-45%   ERBJUDANDE

Fototapet egen bild

Fototapet från bilden höstlandskap

Fototapet, tavla, affisch och klistermärke med ditt eget foto. Välj ett foto och skapa en unik dekoration!


  • Vilken upplösning kommer bilden att ha?

    Minimal upplösning är 1000x1000 pixlar. Kom ihåg att ju högre upplösning desto bättre utskrift. Om du är osäker på att din bild inte har tillräckligt hög kvalitet ska du kontakta oss: contact@myloview.com.

  • Vad är kostnaden för utskriften?

    Kostnad för bildtryck beror på vald produkt (fototapet, canvastavla, affisch, klistermärke ), samt av materialtyp och dekorationernas storlek. Exakt information gällande samtliga tillgängliga tryckmöjligheter och dess totala kostnad kommer fram när du har laddat upp bilden.

  • Integritetsskydd

    Fotot som du skickar till oss lagras inte i butikens databas. Fotot delas ej med tredje part. Vi tar bort fotot så snart beställningen har slutförts eller avbrutits. Din bild kommer aldrig att visas på Myloviews webbutik.

Tidlöst minne
En idé för en unik present
Unik dekoration
De vackraste minnena är sparade
Fototapet från bilden äng

Unik fototapet med egen bild som har överförts till en dekoration.

Numera tar vi bilder vid nästan varje tillfälle. Vi behöver inte längre ha med oss ​professionella kameror eller en uppsättning med Det räcker med en vanlig smartphone. Det blir lika enkelt för en unik dekoration att hamna i vårt hem. En fototapet med vår egen bild. Varför är det värt att uppmärksamma detta alternativ? En sådan lösning ger riktigt intressanta möjligheter. En fototapet med egen bild ser till att vi får de vackraste teman på vår vägg.

Det kan vara pittoreska landskap, konstnärliga kompositioner i stil med död natur eller exceptionella ögonblick från det förflutna som fångats i ett fotografi. Det är värt att komma ihåg att om vi ska välja fototapet med egen bild som är måttanpassad så är det bäst att välja breda panoramiska inramningar. Speciellt när vi planerar att placera en sådan dekoration på väggen i ett stort, rymligt rum exempelvis i ett vardagsrum. Men om vår prioritet är att skapa en atmosfär av närhet i huset eller lägenheten, då är en fototapet med familjefoton naturligtvis ett bättre alternativ. Dessa två förslag är bara början på möjligheterna! Personer som är öppna för förslag kan se hur en humorisitisk fototapet med egen bild kommer att se ut i deras omgivning. En sådan dekoration kommer att underhålla och förvåna era gäster!

Fototapet från en magnoliebild

Fototapet med egen bild som är en lösning tack vare vilken ni kommer att skapa ett unikt arrangemang

Men vad händer om du inte kan bestämma dig för en viss personal? Inget står i vägen för att överföra flera fotografier arrangerade i form av ett collage till en sådan dekoration. En fototapet som utgörs av familjefoton som tagits vid olika tillfällen kommer att ge din omgivning en unik karaktär och samtidigt föreviga dina relationer!

Hur integrerar man sådana originalmålningar i ditt hemarrangemang? Från vårt eget foto kan vi skapa riktigt snygga och smakfulla dekorationer. Det är väldigt enkelt! Det är värt att överväga vilka effekter som vi vill uppnå. Till exempel, när du skapar ett arrangemang inspirerat av semester eller resor, behöver du en väggmålning som visar ett exotiskt landskap. Ditt eget foto taget under en utlandsresa kommer att vara perfekt i det här fallet. Det kommer inte bara att introducera ett vackert, färgstarkt landskap under vårt tak, det kommer också att påminna oss om speciella stunder från det förflutna. En fototapet från din egen bild som har gjorts i skogen som har gjorts i skogen vara en fantastisk tillsats till interiören i skandinavisk stil eller i ekostil som en variation. Det finns stora möjligheter som ni kan se! Fototapet med egen bild möjliggör genomförandet av väldigt originella och intressanta idéer. Det är inte värt att begränsa sig! Vad händer om du inte har så många idéer på vad en sådan fototapet kan representera? Ett collage kommer att lösa detta problem!

Fototapet med egen bild är en intressant och originell idé för hemdekorationen. Sådana mönster ser till att våra minnen blir väggdekorationens tema! Personlighetsanpassad fototapet med egen bild kan förflytta våra tankar till en skön semester, en romantisk smekmånad eller en viktig familjefest. I denna fråga är det bara vår uppfinningsrikedom som begränsar oss.