Canvastavlor efter kategori - Floral style

Växter är en dekoration av varje interiör.  Om du har för få växter i din interiör ska du tänka på att dekorera väggarna med tavlor med växter vilket är ett fantastiskt sätt att liva upp bostadens arrangemang. Om du vill känna våren i ditt hem ska du dekorera din interiör!  Bilder med blommotiv matchar varje stil och samtliga ändamål - de ser bra ut på väggen i ditt vardagsrum och på en restaurang, skönhetssalong eller hotell.

165 tavlor

  • Liknande ämnen:
 

Låt ditt kök blomstra!  Tavlor Floral Style

För att njuta av blommotiv i ditt hem behöver du inte många förändringar och dyra renoveringar. Var och en av oss vet väl att moderna trender och mode är kortlivadE och efter ett ögonblick av glädje kommer tristess och återigen vill man förändra allt.  När du dekorerar din bostad är det värt att investera i något som är tidlöst som kommer att gillas under lång tid och vara universellt. Växtmotiv passar perfekt då de är alltid populära och tack vare det går de aldrig ur modet.

Blommor är en oskiljbar del av den engelska, provensala eller rustika stilen. Vackra och färgglada blommor i folkversion kommer att fungera särskilt bra i köket. Tavlor med växter med ett folkmotiv kommer att se bra ut i ett lantligt utrymme - i sällskap med klassiska snidade köksmöbler, traditionella bord och stolar, samt gardiner på fönster som är spetsdekorerat. På hyllorna kan du placera porslin eller olika slags kannor, koppar eller muggar som kommer att ha blommor från Łowicz. Tavlor med växter kommer att presentera sig vackert bland levande blommor som du kan placera på fönsterkarmen vid fönstret.  Låt ditt kök blomstra!

Tavlor med växter – ett förslag för ett vardagsrum fyllt med blommor

Om du är en av personerna som inte kan gå förbi opäverkad bredvid vackra blommor då kommer du att älska tavlor med växter på dina husväggar.  Beroende på stilen i vilken interiören är inredd i kan du välja mellan vackra rosor, solrosfrön som i Van Goghs bilder eller fältblommor.    Valet är praktiskt taget obegränsat! Tavlor med gröna grenar ser också intressanta ut - florala mönster är inte bara blommor!

Det är värt att tillämpa regeln: ju mer dämpad interiör, desto mer färgstarka och färgstarka tavlor med ett blommotiv. Om du satsar däremot på starka färger på möbler eller väggar då ska du välja tavlor med växter i delikata färger som kommer inte att skapa kaos i din interiör.  Blommorornament kan vara en vacker bakgrund för andra tillbehör, de kan också vara motivet för hela arrangemanget. Blommotivet från bilden kan användas igen på möbler, kuddar eller gardiner. Para ihop också de andra tillbehören och matcha passande porslintillbehör, blomlådor till varm choklad eller syltburkar med växtmotiv där du kan förvara dina skatter.  En sådan total look är ett djärvt förslag som kommer att tilltala romantiker. Vardagsrummet eller sovrummet som badar i solmotiv ser unikt ut!

Vackra vattenväxter!  Tavlor som dekoration av badrummet

Gillar du vattenväxter? Tavlor med dem hjälper dig att skapa den perfekta platsen för bad och kvällsavslappning. Badrummet är en plats där du tillbringar mycket tid varje dag. Just nu så går man från traditionell inredning av badrummet.Om det finns förhållanden till det så skapar man hemspa där du inte bara kan bada men också åtnjuta spabehandlingar och avkoppling.  När du besöker ett hälsocenter eller ett spa är det inte lätt att märka att blommotiv dominerar där.  De kan vara en hänvisning till kosmetika som används på en specifik klinik.  Om du drömmer om ditt eget privata spa, se till att väggarna kommer utsmyckas med tavlor med växter som kan bestå av näckrosor, ringblommor, vattenhyacint eller hibiskus. Blommönstret kan upprepas på handdukar  eller till och med badrumsmattor.  Ta del av krukblommorsom också kommer att liva upp interiören och ge den en exotisk atmosfär.