Fototapeter efter interiörer - Kök

För de flesta av oss så är köket hemmets hjärta. Vi förknippar det med lukten av mormors tårtor samt söndagsmiddagar hos vår mor eller arom från färskmalda kaffebönor. Det är en unik plats som förtjänar en unik miljö. En lämpligt vald fototapet för köket kommer att förändra det vanliga utrymmet till ett slags kungarike där förberedning av måltider kommer att vara ett riktigt äventyr. Laminerad fototapet till köket skyddar trycket och skyddar den mot fukt, vilket gör att du kan vara glad av ett fint mönster med intensiva färger utan några bekymmer. Ett brett utbud av mönster gör att fototapeten för köket kan föreställa saftiga frukter, svarta rostade kaffebönor eller glada folkliga prydnadsföremål.  

Fototapet till köket bestick

Fototapet till köket bestick

Modern fototapet med sked och gaffel motiv kommer att förändra kökets monotona interiör.

Fototapet med folkmotiv


Fototapet med folkmotiv

Fototapet med en folklig accent kommer att ge utrymmet energi. Ett sådant mönster kan man placera mellan skåpen och vid köksbordet.
98 fototapeter
Fototapet till köket orientalisk

Fototapet till köket orientalisk

Färgglada medaljer på väggen är en proposition till ett stort kök där det fattas en bestämd färgaccent.
Fototapet till köket vintage

Fototapet till köket vintage

Vintage mosaiken kommer att fylla ut köket med varma färger. Vi kommer att placera den mellan skåpen och köksbordet.

Fototapet svartvitt landskap


Fototapet svartvitt landskap

Ett stilfullt kök består inte bara av möbler men också av väggar. Se till att det finns ett designermotiv på den exempelvis ett svartvitt landskap. 

Fototapet ananas till köket


Fototapet ananas till köket

Ett optimistiskt semestermönster kommer att passa i ett modernt kök för finsmakaren av fruktdelikatesser. 
Fototapet flygande fåglar

Fototapet flygande fåglar

Om du inte vill tillföra stora förändringar i köket, välj då en fototapet remsa mellan lådorna. 

Fototapet med hawaiväxter


Fototapet med hawaiväxter

Maten smakar bättre i en trevlig miljö. Ett färgglatt mönster kommer inte bara att främja aptiten utan ge en stor dos energi.
Fototapet till köket örter

Fototapet till köket örter

Aromatiska örter i köket är en nödvändighet! De som har förevigats på fototapeten kommer att utgöra en fantastisk utsmyckning av utrymmet.
Fototapet till köket trianglar

Fototapet till köket trianglar

Svartvit fototapet i trianglar som kommer att understryka kökets moderna arrangemang. Ett sådan uttrycksfyllt motiv kommer vi att sätta på väggens fragment.

Fototapet blommigt arrangemang


Fototapet blommigt arrangemang

Om du drömmer om ett vackert och unikt kök som inte kommer att se ut som i katalogen så kan du dekorera väggarna med ett originellt blommigt mönster.
 
Fototapet dekorativa blommor


Fototapet dekorativa blommor

Det monokromatiska köket kommer behöva lite upplivande. Ett sätt kan vara att ha en fototapet med vårväxter. 

  • Liknande ämnen:
 

Saftiga citroner och söta jordgubbar alltså en fruktig fototapet för köket

Om du vill njuta av utsikten av saftiga och färgglada frukter oavsett årstiden så är fototapeten för köket ett utmärkt val. Röda hallonbär och jordgubbar, gula ananasar och mango eller lila blåbär och plommon är endast ett urval av det rika utbudet som du kan finna i vår affär.

  • Fototapet till köket som visar tredimensionella kompositioner med frukter är den bästa metoden för att förstöra optiskt små utrymmen.
  • Om du undrar om fototapeter i ett utrymme där stänk och fukt är vanligt, är ett bra val? Vi har ett svar på den frågan: JA! Laminerad fototapet för köket är härdig mot vatten och fukt vilket gör att du inte behöver oroa dig för dess uthållighet.
  • Om du drömmer om en liten tapet som är placerad mellan köksbänken och handfatet och de hängande skåpen, så är snygga fototapeter till köket i glas det bästa valet. Ett sådant försäkrat mönsteer kommer inte att bli förstört även vid direkt kontakt med vatten och vid smuts så räcker det med att tvätta med en våt trasa.
  • Om du tänker på en sådan fototapet för köket mellan skåpen, så rekommenderar vi en presentation av färgglada frukter arrangerade i en regnbågs prydnad. Den smala horisontella mönstret kommer att fylla ut utrymmet och kommer att vara en trevlig accent för ögat.
  • Levande och energifulla färger på fototapeten till köket i 3d är också ett perfekt sätt att förbättra humören och att erhålla en dos positiv energi varje dag!

100 % arabica alltså fototapet till kök kaffe

Svart, vitt, caffee latte, cappuccino eller americano - lika många smaker som möjligheter, för att ordna en arrangerad interiör. För fans av koffeinrik dryck så har vi förberett en riktig bankett. Fototapet till köket är en universiell dekoration som kommer att presentera sig utmärkt i all stilistik. Porslinskopp full av ångande dryck är en fullträff till ett traditionellt inrett kök. Den grafiska presentationen av kaffebryggaren kommer att vara utmärkt i en liten romantisk interiör i Provence stil. Fototapet till köket med utspridda malda rostade kaffebönor är ett perfekt sätt att optiskt förstora utrymmet och att värma upp kalla moderna interiörer. Nyanser av mörkbrunt gör att utrymmet blir mer bekvämt och tilltalande för ögat. Om du äger en smal vägg som är svår att göra någonting med, så är fototapeten till köket med en bild av en säck fylld med malda kaffebönor en fullträff.

En abstrakt fototapet till köket för fans av fushion köket

Om du gillar att experimentera i köket och du inte är rädd för att kombinera olika smaker och du gillar originella utrycksfulla dekorationer så är den abstrakta fototapeten till köket perfekt för dig. Karaktäristiska färgfläckar som påminner om Jackson Pollocks arbete och geometriska mönster som har tagits från Picassos målningar eller tredimensionella kompositioner som hänvisar till optiska illusioner kommer att vara kulmen på en modern interiör. Snygga fototapeter till köket kommer att passa ihop med fantastiska fusion rätter som kommer att kombinera smaker och produkter som ej passar ihop vid första anblicket. Fototapet för köket i abstrakt stil kommer att ändra en vanlig plats för matlagning till ett smaklabb.

Fototapet till köket med ett drag!

Fastän modet för folkliga ornament uppstår och sedan försvinner, så anser vi att folkliga motiv karaktäriseras av en universiell och tidlös skönhet som aldrig blir omodern. Lantlig fototapet till köket är ett perfekt sätt att liva upp utrymmet och ge den karaktär. Förenklade schematiska representationer av vilda blommor, geometriska mönster eller fåglar på landsbygden vanligast förekommande mönster av lantliga fototapeter till köket i 3D. Om du är orolig för att ett för uttrycksfullt och färgrikt mönster kommer att dominera arrangemanget så är den lantliga fototapeten till köket mellan skåpen en fullträff. En liten remsa av tapeten kommer att på ett perfekt sätt fylla ut utrymmet mellan de hängande skåpen och köksbordet. Den laminerade fototapeten kommer att skydda mönstret mot kontakt med vatten.