Affischer efter kategori - Sport • Affischer på vägg

Sport och konst har mer gemensamt än vad man kan tro. Sport har inspirerat alla typer av artister sedan urminnes tider. Sportmotiv är en ohamrat, väldigt färskt och dynamiskt sätt att dekorera interiören på. Det bästa exemplet är sportaffischen i vår kollektion. Vi har en översikt över alla möjliga grenar här från fotboll till mer nischade sporter som curling och synkroniserad simning. Det är anledningen till att du hittar här en affisch med vintersport, en affisch med sport tävlingar och mönster som är inspirerade av sportutrustning eller kända sportfält eller arenor och idrottsutövares silhuetter. 

574 affischer

  • Liknande ämnen:
 

Racingstil: snygg sportaffisch för alla

Förhållandet mellan konst och sport är närmare och äldre än de flesta av oss tror. I det antika Grekland så var vinnare av olympiska spel hyllade genom sång och poesi av de mest vördade poeter och vissa av dem fick även sin kropp skildrad av kända skulptörer. Det räcker med att man nämner den välkända Discobolus statyn som ristades av Myron och är den mest kända skulpturen från den antika världen.  Om det antika är ej övertygande för dig så har vi samlat ihop de mest intressanta och mest stilfulla och naturliga och vackra sportaffischer, som vi har lyckats att samla ihop i vår stora katalog som innehåller ett tiotal miljoner mönster.Vi är övertygade om att oavsett om du behöver en sportaffisch som dekoration av barnrummet eller tonårsrummet eller vill du ha en dekoration som passar husets representativa del eller företag, så kommer du hitta något som passar.

För att hjälpa dig att välja, har vi förberett några förslag på hur du kan använda sportaffischer för att skapa en extraordinär, spännande dekoration. Är du redo? Redo.... Start!

Till tonårsrummet av ett sportsfan: sportaffisch

Affisch med ett sportevenemang är en typ av dekoration som passar inte in i alla utrymmen. Dessutom så anser vi att man ska vara väldigt försiktig när man väljer ut sådana mönster! I en olämplig miljö så kommer en sådan dekoration inte vara en dekoration utan en konstig fadäs. Lyckligtvis så är tonårsrummet eller ett rum för äldre barn perfekt för en sådan sportaffisch. Den kommer se bra ut enskilt och om du vill gå all in, så rekommenderar vi dig att du väljer den som en av elementen i en temadekoration som är inspirerad av en specifik sportgren (exempelvis affisch med vintersporter kommer att vara perfekt om temat ska vara vintersporter), eller en allmän sportaffisch.

Till klubben: affisch med sporttävlingar

Sportklubben är en av de mer självklara ställena där man kan använda sig av våra affischer. De kommer underbart att liva upp denna plats, och passa perfekt in i dess atmosfär! Sportklubbars säten, gym samt fitnessklubbar brukar sällan vara dekorerade, då dess ägare utgår ifrån att man inte går till en fitnessklubb för att titta på dekorationer. Det är en felaktig tankegång då en väl utvald sportaffisch kommer inte bara att dekorera interiören men kommer också att vara perfekt träningsmotivation för samtliga personer som kommer dit för att träna.

Till skolan så passar affischen "Idrott är hälsosamt"

Det är en ren självklarhet att man lär barnen hur viktigt en hälsosam livsstil är. Sport är ett av dess viktigaste element, och därför bör barn från en tidig ålder uppmuntras att träna regelbundet. Ett bra sätt att sprida budskapet bland barn och ungdomar att idrott är hälsosamt är bland annat att hänga upp vår affisch med samma budskap i en väl synlig och väl besökt plats på skolan. Den mest naturliga platsen där man kan hänga upp affischen "Idrott är hälsa" är bredvid skolans gymnastiksal, i omklädningsrummet eller vid ingången till fotbollsplanen.

Till vardagsrummet eller sovrummet: en annorlunda sportaffisch

Det sägs att ett riktigt sportfan tänker på sitt favoritlag när denne går och lägger sig eller stiger upp. Om detta är sant så kommer våra affischer att hjälpa en att gå i sängs: Här hittar du olika mönster både eleganta och stilfulla som kan användas till utsmyckningen av sovrummet samt vardagsrummet! Välj ett abstrakt mönster som är inspirerat av någon sportutrustning exempelvis en affisch med tennisbollar eller en affisch som föreställer vintersporter med skridskor och skidor eller en svartvit bild av din favorit idrottsutövare. Detta ger bostaden en idrottsanda och samtidigt så behåller man en bra stil!