Fototapeter efter kategori - Broar

Broar anslutar flodbanker, men de kan också ansluta människor. De upphängd ovanför forsande älvar eller raviner är imponerande för deras konstruktörer och byggare. Många broar har under tiden blivit en symbol av städer, och även länder. Tapeten med en vy över de berömda Tower Bridge i London, Golden Gate i San Francisco, eller en av över 400 broar i Venedig, kommer att ge inre en någon urban karaktär. Tapeter över broar kommer att se intressant ut i vardagsrummet, sovrummet och kontoret. I Myloviews kollektionen kan du hitta brotapeter, samt väggdekaler, canvastavlor och affischer med samma motiv.

Fototapet Brooklyn Bridge

Fototapet Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge är den mest karaktäristiska bron i New York, vars skönhet kommer att smälta in i vardagsrummets industriella interiör.
Fototapet landskap med bron

Fototapet landskap med bron

Fototapet med hängbro över floden är en dekoration som är avsedd för barnrummets klassiska interiör.
700 fototapeter
Fototapet svartvit bro

Fototapet svartvit bro

Den minimalistiska interiören blir mer dynamisk om vi dekorerar den med en fototapet med en svartvit bro.
Fototapet bro till vardagsrummet

Fototapet bro till vardagsrummet

Fototapet med bron kommer att förstora utrymmet rent optiskt och dynamisera hela styliseringen.
Fototapet bro över kanjonen

Fototapet bro över kanjonen

Den moderna fototapeten med bron och grönt landskap kommer att passa in i ekologiskt arrangemang samt kolonialt.
Fototapet bro i natten

Fototapet bro i natten

Nattpanorama över staden med bron i centrum är en universiell tillsats till vardagsrummets moderna interiör.
Fototapet bro i retrostil

Fototapet bro i retrostil

I retroarrangemanget och vintage kan det inte fattas en stark detalj till exempel en fototapet med en gammal bro.
Fototapet stålbro

Fototapet stålbro

Fototapeten med stålbron är en intressant dekration för den kräsne tonåringen.
Fototapeten bro över New York

Fototapeten bro över New York

Genom att välja fototapeten Brooklyn Bridge så kommer din interiör att få en unik storstadskaraktär.
Fototapet bro i 3D

Fototapet bro i 3D

Fototapet med bron i 3D kommer att liva upp interiören och förstora den rent optiskt. Detta är en perfekt lösning för mindre bostäder.

  • Liknande ämnen:
 

Tapeter Myloview: vi bygger broar... för din lägenhet

Bland arkitekturexperter det förmodas att byggandet av broar är den svåraste och mest krävande av allt inom arkitektur. Det är inte svårt att tro på, när man tittar på de mycket komplicerade spetsar eller konstruktioner som håller de tunga vikter. Det är inte konstigt att broarna - inte bara på grund av deras monumentala skönhet, men också deras komplexa symbolik – är en rik inspirationskälla för konstnärer på olika områden. Även i Myloview uppskattar vi skönheten av broar så mycket. Därför, fototapetens över broar ägnas åt en annan kategori. Varför? Eftersom broar är underbara byggnader vars skönhet ofta överskuggas av användbarheten av de uppgifter för vilka de skapades. Det är felaktigt, eftersom vyn över en bro kan vara lika spektakulära som panorama över staden eller en vy över naturen. De bästa exemplen är New Yorks Brooklyn Bridge, utan vilken inte man kan föreställa sig panorama över Manhattan, distinkt röd Golden Gate-bron i San Francisco, en mycket mindre men mycket mer charmiga stenbro Rialto över venetiansk Canal Grande, eller Karlsbron i Prag. Tapeter med bilder av alla berömda och många andra broar - kan användas vid planeringen att dekorera lägenheten. Tapeter med broar är särskilt bra i många olika stylizations. Tapeten med vyn över Brooklyn Bridge kan användas om man dekorerar lägenhet i New York-stil - denna tapeten kommer att ge oss uppfattningen som även de som infödda i New York inte har varje dag. Fototapeten med Rialtobron på en vägg kommer att understryka italienska (eller venetiansk?) karaktären av det inre. Fototapeter med broar passar inte bara i tematiska styling, där städer eller länder finns som ett ledmotiv. De är lämpliga också i andra arrangemang. Tapeten med en viadukt, eller en av de järnhängbroar - nödvändigtvis inte med de mest berömda broar - kommer att passa perfekt som komplement i en industriell interiör - speciellt om du tar en svartvita tapet eller tapet i sepiatoner, i enlighet med kraven av minimalistisk stil. Tapeter med svartvita och sepia fotografier av broar, särskilt de som byggdes under första hälften av nittonhundratalet eller under andra hälften av artonhundratalet, är perfekt i steampunk (som nyligen är mycket populär) eller vintage stil. Tapeten med en hängbro bland träden i djungeln är ett intressant dekoration i ett rum som inreds i en tropisk stil, eller i barnrum med djungeln och dess djur som ett främsta motiv.


Från Brooklyn Bridge till Rialtobron – bridge tapeter

Att få en optiskt rymd är den stora fördelen med brotapeter, särskilt de som visar element som skapar linjära perspektiv, dvs. vyn från ena änden av bron till den andra. En lämplig tapet kan göra att litet rum, som t.ex. ett badrum, blir visuellt större med bildens djupverkan. Monumentala utsikt över bron verkar som om det var bakom en stor fönster, eftersom Myloviews tapeter är tryckt med skarpa och klara bilder med hög färgnoggrannhet av absolut högsta klass och alla våra tapeter trycks på våra HP Latex Skrivare som är den senaste teknologin för digital-tryckta tapeter. Och de är lämpliga inte bara för små rum. En vy över en lång och väldigt stor bro är även spektakulär i ett stort rum. Vyer över broar, från sidan eller uppifrån, ser perfekt ut på stora och breda väggar. Alltså om du vill dekorera ett stort utrymme, glöm den charmig venetiansk Rialtobron och välj en av de klassiska stora broar, såsom Brooklyn Bridge eller Golden Gate, australiens Sydney Harbour Bridge eller den Europas längsta bro – Ponte Vasco da Gama. På grund av det faktum att broarna är förknippade med vatten, fototapeter med broar är mycket bra för badrum. Den tapeten ger badrummet en optiskt rymd och originell stil som skiljer sig från vanliga dekorationer med snäckor, fisk och sjöstjärnor.