Affischer efter interiörer - Vardagsrum

30 affischer

Originell affisch med mint retro bil som kommer att ge en färggrann accent till den monotona interiören. Vi rekommenderar till alla fans av bilar!

  • Liknande ämnen:
 

Modernt utseende på ditt vardagsrum

När vi söker efter inspiration för vårt hem, drömmer vi vanligtvis om glamorösa och moderna detaljer. Vi kan omedelbart omvandla utrymmet genom att införa en originell och fräsch atmosfär i hemmet. Vardagsrummet är en mycket viktig plats i hemmet - det verkar som att det är ett riktigt visitkort för lägenheten. Utan tvekan är vardagsrummet det mest representativa inomhus, så man bör ta hand om detta på ett speciellt sätt. Även det minsta rum kan användas som ett vardagsrum. Hur det kommer att presenteras, beror kanske på oss. Vi kan skapa okonventionella, charmiga vardagsrum, om vi väljer intressanta möbler och tillbehör. Glöm inte färger – färgpalett som du använder vid att skapa kompositionen, är mycket viktigt! Om du har ett smalt, litet vardagsrum, ge upp mörka pigment till förmån för vita, ljusa färger. I ett stort rum kan vi ha råd med frihet, men se upp – inte för mycket av det goda. I varje interiör, reducera färgpaletten till högst tre basfärger och några relaterade nyanser. Har du inte en specifik styling idé för ett sådant utrymme? Utnyttja de aktuella trenderna. Vi är säkra på att du kommer att hitta något för dig själv och ditt hem. Interiörer i de Skandinaviska trenderna, dvs. i minimalistiska stil som använder sig av naturmaterial i dämpade färger och så begränsade föremål som möjligt, är fortfarande på modet. För älskare av cool inredning kan vi också rekommendera vind (loft) stil och industristil. Ett intressant alternativ är den organiska trenden, där de karaktäristiska dragen är fokus på ekologi, plasticitet form och ergonomi. I det här rummet är det framgångsrikt att använda starka färger. Men förslag för inredning är inte bara typiska, upprepande idéer. Så om du vill att ditt vardagsrum ser "alltför mycket stiliserade" ut, använd några intressanta trick - trender, som skickligt kombinerar flera accenter lånat från olika estetiker. Eklekticism är varmt välkommen!


Tillbehör för vardagsrummet

Inredningsarkitekterna upprepar som ett mantra att styrkan hos stylingen ligger i tilläggen. Även de mest vackra möbler kan inte försvara sammansättningen av utrymme om de inte stöds av dekorativa accenter. Det är vaser, statyetter, bilder och andra väggdekorationer, samt gardiner eller mattor. Färger, former och ytor av dessa tillsatser har en enorm inverkan på tonen i hela stiliseringen. Vardagsrummet är ändå ett rum där vi slappnar av och tillbringar större delen av vår tid, det bör inte distrahera oss med sin design. Det är bäst att planera rumutrustning på ett sätt så att man får så mycket fritt utrymme som möjligt. Sittplatser (fåtöljer, soffa, cosy corner etc.) och ett soffbord verkar vara nödvändigt. Att få ett litet skåp under TV, eller låga, eleganta hyllor. Inget mer. Vi bör inte införa onödiga element i rummet (man kan sätta extra bord eller några stolar - om du vill ansluta vardagsrum och matsal), eftersom överskottet är inte gynnsamt i det här fallet. I stället för massiva möbler, låt oss använda en lätt accent. Varje trend av blommor är perfekt - oavsett om de är växter eller färska buketter. Förutom de ljusa accenterna, är det värt att sätta starkare, mer intensiva detaljer. Låt de intrigera, undra, fröjda med former, mönster och färger. Låt dem fånga din uppmärksamhet! En sådan dekoration kan vara en vas (traditionella eller med mycket moderna former), en varm pläd, mönstrade gardiner av floaty material, canvastavlor eller deras designers motsvarigheter dvs. affischer. Dessa ska på ovanligt sätt berika det inre av vardagsrummet, med betoning av vårt intresse för modernitet. På planen kan hittas ett klassisk landskap, bergslandskap, konstnärligt fotografi i svartvitt, och även reproduktion av konstverk (vi rekommenderar inspirerade grafiken av en mästare på grafiken – Alfons Mucha). Bläddra igenom galleriet i vår butik och välj ditt favorittema.