Canvastavlor efter kategori - Djur • Canvastavlor på vägg

Djurfotografier som placerade i ett företag och institutioner kan värma upp deras image och göra att de blir mindre formellt, och en sökande eller kund kommer att känna sig bekvämt i dem. Det är värt att använda symboliken i många företrädare för djurriket. Styrkan av en elefant, hastigheten av en leopard eller örns syn kan positivt vara associerade med den typ av verksamhet. Man måste också lägga till att canvastryck av djur gör det möjligt att få anmärkningsvärdt dekorativa effekter. Även affischer, väggdekor och fototapeter kan framgångsrikt spela denna roll väl.

Canvastavla vilda djur

Canvastavla vilda djur

Svartvit tavla med kämpande antilop kommer att passa in i vardagsrummets klassiska eleganta arrangemang. Den presenterar sig bäst i storformat.
Canvastavla arktis djur

Canvastavla arktis djur

I det minimalistiska vardagsrummet så finner vi plats för en uttrycksfull dekoration. Man kan ha en stor tavla med polarvargar.
814 tavlor
Canvastavla en vit kanin

Canvastavla en vit kanin

Tavla med en vit kanin kommer att ge en stil till det pastellmålade vardagsrummet. Det kommer också att användas som en prydnad för barnrummet.
Canvastavla flodhäst

Canvastavla flodhäst

Bild med djur är ett intressant tillägg till någon form av utrymme. Flodhästens bild kommer att gillas av tonåringar.
Canvastavla med husdjur

Canvastavla med husdjur

Fans av husdjur kan dekorera sin lägenhet med en bild av en katt. Ni kanske är intresserade av ett porträtt av ert egna husdjur?
Canvastavla saffaridjur - leopard

Canvastavla saffaridjur - leopard

Den monokromatiska interiören blir mer intrigerande när man finner en uttrycksfull tavla med djur på saffar, exempelvis en leopard.
Canvastavla djur - akvarell

Canvastavla djur - akvarell

Styliseringen domineras av trä och jordfärger som kräver lena tillsatser. Bilder av djur är välkomna här.
Canvastavla med giraff

Canvastavla med giraff

Afrikanska landskap som drar åt sig uppmärksamhet - en sådan tavla kommmer att bryta vardagsrummets monotematiska tema.
Canvastavla med två svalor

Canvastavla med två svalor

En tavla med svalor är ett sätt att understryka kontorets kvinnliga stylisering samt tonårsrummet men också sovrummet.
Canvastavla hästens huvud

Canvastavla hästens huvud

Fans av hästar understryker sin kärlek till djur genom att hänga upp en tavla på en häst i hallen.
Canvastavla med ekorre i skogen

Canvastavla med ekorre i skogen

Tavla med en trevlig ekorre som kommer att fylla ut vardagsrummets klassiska arrangemang. Du kan också placera den i barnens rum.
Canvastavla afrikanska djur

Canvastavla afrikanska djur

Svartvit tavla med kämpande antilop kommer att passa in i vardagsrummets klassiska eleganta arrangemang.

  • Liknande ämnen:
 

De mest mystiska djur i världen

Forskarna är överens om att det är svårt att uppskatta hur många arter lever på våran planet. Man tror att man har lärt känna endast 1% av alla levande organismer! Vissa djur är i en stor mängd - det gäller främst insekter... Tyvärr, verkar det att de mest fascinerande djur av olika arter snart kan försvinna helt från jordklotet. En av de mest sällsynta djur i världen är afrikansk vildåsna som imponerar med sin enastående färg. Dess befolkning uppgår till omkring 100 åsnor. I sin tur, bara 70 stycken afrikanska lejon är kvar och man kan se dem bara i strikt skyddade Timbavati naturreservat i Sydafrika. Folken i den svarta kontinenten behandlar de vita lejonen som föremål för stor vördnad. De är en symbol för lycka - samma som japansk trana, som bor i norra Kina. Fjäderdräkt av den trana (svart och vita fjädrar och en karakteristisk röd spets på huvudet) gör att fågeln ser värdigt ut. Andra akut hotade djur - stor bambulemur - bor endast i de täta skogarna i Madagaskar. De charmiga, fluffiga lemurer har upptäcktes relativt nyligen, i 1986. Det uppskattas att befolkningen består av högst 40 individer. Oroande, att den snabba utvecklingen av jordbruket i Madagaskar och skövlingen av det lokala området påverkar minskningen antalet av stor bambulemur och andra arter på ön. Alla dessa sällsynta arter bör vara särskilt skyddade. Men den verkliga uppenbarelsen av de senaste åren, är träskkanin. Bara 10 år sedan lyckades man att fotografera en sådan kanin som bebor skogen i Indonesien. Forskarna säger att denna är den äldsta arter av kanin, som har funnits på våran planet. Eftersom detta djur är nattaktiva, så en mer detaljerad undersökning verkar vara ännu svårare. Djuren är en stor inspirationskälla. Vi rekommenderar kollektionen av tapeter med motiv av flora och fauna av jorden. Flera tusen förslag kan hittas i gallerier myloview.com.