Inspirationskällor - Canvastavlor - Vardagsrummet

Canvastavla The Great Wave off Kanagawa
120,64 SEK Se produkt

Konstverk med stort K finner man inte bara i museum.  Canvastavlor som reproducerar kända mästerverk är ett perfekt recept för ett stilfult och tidlöst arrangemang där vår favoritmålning finns nära till hands.

Canvastavla en kvinnlig akt
867,94 SEK Se produkt

Bild med kvinnlig akt är en universiell utsmyckning av den eleganta sallongen. Rekommenderade mönstret, inspirerad av klassisk målning kommer att vara perfekt i flera stilar - från den moderna till den industriella genom skandinavisk minimalism. 

Canvastavla mosaik i 3D
451,00 SEK Se produkt

Geometrisk tavla i 3 D i moderna interiörer som karaktäriseras av en sparsamt användande av tillbehör och med tonade färger.

Abstrakt canvastavla
495,36 SEK Se produkt

Till alla som värdesätter realistisk konst, och som också beundrar mindre självklara lösningar så rekommenderar vi en tavla med ett intressant och abstrakt motiv.

Canvastavla med blommor
369,39 SEK Se produkt

Tavla med röda blommor som är stiliserad till en akvarell kommer att ge ditt vardagsrum färg och fräscha upp interiörens arrangemang.

Canvastavla med vulkanutbrott
154,71 SEK Se produkt

Bilden som visar ett vulkanutbrott är en unik dekoration som introducerar det ursprungliga färgschemat och expressiv estetik i rummet. Denna typ av dekorationer kommer att se bra ut i ljusa, rymliga interiörer - till exempel i ett stort vardagsrum eller ett sovrum.

Canvastavla Dubais skyskrapor
154,71 SEK Se produkt

En bild med moderna skyskrapor från Dubai som tagits ur fågelperspektiv är en dekoration som kommer att fånga våra gästers uppmärksamhet av flera anledningar. Framförallt kommer den att uppskattas av dess estetiska fulländning samt också för dess lite orealistiska färgsättning.

Canvastavla med en vild katt
282,45 SEK Se produkt

Karaktäristisk tavla med en katt, styliserad på en akvarell målning, kommer att bli ett starkt dekorationselement i ett tonat vardagsrum eller vardagsrum.