Fototapeter efter kategori - Berg

Fototapet berg är ett förslag både till personer som älskar bergsklättring och att uppnå nya höjder, samt till personer som beskådar klippornas skönhet från ett avstånd.  Snöiga toppar, gröna kullar med bergsstugor eller solen som går ner bakom de klippiga bergen. Dessa är några av de otaliga förslag som vi har i vår fototapet berg serie. Oavsett om du bor i storstadscentrumet eller i ett litet hus, är fototapeten i 3D en bra lösning för alla inredningar. I ett modernt industriellt vardagsrum kommer bergen att bryta den urbana karaktären samtidigt som de understryker möblernas skarpa linjer. I ett rustikt arrangemang kommer de att betona förhållandet med naturen och de kommer att presentera sig bra tillsammans med folkliga trämöbler. 

Fototapet med berg till sovrummet

Fototapet med berg till sovrummet

Skulle du vilja vakna vid bergsluttningen varje morgon så kommer denna fototapet som är placerad i sovrummet att uppfylla din dröm!
Fototapet med berg på hösten

Fototapet med berg på hösten

Gyllene landskap med höstberg på fototapeten kommer att passa till det mysiga sovrummet som är inrett i brons och beige.
570 fototapeter
Fototapet med Grand Teton

Fototapet med Grand Teton

Fototapet med bergslandskap och sjöar kommer att värma upp utrymmet och ge den en hemlighetsfull atmosfär.
Fototapet med bergsskog i vinter

Fototapet med bergsskog i vinter

För alla fans av ljusa fototapeter samt av en vinteratmosfär så föreslår vi en fototapet med bergslandskap fyllt täckt med pudersnö.
Fototapet med minimalistiska höjder

Fototapet med minimalistiska höjder

Minimalistisk fototapet med bergsmotiv kommer att passa som en neutral bakgrund till utrycksfulla tillbehör och färgglada möbler.
Abstrakt forotapet med berg

Abstrakt forotapet med berg

Färggrann fototapet med abstrakt bergsmotiv kommer att passa till såväl ett modernt sovrum samt till ett tonårsrum.
Fototapet med snötäckta bergstoppar

Fototapet med snötäckta bergstoppar

Fototapet med ett klassiskt motiv med snötäckta bergstoppar är ett förslag för alla fans av dekorationer som är naturinspirerade.
Fototapet utsikt över Machu Picchu

Fototapet utsikt över Machu Picchu

En atmosfärisk fototapet med bergstoppar kommer att se bra ut bland naturliga färger och fakturer.
Fototapet minimalistiska berg

Fototapet minimalistiska berg

Minimalistisk fototapet med grått bergsmotiv kommer att passa perfekt som en neutral bakgrund till uttrycksfulla tillägg och färgglada möbler.
Fototapet berg i vinter

Fototapet berg i vinter

Majestätiskt bergsmassiv som oändliggörs på fototapeten är en perfekt dekoration till bostadens interiörer samt också barer och restauranger.
Fototapet bergstoppar

Fototapet bergstoppar

Utsikt över majestätiska berg kommer att ge dig vardaglig avkoppling. En sådan fototapet ser bra ut i varje stil.
Fototapet med berg ur fågelperspektiv

Fototapet med berg ur fågelperspektiv

Fototapet med utsikt över berg från fågelperspektiv kommer att förstora interiören och ge den ett vackert utseende.

  • Liknande ämnen:
 

Fototapet berg - skönheten som är förtrollad i klipporna

Fototapet berg är ett perfekt förslag till personer som gillar att ta inspiration från naturen och det omliggande landskapet. Människan har alltid varit fascinerad av berg. Samtidigt har vi varit rädda och beundrat dem för dess mystik, vildhet och otillgänglighet. Denna ambivalenta mångsidiga karaktären av bergen har gjort att de har blivit ett väldigt populärt motiv i världslitteraturen. I den grekiska mytologin så kan vi läsa om Olympus berget där de främsta gudarna levde. I bibeln så är bergen en scen för många otroliga händelser som exempelvis Sinaiberget. Dessa exempel är bevis på att berg kan vara en stor inspirationskälla för människan.

  • Fototapet berg är en perfekt interiördekoration för fans av romantiska legender och av de som dyrkar hemlandets skönhet.
  • Fototapeter med bergslandskap kommer att presentera sig utmärkt i både moderna och mer rustikaliska interiörer.
  • Om de placeras i ett litet rum så kommer de förstora det arrangerade utrymmet rent optiskt.

Fototapeten i 3D med berg kommer att förstora vardagsrummet

Fototapet med ett bergslandskap är inte bara en enastående dekoration av vardagsrummet. Det är också ett utmärkt sätt att förstora ett rum med en liten storlek. 3D effekten på 3D fototapeten kommer att ge ditt vardagsrum mer djup. Det betyder att vardagsrummet kommer att se större ut än i verkligheten. Tack vare detta kan även ett litet rum dekoreras inte bara praktiskt utan också med smak. Om inredningen kännetecknas av lågt ljus är det värt att nå fram till fototapeter i ljusa, levande färger.

Bergsmotivet kommer att passa utmärkt i det moderna monokromatiska vardagsrummet. Minimalistisk inredning ger en tydlig dekoration i form av en tapet med ett dominerande mönster. Fototapet med berg kommer att passa utmärkt tillsammans med enkla skinnsoffor, glas och stålmöler, metallampor och oputsade betongväggar. Naturens närvaro, även i form av vilda och råa landskap, kommer att bryta inredningens urbana karaktär och införa en färgstark färgaccent i form av gröna bergsängar eller blå himmel.

Fototapet med berg i ett rustiskt arrangemang

Om du har uppfyllt drömmen som flera av oss har och bor i en bergsstuga som är inredd i rustikalisk stil så kommer fototapeten berg att understryka interiörens unika karaktär. Trämöbler i form av balkar och möbler dekorerade med folkliga accenter, öppen spis med öppen spis och lampor med lampskärmar i etnografiska mönster kommer att presenteras perfekt mot bakgrunden av bergstoppen som skapar en sammanhängande stilistik. Om du kämpar med en liten interiör så kommer fototapeten i 3D att förstora utrymmets yta rent optiskt.

Fototapeter med berg till sovrummet

Det romantiska landskapet av de utländska eller italienska bergen är en bra idé för arrangemanget av ett mysigt sovrum i både modern och rustikalisk stil. Det gröna, livliga landskapet kommer att återuppliva monokromatiska interiörer, och utsikten över solens berg kommer att skapa en idyllisk stämning. Däremot så föreställer fototapeten berg, bergsstugor och får och kommer att passa med trämöbler och fluffiga vita mattor som påminner om lammull.