-45%   ERBJUDANDE

Väggdekor från bild

Dekal från bilden hundar och en katt

Fototapet, tavla, affisch och klistermärke med ditt eget foto. Välj ett foto och skapa en unik dekoration!


  • Vilken upplösning kommer bilden att ha?

    Minimal upplösning är 1000x1000 pixlar. Kom ihåg att ju högre upplösning desto bättre utskrift. Om du är osäker på att din bild inte har tillräckligt hög kvalitet ska du kontakta oss: contact@myloview.com.

  • Vad är kostnaden för utskriften?

    Kostnad för bildtryck beror på vald produkt (fototapet, canvastavla, affisch, klistermärke ), samt av materialtyp och dekorationernas storlek. Exakt information gällande samtliga tillgängliga tryckmöjligheter och dess totala kostnad kommer fram när du har laddat upp bilden.

  • Integritetsskydd

    Fotot som du skickar till oss lagras inte i butikens databas. Fotot delas ej med tredje part. Vi tar bort fotot så snart beställningen har slutförts eller avbrutits. Din bild kommer aldrig att visas på Myloviews webbutik.

Unik dekoration för olika ytor
Fotografisk kvalitet
Stort urval av storlekar
Proffsig rådgivning
Dekal från bild med sjö i Dolomiterna

En modern och originell dekoration: dekal till väggen från egen bild

Moderna dekorationer ger oss en unik möjlighet att skapa verkligt originella och kreativa arrangemang under vårt tak. Även de mest ovanliga idéerna kan förverkligas idag! Bland de olika alternativen är möjligheten att överföra dina egna foton till väggdekaler som är definitivt värd att omnämnas. Bilder i denna form kommer att behålla all sin ursprungliga charm och sina naturliga färger.

Har du foton i dina album eller gallerier som du gärna återkommer till regelbundet? Vi är övertygade om att de flesta djärvt kommer att svara "ja" på denna fråga. Kanske skulle du vilja överföra din favoritram (eller till och med några av dem!) Till en dekoration som får din omgivning att se mer attraktiv och diversifierad ut? En sådan möjlighet tillhandahålls av en dekal till väggen från egen bild. Vilket foto som helst kan överföras till en sådan dekoration. Så det kan vara ett foto som tagits under en promenad, träff med vänner, familjefest eller en lat eftermiddag i trädgården. I det här fallet finns det inga dåliga val! Det viktigaste är att skapa ett attraktivt klistermärke som passar din smak. De foton du väljer kan vara uppdaterade eller vara flera år gamla. Konstnärliga fotografier är perfekta som dekorationer, men också de som är amatördekorationer. Färgfoton kommer att vara användbara för att leva upp utseendet på den valda interiören, medan svartvita ramar hjälper oss att skapa mycket stämningsfulla, romantiska arrangemang. Så fortsätt och bläddra igenom dina hemalbum och digitala gallerier för de bästa alternativen!

Dekal från bilden med ett ungt par

Dekaler med bild är dekorationer som du kan placera överallt!

Inte bara när det gäller temat och estetiken så ger en dekal till väggen från egen bild stora möjligheter. Vi kan placera dekorationer av denna typ på olika, ofta icke-uppenbara ytor. Ett dekorativt galleri från dina egna foton kan dekorera vår vägg, men vi behöver inte begränsa oss till detta alternativ.

Dekal från bild kommer att passa i mer ovanliga platser. Vi kan placera en sådan prydnad på en dörr eller ett fönster, vilket ger en mycket intressant effekt. En sådan dekoration kommer också att vara perfekt när du vill leva upp utseendet på dina möbler. Det är också värt att notera att med hjälp av dekaler kan du anpassa utseendet på större vardagsobjekt exempelvis exempel en persondator. I vart och ett av de föreslagna exemplen kommer vi att kunna attraktivt väva in våra egna foton i omgivningens estetik. Eftersom dekalerna inte tar för mycket plats kan vi frimodigt försöka placera flera sådana dekorationer bredvid varandra. Denna typ av "små gallerier" i en specifik tematisk eller färgnyckel kommer att se särskilt intressanta ut.

Vi kommer att kunna använda denna typ av ovanliga dekorationer för att dekorera olika ytor - från väggar, genom möbler, till dörrar och karmar. Dekal från bild erbjuder oss väldigt intressanta möjligheter när det gäller dess tema och platsen där vi placerar den.