Fototapeter efter kategori - Words'n'Views

Fototapet utsikt över sjön

Fototapet utsikt över sjön

Utsikt över sjöns yta som omringas av berg. Den kommer att ge ditt utrymme lugn och harmoni.
Fototapet utsikt över skogen

Fototapet utsikt över skogen

Grön tapet med utsikt över skogen och en minimalistisk beskrivning som passar utmärkt i moderna interiörer.
7 fototapeter
Fototapet utsikt över staden

Fototapet utsikt över staden

Svartvitt mönster med New York kommer att passa utmärkt i ett monokromatiskt modernt sovrum.
Fototapet utsikt över havet

Fototapet utsikt över havet

Färgglad fototapet med utsikt över havet är ett perfekt förslag till tonårsrummet. Dess levande färger kommer att ge arrangemanget en glad atmosfär.
Fototapet utsikt över berg

Fototapet utsikt över berg

Ovanlig modern bild på bergen som presenteras på fototapeten kommer att passa utmärkt till ljusa interiörer samt enklare utrymmen.
Fototapet Carpe Diem

Fototapet Carpe Diem

Fototapeten Carpe Diem är väldigt motiverande med sin fina utsikt kommer den att ge ditt utrymme varma färger och harmoni.

  • Liknande ämnen:
 

Tapeter Words'n'Views - ord, ord, ord... och landskap

Landskap tapeter är de absolut klassiska tapeter. I början av dess existens fototapeter var enbart dekorerade av dem. Dessa kan dock så småningom få en uttråkad - då tittar man på landskapet, fast särskilt vacker (man väljer inga andra, eller hur?), och tänker på "vad ska man göra här för att liva upp det och göra det mer intressant?". Och hur kan man göra rättvisa åt den nestorn av fototapetkonst, vilken är tapeten tryckts med landskapet, och samtidigt inte vara vanlig? Du kan välja ett intressant landskap, tänkte vi. Men tapeten med landskapet - även det mest intressanta - det är fortfarande bara tapeten med landskap... Det är inget fel med dem, men du behöver något nytt, modernt och trendigt... och sedan kom vi på en idén: varför inte kombinera traditionella dekorativa trend, som är tapeter av landskap, med utvecklingen av moderiktiga och samtida, eller motiverande affischer? Det är det! Och så de uppstod tapeter, som kombinerar funktionerna i motiverande affischer - en catchy slogan, roliga eller reflekterande landskaps tapeter. Vi inspirerades av samtida sociala medier, där idén är att kombinera bild och text - som Instagram, kan du placera ditt konto i portalens bilder genom filtret, vilket i de enklaste bilder kan du göra en liten bok design eller snapchat, som möjliggör kommunikationen med vänner genom att skicka ut bilder med kort text. Båda meder anses ungdomliga och hipsteraktiga - och så är tapeterna i samlingen, som vi kallade Words'n'Views. Tapeter i denna serie härrör ungdomlighet och ungdomlig entusiasm, som betonar inte bara de relevanta texter, såsom ”Sömn är för de svaga, drömmar är för de modiga”, "Verkligheten är fel drömmar är rätt" eller klassiska och lika relevant idag som två tusentals år sedan, "Carpe diem" eller "fånga dagen" - ibland som YOLO, det vill säga "You only live once" - man lever bara en gång. Hänvisningen till online ungdomskulturen är det också sättet på vilket bilder som är bakgrunden av tapeter, är beredda: antingen har de "snedvriden", ljusa färger, eller, tvärtom, är de svarta och vitta, har de ett tillagt korn eller ser ut som de var överexponerade - allt detta får de se ut som att bilderna blev skapade med hjälp av Instagrams artistiska filter.

Omforma ditt inre och förbättra ditt humör med hjälp av fototapeter ”Words'n'Views”

Tapeter av serien Words'n "Views är naturligtvis utmärkt idén för att dekorera ett tonårsrum - både ord och bilder valdes med tanken på att tilltala båda könen. Men det hindrar inte möjligheten att dekorera lägenheten med fototapeter i denna serie: kontrollera de är också i vardagsrummet, hallen, och även i kök eller badrum - neutral bakgrund kommer inte kännas som om de inte vore på rätt plats. Fototapeter från serien Words'n'Views kan också användas för att skapa alla typer av tematiska arrangemang. Till exempel, denna uppfattning av skyskrapor i New York, och orden "NY loves me", inspelad - med hänvisning till den berömda t-shirts designen - med ett hjärta i stället för "loves", kommer att vara ett perfekt komplement till arrangemanget inspirerad av New York eller USA. Tapet med orden "Try to surf" har skrivits mot bakgrunden av solbelysta stranden, kan ge intressanta semester accent i det inre, vi vill ordna att likna sommarstuga i ett tropiskt land. I sin tur, tapeten dekorerade med utsikt över skog och den enkla inskriften "Open your mind" väl skrivit i ordningen i den fashionabla grön stilen - räknar på naturliga material och dekorationer inspirerade av mönster tagna från naturen. På tal om naturmaterial: det är värt att notera att alla Myloview tapeter är tryckta med miljövänliga material certifierade som säkra för miljön och för människor. Tryck tekniken är även miljövänlig: det är utvecklat av Hewlett-Packard latex tryckmetod, som kallas HP Latex. Den tillåter dig att utföra giftfri utskrift, som också kännetecknas av hög hållbarhet och motståndskraft mot skadliga yttre faktorer (t.ex. UV-strålning som orsakar blekning av tapeter som skrivas ut med äldre metoder) och fantastisk bildkvalitet och färgdjup. Myloviews tapeter är också certifierad som obrännbara. De kan tvättas försiktigt, med en fuktig trasa eller svamp. Som om det inte vore nog, monteringen av Myloviews tapeter är extremt enkel: så att du kan använda dem för att radikalt förändra utseendet på din lägenhet i en mycket kort tid. Till exempel, när vi behöver en dos av skönhet - och motivation...