Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Efter interiörer

Efter kategori

Canvastavla till vardagsrummet 3D

I äldre tider så gjorde kungar beställningar hos hovets kostnärer för att de skulle göra vackra konstverk som porträtt, landskap eller en döende natur. Uppdragen var väldigt dyra och slutprodukten var svår att förutse. I dagsläget så är canvastavlor allmänt tillgängliga för ett rimligt pris och det finns en hel uppsjö av mönster att välja mellan. Oavsett om du söker utsmyckning till en modern eller en traditionell interiör för vardagsrummet, sovrummet eller köket så finner du sådana tavlor i vår butik som du drömmer om. Hur kan vi vara så säkra? Vårt breda urval som är baserat på tusentals mönster som är utvalda av oss, ser till att du hittar canvastavlor som inte bara är stilrena men är också universiella och unika.

Canvastavlor med foto

Man skulle kunna tro att tavlor till vardagsrummet eller sovrummet är endast en liten detalj till arrangemanget. Vi vill visa dig att med dess hjälp så kan du ändra din interiör med 180 grader! Allt beror på vilken storlek och mönster som du väljer. Moderna canvastavlor med foto som visar uppseendeväckande optiska illusioner och kommer att vara utmärkta i minimalistiskt inrett vardagsrum. Om du anser att lagom är bäst och att din gyllene regel är "Less is more" så välj ett uttrycksfullt dekorationselement. I denna rollen så kommer tavlor till vardagsrummet att vara utmärkta som visar en originell och ultramodern arkitektur. Välj ett mönster som har fallit dig mest i smaken och välj stora format av verket. Tack vare det så kommer den av dig valda canvastavlan att dra all uppmärksamhet och vara dominerande i interiören. Ett bra förslag är också den andra dekorationstrenden som säger "The more, the better". Placera två tre eller fyra prisvärda canvastavlor i det rymliga rummet av vilka du kommer att skapa en enhetlig komposition som baseras på ett ämne. Välj landskap, blommor, veteranbilar eller prisvärda tavlor i 3D med en futuristisk karaktär och skapa ett unikt arrangemang.

Canvastavla till sovrummet retro

Universiella canvastavlor

En av de grundläggande fördelarna som karaktäriserar canvastavlor är deras rörlighet. Utan en relevant ingerens i väggens struktur kan du hänga, ta bort och hänga upp i ett helt nytt ställe. Om du bestämmer dig för ett universiellt och tidlöst mönster så kommer canvastavlorna med eget motiv för sovrummet att presentera sig bra i vardagsrummet eller köket. Vi är av meningen att det inte finns strikta regler gällande olika uttrymmen i huset.  Originalitet är det som främst räknas samt kreativitet och din tillfredställelse. Det är därför du söker intressanta idéer för arrangeringen av sovrummet och du behöver inte inspireras av redan beprövade sätt som baseras på delikata och romantiska motiv. Canvastavlorna med eget motiv för sovrummet kan föreställa sportbilar , vilda djur, etnografiska motiv eller subtila akter - det är du som bestämmer om det och vilken omgivning som får dig att må bäst. Oavsett vilka dekorationstrender som regerar så måste du komma ihåg att du är designer i ditt egna hus och det är du som har sista ordet.

En snabb metamorfos i ett ögonblick

Om du är hela tiden på språng och du har flera skyldigheter på jobbet och där hemma har du ytterligare utmaningar så är det den sista saken som du tänker på och det är ändring av din interiör. Det krävs väldigt lite för att diametralt förändra utrymmets karaktär. Utan att lämna hemmet så kan man hitta tavlor till köket i vår internetbutiktavlor till kök)som kommer att se till att varje kommande morgon kommer att vara full med optimism. Hur är det möjligt?  Ta del av mönster med motiverande citat och motiverande text, som kommer att ge dig mer energi än en kopp espresso. Om du är en riktig gottegris så kommer canvastavlor som föreställer smakfulla maträtter inte bara att vara en aptitretande dekoration, men också en inspiration till kulinariska experiment.