Canvastavlor efter kategori - 3D • Canvastavlor på vägg

Canvastavla 3D kommer att utgöra en perfekt ram av utrymmet som är arrangerat i en modern och modernistisk stil.  Väggdekorationer, inspirerade av en tredimensionell värld kommer att ge färg till interiören. De kommer att skapa en uttrycksfull kontrast som kommer att betona arrangemanget tillsammans med industriella tillbehör. 3D-canvastavlan kännetecknas av starka, mättade färger, vilket kommer att liva upp ett nedtonat rum. Abstrakta mönster, uttrycksfulla kompositioner och färgglada landskap - bland de olika motiven hittar du säkert en väggprydnad som passar perfekt till stilen och belyser interiörtillbehören som du använder - designartiklar och modernistiska detaljer.

Canvastavla med skog bakom dimma

Canvastavla med skog bakom dimma

Ett tredimensionellt motiv med en bro kompletterar den minimalistiska inredningen i vardagsrummet. Den gröna färgen komponerar sig perfekt till det gröna.
Svartvit 3D canvastavla

Svartvit 3D canvastavla

Stor 3D tavla med ett svartvitt mönster kommer att vara en originell dekoration av ett klassiskt vardagsrum.
151 tavlor
En delikat canvastavla av vita rosor

En delikat canvastavla av vita rosor

Ljus 3D komposition som kommer att falla i smaken för alla. En sådan bild kan med fördel hängas upp både i ett vuxenrum men också i tonårsrummet.
Geometrisk 3D canvastavla

Geometrisk 3D canvastavla

Bilden är en universell tillsats till varje stil. Ett geometriskt motiv kommer säkerligen inte lämnas obemärkt!
Canvastavla till matsalen

Canvastavla till matsalen

Det räcker med en bild med 3D motiv, för att interiörens stil ska bli intressantare och mer uttrycksfull.
Modern 3D- canvastavla

Modern 3D- canvastavla

Hur undviker man monotoni i vardagsrummet? Den arkitektoniska bilden är ett dekorativt öga som hjälper dig att bli av med tristess.
Abstrakt 3D canvastavla

Abstrakt 3D canvastavla

Ett sovrum som domineras av mörka färger kommer att bli intressantare när det kommer att finnas en större bild med ett grafiskt tema.
Canvastavla med skog till kontoret

Canvastavla med skog till kontoret

En monokrom bild placerad på en vit vägg kommer att vara en stark punkt i modernt arrangemang av utrymmet, t.ex. vardagsrum eller kontor.
Monokrom 3D canvastavla

Monokrom 3D canvastavla

En rumslig bild som hängs i ett monokrom inre kommer effektivt att påskynda sammansättningen av rymden, t.ex. på ett kontor.
Grafisk canvastavla med havet

Grafisk canvastavla med havet

3D-bild hängd i vardagsrummet ger intryck av djup. Det är en originell tillsats till ett klassiskt arrangemang.
Panorama canvastavla i hallen

Panorama canvastavla i hallen

En lägenhet i skandinavisk stil kan inte vara monoton. Tavla med ett bergsmotiv kommer att vara karaktärsgivande till de minimalistiska interiörerna.
3D canvastavla i Science fiction stil

3D canvastavla i Science fiction stil

Den stora 3D-bilden som hänger i vardagsrummet är utformad för att befria utrymmet och införa en stor dos kontrast i den.

  • Liknande ämnen:
 

Canvastavla i 3D på väggen i moderna arrangemang

Rymdmotiv är ett förslag för alla fans av uttrycksfulla och färgglada dekorationer i utrymmen. Väggdetaljen kommer att exponera det moderna arrangemanget - den kommer att komponeras bra tillsammans med modernistiska möbler, futuristiska tillbehör samt geometriska accenter.  I vår kollektion finner du intensiva och färgabsorberade miljöer samt abstrakta kompositioner. Bland olika mönster kan vi särskilja 3D canvastablor samt mönster som är inspirerade av geometrins värld - sicksacker, kontrasterande band, geometriska figurer i utrymmesformen, konfigurationer som består av färgglada fyrkanter.  

Till dekorationen av det modernistiska vardagsrummet kan du med fördel välja en modern hänvisning till naturen. Väggen kommer att dekoreras med en blomma från sagorna, ett abstrakt träd eller en frodig och snygg klätterväxt.  Den tredje dimensionen ger flera möjligheter - naturliga motiv, asketisk minimalism och till och med futuristiska former som kommer att förändra varje hems interiör. Vi kan också använda dem för dekorationen av kontor eller caféer. 3D är ett universellt motiv!

Färgglada canvastavlor i interiörerna

3D tavla till vardagsrummet med ett färgglatt landskap kommer att vara en uttrycksfull ram till den klassiska soffan och glasbordet med en profilerad geometrisk form.  Väggdekorationen kommer att skapa en skön atmosfär i interiören. Den kommer att framhäva stilen och detaljerna som hänvisar till modern utformning.  För att dekorera utrymmet så kan du med fördel använda dig av landskap i form av en canvastavla som är delad på mitten.  En uttrycksfull väggdekoration kan användas både i vardagsrummet, sovrummet samt köket. Vi kan särskilja charmiga bergslandskap bland olika landskapsmotiv. Magiska scener med stjärnfylld himmel i bakgrunden och havsutsikter.  Tillämpning av en canvastavla som är delad på mitten utgör en alternativ lösning för traditionella väggdekorationer.  För utsmyckning av vardagsrummet eller sovrummet kan du också välja en komposition som består av tre delar - den kommer att med fördel liva upp interiören och framhäva färgglada tillbehör. Canvastavla i 3D med utsikt över oceankusten kommer att presentera sig vackert bland trämöbler, exotiska växter och detaljer som har tillverkats i naturliga material som exempelvis sten. Det industriella arrangemanget kommer att dra fördelar från en uttrycksfull accent och det färgglada landskapet kommer att göra hemmastunder trevligare.

Stadsscen på canvastavla i 3D på väggen

Canvastavlan kan hängas upp ovanför byrålådan eller soffan - den kommer att passa som en dekoration av den omöblerade väggen.  Stadslandskap innehar universella tillämpningar - de kommer att passa in i både i klassisk och modern inredning.  Väggdekorationer som upprätthålls i en varm färgsättning kommer se till att utrymmet blir mysigare. 3D tavla med stad kommer att ge utrymmet färg, uttrycksfullhet samt dynamik.  I vår kollektion hittar du de vackraste städerna i Europa samt världsmetropoler.  i  Iögonfallande och färgmättade scener kommer att liva upp ditt arrangemang.  Om du vill skapa en unik atmosfär i din interiör ska du välja en grafik till vardagsrummet med stadslandskap som visar gator och Venedigs, Paris eller Lissabons pittoreska gränder. Inget hindrar en från att komponera landskap som visar Polens vackraste platser i inredningen.