-45%   ERBJUDANDE

Efter interiörer

Efter kategori

En stor tavla för dekoration med kungar och moderna canvastavlor

Abstrakt röd tavla

I äldre tider så gjorde kungar beställningar hos hovets kostnärer för att de skulle göra vackra konstverk som porträtt, landskap eller en utdöd natur. Utförandet av en sådan beställning var kostsam och sluteffekten var svår att förutse. Idag är en fantastisk canvastavla tillgänglig utan problem till ett bra pris och antal mönster är väldigt stort. Oavsett om du söker efter en dekoration till en modern eller traditionell interiör till vardagsrummet, sovrummet eller köket så kommer du hitta dekorationer som du drömmer om i vår butik. Hur vet vi det Ett brett urval som är baserat på tusentals mönster som är utvalda av oss, ser till att du hittar vackra väggtavlor som inte bara är stilrena men är också universella och unika.

Stora tavlor - moderna dekorationer som erbjuder otroliga möjligheter

Man skulle kunna tro att tavlor till vardagsrummets vägg eller till sovrummet utgör bara en liten tillsats till arrangemanget. Vi vill visa dig att med dess hjälp så kan du ändra din interiör med 180 grader! Allting beror på vilket mönster som du väljer och vilken storlek den har. En modern tredimensionell tavla på väggen som visar exempelvis uppsendeväckande synvillor kommer att se bra ut i ett minimalistiskt inrett vardagsrum. Om du gillar att allting ska vara lagom så är vår gyllenne regel att mindre betyder mer så därför ska du välja en uttrycksfull dekorationsdetalj. Stora väggtavlor kommer att passa in i denna roll som visar en originell och ultramodern arkitektur. Välj ett mönster som har fallit dig mest i smaken och välj ett tryck i storformat. Detta gör att canvastavlan som har valts ut av dig kommer att spela de första noten i hela interiörens arrangemang. En annan bra idé är den andra inredningstrenden, som säger "ju mer, desto bättre." och är en sammanhängande komposition som baseras på ett tema. Välj landskap, blommor, veteranbilar eller 3D-bilder med en futuristisk karaktär och designa ett unikt arrangemang. Du kommer att bli snabbt övertygad om vilken enorm potential som rymliga väggtavlor har. Moderna mönster kan förändra uppfattningen av den närmaste omgivningen!

Tavla med New York citys karta

Universella väggtavlor - canvastavlor för varje interiör!

Ett av de grundläggande fördelarna som kännetecknar moderna tavlor på canvas är deras mobilitet. Du kan hänga upp dem och ta av dem på nya platser utan något stort ingrepp på väggstrukturen. Om du bestämmer dig för ett universellt och tidlöst mönster. En stor tavla på sovrumsväggen kommer också kunna presentera sig både i vardagsrummet och i köket. Vi anser att det inte finns några strikta regler vid dekoration av hemmets olika utrymmen. Originalitet är det som främst räknas samt kreativitet och din tillfredställelse. Om du söker därmed intressanta idéer för sovrummets arrangemang så behöver du inte inspirera dig av populära lösningar som baseras på mjuka och romantiska motiv. En Canvastavla kan visa sportbilar, vilda djur och etnografiska motiv samt mjuka akter. Det är du som bestämmer hur din omgivning ska se ut. Oavsett vilka dekorationstrender som regerar så ska du komma ihåg att du är designern i ditt egna hem och det är upp till dig hur det kommer att se ut.

Canvastavla är ett sätt att förändra interiörens utseende på ett ögonblick

Om du är hela tiden på språng och du har flera skyldigheter på jobbet och där hemma har du ytterligare utmaningar så är det den sista saken som du tänker på och det är ändring av ditt hem. Det räcker med väldigt lite för att ändra på utrymmets karaktär. Utan att du lämnar hemmet så kan du hitta tavlor i vår internetbutik till köket som ser till att varje morgon blir full av optimism. Ta del av canvas på väggen med motiverande citat och motiverande text, som kommer att ge dig mer energi än en kopp espresso. Om du är en riktig gottegris så kommer tavlor i 3d som föreställer smakfulla maträtter inte bara att vara en aptitretande dekoration, men också en inspiration till kulinariska experiment.