Fototapeter efter interiörer - Vardagsrum

Hjärtat av både en mindre bostad samt ett rymligt hus är utan tvekan vardagsrummet. Det är här som man spenderar eftermiddagarna efter jobbet och där man kopplar av med en bra film och man träffas med sina närmaste på helger eller för att fira sina fester med familjen. När vi arrangerar den här delen av bostaden så är det viktigt att se till att den inte bara blir funktionell men också effektiv. Bland de många mönstrena så kan man finna både stadspanoramor, landskap, abstraktioner, och fototapet till vardagsrum som visuellt förstorar rummet. Kom ihåg att välja fototapet till vardagsrum med ett universiellt mönster som kommer att skapa ett utrymme med tidlös karaktär och tidlös skönhet. Trendiga fototapeter till vardagsrummet kan bli tråkiga efter ett tag så det är viktigt att förlita sig på sin egna smak. 

Fototapet med vårblommor

Fototapet med vårblommor

Subtilt blommotiv kommer att göra avkopplingen inom de fyra hörnen trevligare.
Fototapet svartvit skiss av staden

Fototapet svartvit skiss av staden

Trots den uppenbara enkelheten kännetecknas detta mönster av en stor uppmärksamhet på detaljer. En svartvit panorama kommer att passa bra i varje interiör.
223 fototapeter
Fototapet vardagsrummet natur

Fototapet vardagsrummet natur

Fototapet med ett naturligt landskap är en proposition till ett vardagsrum där trä och jordfärg dominerar.
Fototapet med träimitering

Fototapet med träimitering

Imitering av föråldrat trä är perfekt till interiörer i shabby chick stil. Den kommer att se till att vardagsrummet är en plats med själ.
Fototapet till vardagsrummet galax

Fototapet till vardagsrummet galax

Galaxmotiv till vardagsrummet är en bra idé för fans av fantasy. Detta filmmotiv kommer att ge interiören mer energi.
Fototapet med blommönster

Fototapet med blommönster

Det floristiska motivet behöver inte vara det kvinnliga vardagsrummets motiv. Chica blommor är en komposition som kommer att förändra alla interiörer.
Fototapet med vintagekarta

Fototapet med vintagekarta

Fototapet med en karta kommer att vara en perfekt utfyllning av resenärens vardagsrum, tack vare vintage stilen kan man känna äldre tiders ande.
Fototapet med palmlöv

Fototapet med palmlöv

Låt naturen gästa i ditt vardagsrummet! Det gröna temat kommer att ge en touch av friskhet!
Fototapet vardagsrummet berg

Fototapet vardagsrummet berg

Fototapet solnedgång är en universiell dekoration för vardagsrummet. Den borde hamna på en av väggarna.
Fototapet vardagsrummet landskap

Fototapet vardagsrummet landskap

Berglandskapet kommer att understryka vardagsrummets arrangemang i enighet med naturlig och eklektisk linje.
Fototapet med blå akvarell

Fototapet med blå akvarell

Se till att ditt vardagsrum förvandlas till ett kungarike av lugn. En atmosfärisk, blå nyans fyller perfekt denna uppgift!
Fototapet rosa orkidé blommor

Fototapet rosa orkidé blommor

Ge positiv energi till ditt vardagsrummet! Blommor i optimistiska färger stimulerar din kreativitet och ger dig handlingskraft.

Väggtapeter med en pittoresk utsikt är ett perfekt sätt att känna naturens närhet även om man bor i en stor stad.  Ett grönt skogshörn i vardagsrummet är det bästa receptet för inredningen, där vi kan koppla av och ladda batterierna efter en dag full av utmaningar.

Fototapet i retrostil med blommotiv  ser till att olika interiörer i romantisk och industriell stil får en unik karaktär.  Floristiska motiv regerar denna säsong. En väggdekoration behöver inte bara vara en originell tillsats, men kan också vara en inspiration och grund till att skapa en intressant stylisering. 

Stadsdjungeln behöver inte vara grå, tvärtom kan den vara fylld med färger och växter som formas i fantastiska mönster.  Ett bra exempel är väggtapeter med blad från exotiska växter.

Drömmer du om en okonventionellt interiör med en romantisk själ? Då borde det inte saknas fototapeter med blommor.  Ett stor, uttrycksfull och oerhört subtilt mönster som kommer att föra dig till Jane Austens, Byrons eller Goethes värld.

Gillar du 1960 talet samt 1970 talet? Är hippieåldern nära ditt hjärta? Låt hippiestilen inspirera din interiör!  Ta del av fototapeter med blommotiv i retrostil och stoppa klockvisaren.    Låt Flower power vara med dig!

  • Liknande ämnen:
 

Trendig fototapet vardagsrum, alltså två steg från en vacker interiör

När man bläddrar på internet fototapeter vardagsrummet som finns tillgängliga så kan man få yrsel. Antal mönster och motiv är så häpnadsväckande att det är lätt att tappa bort sig när man har valt ett spår. För att inte vandra blint i djungeln av möjligheter när man väljer snygga tapeter vardagsrummet, så är det viktigt att man utgår från två nyckelfaktorer: rummets parametrar samt vår estetiska smak. Tack vare det så får rummet praktiskt taget en tidlös skönhet.

  • STEG 1. LITA PÅ DIG SJÄLV Snygga tapeter vardagsrummet kan fresta oss men vi måste komma ihåg att trenden på ett givet mönster kan försvinna lika snabbt som det uppkom. Om vi inte är fans av abstraktion eller av geometriska mönster så ska vi inte köpa en sådan tapet bara för att den rekommenderas av tidskrifter som specialiserar sig på boinredning. Lita på din smak, ta del av fototapet vardagsrum som kommer att vara omtyckt oavsett av de gällande trenderna. Det är bara då du kan vara säker på att du väljer ett mönster som du inte kommer att vara uttråkad av, och den kommer att fascinera dig med samma intensitet från den första dagen!

  • STEG 2. VAR PRAKTISK Man måste komma ihåg att när man bestämmer sig för ett specifikt mönster för fototapet vardagsrum, så borde vi ta vår interiörs parametrar i åtanken storleken i synnerhet samt volym på dagligt ljus som kommer in i rummet. Små utrymmen gillar nämligen ej mörka färger som gör att vardagsrummet verkar ännu mindre. När det gäller det inre rummet så är det bra att välja fototapeter vardagsrummet som är hållna i en ljus färgton. Ett utmärkt val är också randiga fototapeter till vardagsrummet som tack vare stt rumsliga övertryck gör att vardagsrummet ser större ut. Det mörka rummet borde bli ljusare genom att man tar del av lantlig fototapet för vardagsrummet.  

Urban style – fototapet vardagsrum i 3D med stadsmotiv

Om du är ett fan av storstadslivet och du är fascinerad av storstäders panoramor och du kan ej föreställa dig himlen utan alla flygplan som flyger runt den samt alla belysta skyskrapor, så är fototapeterna vardagsrummet med stadsmotiv ett perfekt val. Hisnande utsikt över New York, Paris eller London kommer att vara en stilfull och unversiell dekoration både i den minimalistiska och den industriella interiören. Dessutom så kommer de snygga tapeter till vardagsrum som visar stadens panorama från fågelperspektiv att bygga en känsla av djup så att även ett litet rum kommer att verka större än det faktiskt är. Om vi disponerar ett rymligt och välbelyst rum. Då är en intressant proposition en fototapet för vardagsrummets vägg med utsikt mot den nattliga staden. Mörkblå himmel och skenet av tusentals ljus skapar en fantastisk komposition, som kommer att återuppliva den minimalistiska inredningen.

Fototapet för vardagsrummet i lantlig stil

Om du däremot föredrar lugn och ro samt naturens skönhet så rekommenderar vi stilfulla lantliga fototapeter till vardagsrummet med landskap, blommor och djur. Dessa mönster kommer att presentera sig perfekt i ett lantligt vardagsrum där trämöbler dominerar i naturlig färg blommönster och flätade element. Berg, ängar, vattenfall, hav eller skog är bara några förslag från ett brett spektrum av vårt lager. Och om du är en djurälskare kommer du att glädja dig fototapet till vardagsrummet i 3D av majestätiska hästar i galopp.

Fototapet vardagsrum, alltså abstraktion i hårkorset

Om du letar efter originell och tidlös inspiration så är snygga tapeter vardagsrummet som visar abstrakta och geometriska mönster en fullträff. Cubistiska kompositioner fritt behandlad färgfläck eller former som formar en optisk synvilla är en utmärkt utfyllnad av den moderna minimalistiska interiören. Modern fototapet vardagsrum kommer också att vara utmärkta i den pittoreska interiören. Så utrymmen kan enkelt förstoras genom att man väljer en randig fototapet till vardagsrum med randigt mönster som kommer att ge en känsla av djup och ytterligare rum.

Svartvita fototapeter, alltså less is more

Svartvita fototapeter, alltså less is more

När du planerar att dekorera ditt rum, så är det värt att leta efter universiella och tidlösa lösningar. Tack vare det så skapar vi en interiör som inte bara kommer att fascinera oss i en säsong, men också under många år framåt. Svartvita fototapeter är en del av sådana odödliga accenter. Moderna, monokromotatiska interiörer passar utmärkt till arrangemang med hjälp av svartvita tapeter med utsikt över städer, geometriska former eller arkitektoniska detaljer. Stort urval av mönster och ett oändligt tema ser till att varje person kommer att hitta något speciellt för sig själv. Svartvita tapeter är ett testat sätt att skapa en stilfull och elegant interiör.