Fototapeter efter kategori - Music Legends

Fototapet Bob Marley

Fototapet Bob Marley

Är du ett fan av reggae samt av positiva vibrationer i interiörsarrangemanget? Om så är fallet så ska du välja fototapeten med Bob Marley!
Fototapet Mick Jagger

Fototapet Mick Jagger

Inför lite dynamik i ditt rum med hjälp av den karismatiske sångaren Mick Jagger på väggen!
8 fototapeter
Fototapet Elvis Presley

Fototapet Elvis Presley

Fans av klassisk Elvis Presley musik kommer att uppskatta Elvis Presleys porträtt på fototapeten!
Fototapet John Lennon

Fototapet John Lennon

John Lennon är en av världens mest uppskattade artister genom tiderna. Vill du ha hans porträtt i din bostad? Inga problem!

  • Liknande ämnen:
 

Myloviews tapeter: visar det som finns i din själ

Inom Myloview tror vi på god design. Vi tror att alla har rätt till lite - eller inte lite: utan hela spektrat! - av skönhet i sin omgivning. Därav de mål som vi har satt upp: att skapa vackra saker så att man kan ändra interiören på ett sätt som gör att alla fritt kan uttrycka sin stil, personlighet, intresse - och i allmänhet allt i sin själs spel. Och medan vi spelar: bara för att vi har en passion för bildkonst betyder det inte att vi inte älskar andra konstarter. Bra musik är en av de bästa saker i livet, och ett av det pålitligaste nöjet: vi kan höra det nästan överallt, det kan följa med oss på fritiden, på jobbet och på väg från en aktivitet till en annan. Vi vet att musik är viktigt. Vi vet att de bästa artisterna idag nästan omges av en religiös kult - men med all rätt eftersom deras arbete har förändrat livet för många personer. Vi har skapat en tapetserie som en hyllning till alla musikikoner, som vi har valt att kalla Music Legends. Vi ville uttrycka sympati för musikerna på en högre nivå med hjälp av musikaffischer och genom att visuellt utforma intressanta tapeter med artisterna i centrum blir sympatin starkare. Färg som var och en representerar dem. Inspirerad av popkonsten, eftersom alla skapade populärmusik. Vi valde åtta musiker som har ändrat synen på musikindustrin: Frank Sinatra, Ray Charles, Michael Jackson, John Lennon, Kurt Cobain, Mick Jagger, Elvis Presley och Bob Marley. Som ni kan se, har vi begränsat det till endast en artist per genre: eftersom i slutändan vad har Frank Sinatra och Kurt Cobain gemensamt, förutom att de båda anses vara genier i sin genre? Vi skapade våra musiktapeter, men vi ville också visa de olika musikskepnaderna: den milda, lyriska och vilda - och alla nyanser däremellan. Musiktapeter är en bra idé att dekorera varje musikälskares hem med - oavsett ålder. Hur som helst, som ni vet, är det en konstform som verkligen sammaför generationer. Tapeten av Ray Charles, kan glädja farfar lika mycket som barnbarnet. Tapeter från samlingen "Music Legends" är också ett perfekt komplement till en retroinredning: en sextiotalsstil kan kompletteras med till exempel tapeten med John Lennon och en åttio eller nittiotalsstilsinredning - med tapeter på kungen av pop Michael Jackson, och så vidare.

”Music Legends” tapeter är storformade musiker - i storformat

Var och en av karaktärerna som pryder tapeterna från serien "Music Legends" är inte bara kända för sina unika röster och virtuositet, men är också stilikoner. Frank Sinatra, till exempel, är förknippad med hans odödliga kostym och hatt: därför kommer en tapet med honom att se bra ut i alla inredningar som är dekorerade med enkel elegans. I skarp kontrast mot Sinatra - inte bara musikmässigt utan också modemässigt– var Kurt Cobain. Det är honom vi har att tacka för det återvändande modet av de för stora flanellskjortorna och de blekta jeansen En grungig fototapet med Kurt Cobain, som var den musik han sysslade med, kommer att passa perfekt in i grunge eller punkdekor - som för länge sedan lämnade upproriska tonåringars sovrum och hamnade i utställningslokaler, med fullt godkännande av inredningsspecialister. En tapet med ett porträtt av Bob Marley, den mest kända artisten i historien inom reggaemusik, kan komplettera inredning som håller samma stil som hans musik. Tapeten av Mick Jagger – pardon.., Sir Mick Jagger - och hans berömda mun måste självklart vara i en rock and roll miljö. Visst kommer det att orsaka "sympathy for the devil" för alla som ser den. Så om du föredrar en mildare - och ett mer politiskt musikansikte från denna period, så måste du verkligen vara ett fan av John Lennon. Hur som helst, helt ärligt: vem är inte ett fan av John Lennon? John Lennon och Beatles, anses vara de viktigaste kompositörerna av det tjugonde århundradet - och förmodligen genom tiderna. En fototapet på John Lennon kommer att passa in i lägenheter för alla som älskar bra musik. Och alla som uppskattar de värderingar som delades av Lennon - som kan uttryckas med fredsymboler, men som på våra tapeter har Lennonglasögon på sig. På fototapeten med John Lennon kan du stå och undra: hur musiken skulle sett ut om händelsen den ödesdigra decemberdagen 1980 aldrig hade utspelat sig...? Likaså med Elvis Presley, en annan musiker, vars ansikte pryder tapeterna i serien Music Legends, som lämnade mystiska, fortfarande oklara omständigheter efter sig ända in idag. Vissa tror t.o.m. att han fortfarande lever och gömmer sig och är trött på sitt enorma kändisskap. Man kan skapa en annan konspirationsteori när man tittar på en tapet med Elvis hållandes i en gitarr, svingandes med höfterna. Med sina kyssvänliga läppar och med ett utseende som gjorde att tonåringars knän vek sig över hela världen. Och undra vad som skulle hända om...?