Fototapeter efter interiörer - Badrum

Fototapeter utgör inte bara stilfulla, praktiska och uthålliga dekorationselement, tack vare moderna tillverkningsteknologier och hållbara material. Pittoreska havslandskap, färgglada blommor eller abstrakta 3D kompositioner kan dekorera både itt sovrum, kök eller vardagsrum. Laminerade fototapeter till badrummet skyddar trycket mot fukt och förlust av uttrycksfulla färger. Det innebär att du kan glädja dig av en unik dekoration och inte oroa dig för skaderisken.  Men om du letar efter ett sätt att diversifiera den monotona inredningen och vill optiskt förstora ett litet utrymme, är den bästa lösningen fototapeter i 3d för badrummet.

Fototapet till badrummet med ornament

Fototapet till badrummet med ornament

Om du värdesätter stil och elegans så kommer det svartvita ornamentet att passa din smak.
Fototapet blå djungel

Fototapet blå djungel

Drömmer du om avkoppling bland exotiska utsikter? Du kan uppfylla denna dröm genom att dekorera väggarna på badrummet med vår fototapet.
106 fototapeter
Fototapet till badrummet blad

Fototapet till badrummet blad

I badrummets inredning välj motiv som påminner om naturen - fototapet med blad kommer att vara en fullträff!
Fototapet med leopardens fläckar

Fototapet med leopardens fläckar

Låt badrummets ena vägg bli dekorerat med ett modernt motiv med djurfläckar. Tack vare den så blir den vardagliga avkopplingen ännu skönare.
Fototapet med tranor bland träd

Fototapet med tranor bland träd

Om du gillar att vara nära naturen så kommer fototapeten med tranor att passa in som dekoration av ditt badrum.
Fototapet tropisk till badrummet

Fototapet tropisk till badrummet

Låt ditt badrum bli din plats för avkoppling. Den kalla interiören kan dekoreras med ett blommigt motiv, lägg till lite ljus och så är det klart!
Fototapet till badrummet skog på natten

Fototapet till badrummet skog på natten

Om du bor utanför staden så kan du anpassa badrummets utseende till omgivande utsikter. Fototapet med skogslandskap kommer att vara perfekt för detta.
Fototapet med oceaniska djup

Fototapet med oceaniska djup

Badrummet är en perfekt plats för att implementera mönstret med korallrev. Det monokroma mönstret kommer inte att vara överväldigande för ett litet rum.
Fototapet till badrummet sten

Fototapet till badrummet sten

Om du vill införa till din interiör en färsk stil, så välj en fototapet som påminner om stenars kontur.
Fototapet träd till badrummet

Fototapet träd till badrummet

I naturliga badrum som är inredda i ekostil kommer fototapeten med en trädskiss att passa in.
Fototapet med tropisk mångfald

Fototapet med tropisk mångfald

Färgglatt motiv på badrumsväggen ser till att du kommer att känna dig som i ett spa vid havet.
Fototapet med rosor i rustisk stil

Fototapet med rosor i rustisk stil

Drömmer du om ett rustiskt badrum? Ta del av vår väggmålning med rosor och kombinera den med trä och gjutjärnstillbehör.

  • Liknande ämnen:
 

Ett hav av inspiration alltså vatteninspirerade fototapeter till badrummet

Badrummet är det bästa stället för att använda sig av alla möjliga inspirationer från havet och vattnet. Laminerade fototapeter till badrummet. Laminatet skyddar trycket vilket innebär att vi inte behöver oroa oss att fukten i utrymmet kommer inte att förstöra vår dekoration. Oavsett om du har ett rymligt eller intimt badrum, kommer grafik med ett vattenmotiv att vara en fantastisk dekoration.

  • En slät vattenyta eller grova, skummade havsvågor kommer att vara ett bra komplement till badrumsdekoren. Beroende på färgen som domineras i den så kan fototapeter till badrummet visa en soldränkt gyllene sandstrand, rosaröd solnedgång eller en nattsyn av ett lugnt hav som månen avspeglas mot.

  • En fantastisk idé är också fototapeter till badrummet i 3d som visar bergsbäckar. Kristallklart vatten och frodig grön mossa skapar en fantastisk färgkombination som passar både till ett klassiskt badrum och ett modernt badrum. När det gäller en hög men sval vägg så kommer en fototapet som visar ett bergsvattenfall att vara perfekt.

  • Förespråkare för minimalistiska och mindre bokstavliga dekorationer kan ta del av fototapeter som visar kondenserad vattenånga som har lagt sig på en glasruta. Mönstret som visar en droppe som faller i vattnet är ett perfekt sätt att förstora utrymmet på. Makrofotografering med 3D-effekt skapar ett intryck av djup och gör att badrummet verkar större än det verkligen är.

Fototapet till badrummet, som man kan klistra på kaklet?

Fototapeten till badrummet kommer att presentera sig bra bland det rika utbudet av mönster som visar naturen och växter med levande och energifulla färger. Saftiga gröna blad med vattendroppar, rosa liljor som flyter på en lugn sjöyta eller en bambuskog som växer på flodstranden är bara några förslag från butikens sortiment. Självhäftande fototapet till badrummet har en huvudfördel - vi kan placera den inte bara på en slät vägg, utan också på olika typer av andra strukturer som bland annat kakel eller plattor. Vi kan fästa denna version av väggmålningen på platser som är utsatta för fukt och lite stänk. Det innebär att vi kan fästa växtmotivet med vattendroppar på väggen bakom diskbänken.

Fototapeter till badrummet i 3D – hur kan de överraska oss

Även fast växtmotiv passar utmärkt i badrummet så kan vi välja ut ett mer djärvt och originellt förslag. Den moderna, minimalistiska interiören är ett utmärkt utrymme att introducera laminerade fototapeter till badrummet, som visar en kvinnlig gestalt bakom ett glas. Den lätt beskrivna silhuetten kommer att vara en subtil men karakteristisk dekoration som förvandlar ett vanligt, banalt badrum till ett rum med klös. Vi kommer att uppnå en liknande effekt genom att välja fototapeter med bilden av kvinnor som utövar yoga på stranden. Konstnärliga, svartvita fototapeter kommer att vara en snygg och tidlös dekoration som inte bara tilltalar yogaälskare. Fototapeter till badrummet i 3d, som ger känslan av ett ytterligare djup är ett perfekt sätt att förstora utrymmet rent optiskt.

Minimalistiska fototapeter

Svartvit eller minimaslistisk fototapet till badrummet är en fantastisk lösning till ett modernt inrett utrymme. Geometriska 3D-kompositioner, vertikala eller horisontella ränder eller ett klassiskt schackbräde är minimalistiska mönster med tidlös skönhet som aldrig går ur stil. Fototapeter till badrummet som upprätthålls i ovanstående stil kommer att garantera att en interiör arrangerad på ett sådant sätt kommer att glädja dig i många år. En snabb och enkel lösning ger dig en spektakulär effekt utan behov av tråkig läggning av små plattor.