-45%   ERBJUDANDE

Tavla med egen bild (foto tavla)

Tavla från bilden av ett ungt par

Fototapet, tavla, affisch och klistermärke med ditt eget foto. Välj ett foto och skapa en unik dekoration!


  • Vilken upplösning kommer bilden att ha?

    Minimal upplösning är 1000x1000 pixlar. Kom ihåg att ju högre upplösning desto bättre utskrift. Om du är osäker på att din bild inte har tillräckligt hög kvalitet ska du kontakta oss: contact@myloview.com.

  • Vad är kostnaden för utskriften?

    Kostnad för bildtryck beror på vald produkt (fototapet, canvastavla, affisch, klistermärke ), samt av materialtyp och dekorationernas storlek. Exakt information gällande samtliga tillgängliga tryckmöjligheter och dess totala kostnad kommer fram när du har laddat upp bilden.

  • Integritetsskydd

    Fotot som du skickar till oss lagras inte i butikens databas. Fotot delas ej med tredje part. Vi tar bort fotot så snart beställningen har slutförts eller avbrutits. Din bild kommer aldrig att visas på Myloviews webbutik.

En unik present från hjärtat
Fotografisk kvalitet
Stort urval av storlekar
Visualisering innan köp
Tavla från bilden med väg i bergen

Fotobild på canvas är en universell dekoration

Om du inte har en idé för en present till en älskad kan ett foto tryckt på duk vara en bra lösning. I flera olika fall och situationer är det värt att ta del av just en sådan tavla. Bild på canvas som är berikad med en fin ram kommer att passa under mer formella eller officiella evenemang som vi vill minnas med en originell present till gästerna.

Tavlor är utan tvekan de mest populära väggdekorationerna. Vissa av dem är fantastiska illustrationer eller ritningar. Andra är moderna fotografier på canvas. Visste ni att ni kan designa en tavla med egen bild? Myloview affären erbjuder er en sådan möjlighet! Allt beror på er fantasi hur ni använder er av ett sådant mönster och placerar den färdiga bilden på canvas i ramen som har hängts upp i någon av väggarna som ett element av en större komposition som består av flera ramar. Varje sådant tillval har sina fördelar! Personlighetsanpassad fotobild ser till att vi kan införa i vårt arrangemang en dekoration som är anpassad till er smak. Dessutom kommer de att kunna skapa unika dekorationer med charmen från de vackraste fotografier som du har i dina album eller digitala gallerier. Dessutom kommer de att kunna skapa unika dekorationer med charmen från de vackraste fotografierna som du har i dina album eller digitala gallerier.

Det är värt att påpeka att en bild på canvas mister ingenting på sin kvalitet och behåller sina originalfärger. Det är oerhört viktigt för människor som vill ha vackra, fantastiska fotobilder i sin omgivning. Eftersom vi för närvarande tar många foton oavsett om det är med mobiltelefoner eller någon annan utrustning. Vi kommer vi vanligtvis att ha ett stort antal intressanta ramar som man kan välja mellan. För att erhålla bild på canvas kan vi använda oss av en scan av en gammal bild från vårt fotoalbum. En sådan lösning kan vara särskilt intressant inramad i retroarrangemang. Canvastavla med egen bild från flera år tillbaka (eller en bild som har gjorts av våra föräldrar eller mor- och far- föräldrar) vilket är en väldigt charmig och nostalgisk dekoration! Naturligtvis hindrar ingenting oss från att gå mot mer moderna mönster. Vår fotobild från fotot kan göras från en bild som har redigerats digitalt med specialeffekter. Finns det några begränsningar gällande detta? Vi svarar kortfattat: Nej! Experimentera fritt och använd valfria bilder som en tavla! En sådan dekoration är också en perfekt idé för dekorationen av barnrummet och även köket! I det första fallet kan en bild baserad på ett foto vara humoristisk det andra fallet kan ett kulinariskt tema passa. Ser du redan den universella potentialen i skräddarsydda dekorationer? En bild på en duk från ett foto är en dekoration som enkelt kan integreras i samtliga utrymmen!

Tavla från bilden med familjeminnen

Fotobild som en present och en gåva som är utöver det vanliga!

En fotobild på duk är också en bra present till våra nära och kära. Vi kan ge bilden från fotot med anledning av en födelsedag, bröllopsdag eller annat firande som firas med vänner eller familj. En sådan dekoration kan också vara ett vackert minne av semestrarna som man har spenderat tillsammans.

Förmodligen har alla som har samlat en större samling fotografier under åren (vare sig digitala eller utskrifter i ett album) förmodligen undrat om det är möjligt att göra en specialbeställd bild från fotot. Ramarna som lagras i minnet på olika enheter eller de skapade utskrifterna presenterar det som är viktigt för oss - minnen, långa resor, nära och kära och familj, motiv relaterade till hobbyer. Genom att överföra dem till dekorationer kan vi skapa mycket intressanta dekorationer - till exempel en målning med egen bild. Möjligheten att välja tema fritt är en av de största fördelarna med skräddarsydda dekorationer. Kanske vill vi placera ett porträtt av en familjemedlem i vardagsrummet? I ett sådant fall kommer en bild på canvas i en ram att passa utmärkt. Men om vi bestämde oss för en dekoration som skulle hänvisa till våra passioner, skulle en mer lättare vara ett bättre alternativ. Det kan till exempel vara ett modernt foto i form av en bild med en digitalt tillagd inskription. Exempelvis ett motiverande citat eller en intressant mening. Bildtexter är också bra för resefoton. Målningar på duk från ett foto taget under våra resor kommer att se mycket mer intressanta ut när vi också sätter datum och vilken plats de är på. Tack vare ett sådant förfarande kommer vi inte att glömma var fotot togs! Ett foto på duk ger oss en unik möjlighet att vara kreativ i hemarrangemang. Ramarna vi väljer kan passa ihop i en viss stil eller tvärtom bryta ner det både vad gäller temat eller estetik. Detta utgör inte slutet med potentialen som tavlor med egna bilder har!

Landskap eller porträtt? Bild på canvas kan ha ett dubbelt tema!

Fotobild på canvas är också ett intressant val om vi vill ta farväl till någon från kontoret som lämnar vårt kontor för att byta jobb eller blir pensionär. Du kanske skulle vilja ge någon en present som påminner om en viktig dag eller ett visst ögonblick? En present som använder sig av bild på canvas är en fullträff i detta fall! Fotobild som visar bröllopsdagen, examensdagen, studentdagen, att man har klarat körkortsprovet. Allt detta är fantastiska idéer! Visst ser du redan den enorma potentialen i ett foto i en tavla! Så fortsätt och överför dina unika foton till canvas!