-45%   ERBJUDANDE

Det som gör oss unika och speciella

Erfarenhet

Från år 2014 genomför vi beställningar både för individuella kunder och för affärskunder. Det är svårt att räkna hur många hus, lägenheter, kontor, hotell och företag som vi har utrustat med våra väggdekorationer, men det bästa beviset på att vi till 100 % fullgör de uppgifter som vi har anförtrotts är antalet positiva kommentarer vi har fått och antalet av kunder som återvänder till oss med efterföljande beställningar.    

Europeisk standard

Vi använder endast europeiska material för tillverkning av väggdekorationer. Vi importerar dem inte från Kina, eftersom vi vill stödja den lokala ekonomin och minska koldioxidmängden som släpps ut exempelvis vid transport av varor från avlägsna länder. Vi satsar inte bara på de bästa materialen utan också på de mest moderna ekologiska produktionsteknikerna som inte har en negativ miljöinverkan.

Mångfald

Det rika utbudet från Myloview utgör inte bara ett stort antal mönster räknat i tusentals, utan också möjligheten att skriva ut vilken grafik som helst både som fototapet, bild, affisch och klistermärke. Våra specialister ser till att förslagen inte bara innehåller universella och tidlösa dekorativa motiv, utan även mönster som motsvarar de senaste heta trenderna och det är anledningen till att vår databas hela tiden utökas.

Personalisering

Varje beställning som görs hos Myloview kan anpassas. Vid köp räcker det att man anger de exakta måtten och väljer färgvarianten samt gör ett val på typ av material och eventuellt ett extra lamineringsalternativ. Detta gör att väggdekorationen kommer att täckas med ett speciellt lager av folie som skyddar mot de skadliga effekterna av vatten och mekaniska skador.