Affischer efter interiörer - Vardagsrum

Inspirerande affisch med citat

Inspirerande affisch med citat

Typografisk affisch med mörka färger är en intressant proposition för utfyllnad av vardagsrummets minimalistiska arrangemang.
Affisch med abstrakta trianglar

Affisch med abstrakta trianglar

Affisch med färgglada trianglar kommer att vara vardagsrummets moderna ansikte utåt.
33 affischer
Affisch växter till vardagsrummet

Affisch växter till vardagsrummet

Affisch med kaktusar passar in till vardagsrummets stylisering i skandinavisk eller eklektisk stil.
Vintage affisch till vardagsrummet

Vintage affisch till vardagsrummet

Dekoration i vintagestil kommer att bryta det monotematiska arrangemanget av vardagsrummet och ge den en modern underton.
Affisch till vardagsrummet ballong

Affisch till vardagsrummet ballong

När du bestämmer dig för en sådan väggdekoration så kommer interiören att bli mer intrigerande och modernt.
Affisch färgglad text

Affisch färgglad text

Väggtypografi är alltid inne. En affisch med text kommer att ge variation till samtliga interiörer.
Abstrakt affisch med portrett

Abstrakt affisch med portrett

Uttrycksfull illustrering utgör en motvikt mot den monokromatiska kompositionen av vardagsrummets interiör och höjer dess attraktionsnivå.
Affisch till vardagsrummet Paris

Affisch till vardagsrummet Paris

Parisisk stil i vardagsrummet - affisch med Eiffeltornet är en klassisk tillsats till arrangemanget.
Affisch minimalistiskt motiv

Affisch minimalistiskt motiv

Affisch med text kommer att ge variation till vardagsrummet och viktigast av allt så kommer den att samspela med resterande element i arrangemanget.
Affisch till vardagsrummet - typografi

Affisch till vardagsrummet - typografi

Modern interiör kräver ej många tillsatser. En stor affisch kommer att locka till sig uppmärksamhet och bli vardagsrummets huvuddekoration.

Originell affisch med mint retro bil som kommer att ge en färggrann accent till den monotona interiören. Vi rekommenderar till alla fans av bilar!

Guld och vitt passar bra ihop. Denna marmuraffisch på väggen passar till ett sovrum i glamourstil eller i vardagsrummet för att skapa en chic stil. En marmorbakgrund med en förfinad guldinskription ser modern och elegant ut samtidigt.

  • Liknande ämnen:
 

Modernt utseende på ditt vardagsrum

När vi söker efter inspiration för vårt hem, drömmer vi vanligtvis om glamorösa och moderna detaljer. Vi kan omedelbart omvandla utrymmet genom att införa en originell och fräsch atmosfär i hemmet. Vardagsrummet är en mycket viktig plats i hemmet - det verkar som att det är ett riktigt visitkort för lägenheten. Utan tvekan är vardagsrummet det mest representativa inomhus, så man bör ta hand om detta på ett speciellt sätt. Även det minsta rum kan användas som ett vardagsrum. Hur det kommer att presenteras, beror kanske på oss. Vi kan skapa okonventionella, charmiga vardagsrum, om vi väljer intressanta möbler och tillbehör. Glöm inte färger – färgpalett som du använder vid att skapa kompositionen, är mycket viktigt! Om du har ett smalt, litet vardagsrum, ge upp mörka pigment till förmån för vita, ljusa färger. I ett stort rum kan vi ha råd med frihet, men se upp – inte för mycket av det goda. I varje interiör, reducera färgpaletten till högst tre basfärger och några relaterade nyanser. Har du inte en specifik styling idé för ett sådant utrymme? Utnyttja de aktuella trenderna. Vi är säkra på att du kommer att hitta något för dig själv och ditt hem. Interiörer i de Skandinaviska trenderna, dvs. i minimalistiska stil som använder sig av naturmaterial i dämpade färger och så begränsade föremål som möjligt, är fortfarande på modet. För älskare av cool inredning kan vi också rekommendera vind (loft) stil och industristil. Ett intressant alternativ är den organiska trenden, där de karaktäristiska dragen är fokus på ekologi, plasticitet form och ergonomi. I det här rummet är det framgångsrikt att använda starka färger. Men förslag för inredning är inte bara typiska, upprepande idéer. Så om du vill att ditt vardagsrum ser "alltför mycket stiliserade" ut, använd några intressanta trick - trender, som skickligt kombinerar flera accenter lånat från olika estetiker. Eklekticism är varmt välkommen!


Tillbehör för vardagsrummet

Inredningsarkitekterna upprepar som ett mantra att styrkan hos stylingen ligger i tilläggen. Även de mest vackra möbler kan inte försvara sammansättningen av utrymme om de inte stöds av dekorativa accenter. Det är vaser, statyetter, bilder och andra väggdekorationer, samt gardiner eller mattor. Färger, former och ytor av dessa tillsatser har en enorm inverkan på tonen i hela stiliseringen. Vardagsrummet är ändå ett rum där vi slappnar av och tillbringar större delen av vår tid, det bör inte distrahera oss med sin design. Det är bäst att planera rumutrustning på ett sätt så att man får så mycket fritt utrymme som möjligt. Sittplatser (fåtöljer, soffa, cosy corner etc.) och ett soffbord verkar vara nödvändigt. Att få ett litet skåp under TV, eller låga, eleganta hyllor. Inget mer. Vi bör inte införa onödiga element i rummet (man kan sätta extra bord eller några stolar - om du vill ansluta vardagsrum och matsal), eftersom överskottet är inte gynnsamt i det här fallet. I stället för massiva möbler, låt oss använda en lätt accent. Varje trend av blommor är perfekt - oavsett om de är växter eller färska buketter. Förutom de ljusa accenterna, är det värt att sätta starkare, mer intensiva detaljer. Låt de intrigera, undra, fröjda med former, mönster och färger. Låt dem fånga din uppmärksamhet! En sådan dekoration kan vara en vas (traditionella eller med mycket moderna former), en varm pläd, mönstrade gardiner av floaty material, canvastavlor eller deras designers motsvarigheter dvs. affischer. Dessa ska på ovanligt sätt berika det inre av vardagsrummet, med betoning av vårt intresse för modernitet. På planen kan hittas ett klassisk landskap, bergslandskap, konstnärligt fotografi i svartvitt, och även reproduktion av konstverk (vi rekommenderar inspirerade grafiken av en mästare på grafiken – Alfons Mucha). Bläddra igenom galleriet i vår butik och välj ditt favorittema.