Väggdekor efter interiörer - Vardagsrum

Om köket är hemmets hjärta så är vardagsrummet dess själ Det är där vi spenderar den mesta tiden med en bok genom att vila efter en hård dag.  Där tittar vi också på TV eller spelar brädspel med våra nära och kära.  Det är därför viktigt att denna plats uppmuntrar oss att befinnas oss i den och att den är så mysig som möjligt.  Ett perfekt sätt att uppgradera vårt hus är att införa en väggdekor till vardagsrummet. Detta ovanliga tillägg kommer att hjälpa oss att personlighetsanpassa våra fyra väggar som man kan ändra valfritt antal gånger. Väggdekor till vardagsrummet är en utmärkt lösning för dem som gillar att ändra omgivningen runt dem.

Grönt väggdekor till vardagsrummet

Grönt väggdekor till vardagsrummet

Omgiven av natur och grönska blir det lättare för dig att glömma vardagens oro och fokusera på vila.
Dimmigt väggdekor till vardagsrummet

Dimmigt väggdekor till vardagsrummet

För älskare av auran från höst och vinter har vi flera förslag. Tack vare dessa förslag kommer hemmets interiörer att fyllas med fantastiska färger.
139 väggdekor
Exotiskt väggdekor med växt

Exotiskt väggdekor med växt

Gillar du blommor? Välj ett klistermärke med ett växtligt motiv - denna blomma kommer att blomstra på din vägg under hela året.
Väggdekor till vardagsrummet med en val

Väggdekor till vardagsrummet med en val

Dekorationen med valen kommer att vara perfekt för fans av djur och också för dem som inte gillar tristess.
Dekorativt väggdekor med blommor

Dekorativt väggdekor med blommor

Klistermärke med rosor är en subtil dekoration som passar inredningen i alla interiörer och introducerar ett andetag av natur.
Dekorativt väggdekor för barnrummet

Dekorativt väggdekor för barnrummet

Om du älskar blommor, och din interiör är ett arrangemang som är boho då ska du välja ett klistermärke med pioner, som med sin färg kommer att förändra hela utrymmet!
Väggdekor skog i skugga

Väggdekor skog i skugga

Ett klistermärke med en skog i dimman passar perfekt i vardagsrummet med ljusa väggar.
Väggdekor till vardagsrummet med blad

Väggdekor till vardagsrummet med blad

Klistermärke med blommönster kommer att vara en perfekt utfyllnad av vardagsrummet där det fattas naturliga accenter.
Monokromatiskt väggdekor med berg

Monokromatiskt väggdekor med berg

Väggklistermärken är ett väldigt snabbt sätt att personlighetsanpassa vardagsrummets interiör.
Väggdekor med världskarta i akvarell

Väggdekor med världskarta i akvarell

Ett modernt vardagsrum kräver en modern dekor. Ett av våra förslag är ett klistermärke med en färgglad världskarta.
Ett väggdekor till vardagsrummet

Ett väggdekor till vardagsrummet

Vi föreslår ett klistermärke med en trendig katt med glasögon för alla djärva och med humorsinne.
Minimalistiskt väggdekor till vardagsrum

Minimalistiskt väggdekor till vardagsrum

Tack vare vårt minimalistiska klistermärke får vardagsrummet ett mer intressant utseende och uppmuntrar dig att spendera din fritid där.

Grafiskt klistermärke med bomullsblomma är en universiell dekoration som motsvarar denna säsongs vackraste färger (rödbrun, mörkgrön och marinblå). Utsmyckningen passar till silvriga och guldfärgade möbler samt till skinande vaser, ljuskronor eller ljusstakar i klassisk stil som lyser upp interiören.

  • Liknande ämnen:
 

Väggdekor - vardagsrummet i romantisk utgåva

Bland väggdekorerna kan man finna olika mönster, färg och motiv. Alla, även den mest krävande inredningsarkitekten, kommer säkert att stöta på något som passar dennes smak perfekt. De mest populära är romantiska mönster, speciellt för obotliga drömmare. Denna typ av väggdekor är exempelvis bilder med träd som tappar löv med vinden. Den lutande grenen och enstaka löv som formar en lång slinga väggen är ett perfekt tillägg till utrymmen som är inredda i minimalistisk stil. Där det inte finns många andra dekorationer, kommer denna dekoration att fånga ögat och lugna dina oroliga nerver omedelbart. En sådan åsyn kommer att leda oss till en lugn plats och föra tankarna till soluppgång vid kusten - eller en annan favoritplats. Drömmare kommer också att gillar växtmotiv eller sådana som visar fåglar när de flyger.

Väggdekor till vardagsrummet – inspirerande varje dag

För en tid sedan kom modet att man ska exponera inspirerande texter. Bokstäver som formar ordet "hem", motiverande citat på kylen eller handskrivna skyltar i hallen är ett utmärkt sätt för att anpassa din egen lägenhet. Om vi vill lägga till en sådan tillsats till vårt hem, då kommer väggdekoren vara den perfekta lösningen. Att placera ditt favoritcitat i en plats som vardagsrummet kommer att se till att den blir synlig varje dag och lyfta vårt humör varje dag. Låt oss leka med teckensnitt, bokstävernas storlek och andra intressanta motiv. Väggdekor till vardagsrummet på väggen passar i en stilfull och kall interiör där det inte finns många tillbehör vilka är väl genomtänkta. Inskriptionen kan vara på en central plats på väggen utan att den kommer att vara överväldigande i interiören. Den bästa texten som man kan exponera i vardagsrummet kommer att vara vårt eget citat eller från en favoritbok eller film. Mönster med inskriptioner är ett bra sätt att ge dig själv en dos av daglig inspiration.

Väggdekor – vardagsrum full av abstraktion

Ibland är vi inte säkra på om vi föredrar en motiverande inskrift eller ett mönster som visar något specifikt. Det är helt normalt - när du har ett så stort urval är det mycket svårt att bestämma. Medan tiden går och vi vet inte om dekorationen ska föreställa en fågel, träd, blomma eller kanske en text så är det inte världens undergång. Väggdekor till vardagsrummet kommer till din undsättning med abstrakt motiv. Något som kommer från ingenting är den riktiga moderna konsten som är perfekt för dem vill lufta sin vilda natur på ett okonventionellt sätt. Abstrakta mönster kommer att passa utmärkt till en interiör som är full av hemligheter i eklektisk stil. Där varje möbel och tillbehör har en historia, kan det inte finnas någon plats för något som upprepar sig. Det abstrakta mönstret är unikt och kommer säkert att glädja alla som älskar unikhet. Sådana väggdekorer till vardagsrummet innehar den egenskapen att de passar till varje interiör tack vare dess mångfald av mönster och färger.

Väggdekor till vardagsrummet med exotiska detaljer i bakgrunden

Vi talade tidigare om den romantiska stilen och vi vet också att inte alla är drömmare. För de som vill ha lite mer aggressiva tillbehör, så har vi också exotiska väggdekorer till vardagsrummet - som exempelvis visar vilda djur . En åsyn av en tiger, lejon eller en färgglad papegoja kommer att ge oss energi varje dag och uppmuntra oss till att drömma om resor till fjärran länder. Sådana väggdekorer är ett perfekt tillbehör till personer som vet vad de vill i livet och är inte rädda att säga det högt. Väggdekor är en fantastisk tillsats som man kan anpassa till varje interiör. Vi uppmuntrar dig att granska våra förslag - du kommer definitivt att hitta något för dig själv!