoret

Geometrisk abstraktion och mänsklig natur

Abstrakt konst är inte för alla.  Många människor avvisar helt enkelt idén om att bilden inte skulle vara en representation av något som åtminstone delvis är rotat i vardagen. Och ändå har denna trend en oförglömlig popularitet sedan den skapades! Varför? Vad är det som abstrakta tavlor har som gör att så många människor gillar dem? Vår teori är sådan att det handlar om nöjet som ett rent färgspel ger och geometriskt spel ger.  Det är som de mönster som uppstår under ögonlocken, när ögonen är väldigt snäva, eller de osammanhängande mönstrena som vi alla ritade som små (och vissa, som du kan se, växte aldrig ut ur det). Den är - oftast vacker - 

Abstrakta tavlor, alltså färgfläckar och formfläckar

Våra mönster är ett förslag för alla som letar efter en ovanlig lägenhet eller en prydnad för företaget. På grund av deras "brist på tema" kommer de perfekt att matcha nästan alla interiörer: Du behöver endast välja färg och stämning hos en viss målning. På samma sätt kan abstrakta målningar hängas i vardagsrummet, i sovrummet eller till och med på kontoret: förutsatt att de blandar sig väl med hela arrangemanget i rummet Ränder i sicksack , prickar och mönster kan också utgöra ett element som bryter den otvetydiga stilen i utrymmet.  Hitta ditt eget recept för inredning med abstrakt stilistik. Vi uppmuntrar dig att resa på sina oregelbundna, grova och dissonanta ytor. Abstrakta oljemålningar är ett förslag till varje typ av utrymmet. Målningarna kommer att passa också till klassiska styliseringar.  I den traditionella inredningen kommer de att medföra lite ovanligt, osynligt skönhet. All grafik som samlas i galleriet är en serie av de mest intressanta inspirationerna. Leta efter sådana kombinationer av färger och former som bäst återspeglar din estetik.

Tavlor i en abstrakt utgåva

Våra produkter är tryckta på högkvalitativ modern syntetisk duk, som ser ut som en traditionell målningsduk, men har en mycket enkel fördel över den: den är mycket mer hållbar och är tvättbar.  Varje abstrakt målning skrivs ut med nyskapande, organisk och luktfri latextrycksteknik. Det är tack vare den som målningen ser ut som i katalogen, och dess färger bleknar inte i upplysta i ljusa interiörer. Vi skriver alltid ut kanterna på bilderna så att de ser lika bra ut utan ramar, såväl som inramade. 

En oramad tavla kommer att se bra ut i en minimalistisk interiör. Den kommer se bra ut inramad i utrymmen som är arrangerade i en mer klassisk stil.  Det är värt att understryka att en ram är en bra metod att skapa en övergång mellan en tavla och övriga element i interiörens iredning. Det är värt att ha det i åtanken! Väggdekorationer är ett enkelt sätt att uppnå en snabb metamorfos av interiören. Ett vanligt vardagsrum eller ett sovrum som saknar karaktär kommer att få fascinerande visuella valörer när en abstraktion kommer att hamna på väggen.