Fototapeter efter kategori - Björk

Björkar är de mest slaviska träden - om man inte räknar med viden! Deras särskiljande, svartvita bark synlig från avståndet och de vackra flätorna av grenar pryder både lundar, vägar och skogar. Och nu, om du använder våra björktapeter, så kan de också vara en prydnad i din lägenhet! Fototapeter björk har en hel del naturlig minimalism: en begränsad och uttrycksfull färgpalett, enkla mönster och anspråkslöshet men det betyder inte att björktapeten kommer endast att passa som dekoration av interiör som är inredd i minimalistisk stil! Man kan använda dem på massa andra olika sätt. Vilka? Läs nedan! 

Fototapet svartvita björkar

Fototapet svartvita björkar

En djup skog på en svartvit fototapet med björkar komemr att dynamisera den klassiska stylen i barnrummet.
Fototapeten björkar till sovrummet

Fototapeten björkar till sovrummet

Väggen i sovrummet är dekorerad med en fototapet med björkmotiv som kommer att ge inredningen sin karaktär.
53 fototapeter
Fototapeten björk för ett barn

Fototapeten björk för ett barn

Färgrik fototapet med trädmotiv kommer att gillas av de yngsta och därför placerar vi den i barnrummet.
Fototapeten björkar till vardagsrummet

Fototapeten björkar till vardagsrummet

Björkskogen på hösten presenterar sig fantastiskt: låt oss utnyttja den synen genom att dekorera inredningen med fototapeten.
Fototapeten björken grafisk motiv

Fototapeten björken grafisk motiv

Det är ett intressant grafiskt motiv med björkar som på ett origineltl sätt fyller ut det monotona vardagsrummet.
Fototapet björk i skandinavisk stil

Fototapet björk i skandinavisk stil

Den minimalistiska interiören kommer att bli ännu mer intressant om man på väggen finner en tapet med ett skogslandskap.
Fototapet med björk i makroskala

Fototapet med björk i makroskala

Svartvita björkstammar som är fästa på fototapeten är den viktigaste utsmyckningen av hallen eller det lilla vardagsrummet.
Fototapet av björk i vinter

Fototapet av björk i vinter

Den kalla interiören av vardagsrummet kommer att berikas med en utsikt av en finsk skog täckt av ett tjockt lager snö.
Fototapeten landskap med björkar

Fototapeten landskap med björkar

Fototapeten med en rymlig utsikt på björkskogen kommer att samspela med arrangemanget i ekostil.
Fototapet björkskog

Fototapet björkskog

Fototapet med ett vårlandskap av björkskog kommer att ge interiören en stor dos energi.

  • Liknande ämnen:
 

Stilfulla fototapeter björk

Björk är trädet som tillhör de mest omtyckta och är den mest dekorativa. Hur kan man ej gilla den? Den är dessutom mycket distinkt och annorlunda när som helst på året! Den tidiga vårbjörken är täckt av känsliga knoppar, vilket lägger till dess känsliga, nästan eteriska charm. På sommaren blir det en kaskad av gröna flätor, vackert kontrasterande med den svartvita barken. På hösten ser man de vackraste nyanserna av gula löv. Våra björktapeter visar trädens hela livscykel!

Minimalismens triumf: Fototapet björkstammar

Minimalism älskar den subtila och uttrycksfulla enkelheten av svarta och vita naturliga grenar som är snötäckta, svarta och vita djur som zebror och pandor och monokromatiska (eller nästan monokromatiska) växter: björkar är inget undantag! Cole and Son har nyligen gjort en stilfull skiss som är ritad med penna och ser ut som en skiss.

Den har gjort en succé i tidskrifter och interiörbloggar och det är svårt att bli förundrad: de ser perfekta ut! Våra fototapeter med björkskog kommer att hjälpa dig att uppnå en liknande effekt utan att spendera stora summor. Du kan ta del av mönstret med björkstammar och om du är ute efter en enkel effekt och du ej vill endast ha en utsikt bara över träd men också på skogen så kommer fototapeten björkskogen att vara perfekt på vintern! Det är en bra idé att dekorera ditt sovrum: Denna björkbukett ser vackert ut bakom sängen, som en dekorativ "headboard" (du kommer att uppnå denna effekt genom att hålla två eller tre ränder direkt bakom sängen) eller helt enkelt genom att dekorera hela väggen.

Naturlig förstoring: Fototapet björk 3D

Många fototapeter med landskap visar de naturliga förstoringseffekterna. När man klistrar på den ena på väggen så ser de mer omfattande ut. Fototapet med björk utgör ett undantag: om du ej utsmyckar dess interiör så kommer den att få några extra centimeter. Fototapet i 3D med björkar är ett bra sätt att dekorera interiörer som är relativt små eller trånga exempelvis hallen, badrummet eller köket. Du behöver inte vara orolig för val av färger eftersom den svartvita björken kommer att passa till samtliga arrangemang oavsett vad deras färgpalett är!

Fototapet björk 3D har också en till fördel: deras mönster passar utmärkt med lodrätta linjer (såvida du inte finner en fototapet med en björk som är vält) vilket kommer att göra interiören smalare och se till att taket är uppsatt lite högre.

Hur skapar man ett arrangemang med fototapeterna björkskogen? 

Vi har redan nämnt att björkmotiv passar bäst i minimalistiska arrangemang och att de vackra dekorationerna kan också passa bra till andra utrymmesstilar! Björktapeten kommer att passa utmärkt i ett utrymme som är dekorerat i skandinavisk stil och kommer att passa utmärkt till att fylla ut interiören i scandi stil i trymmen som vardagsrummet eller caféet. Det är också en fantastisk idé att skapa ett temaarrangemang i ett barnrum - som denna som har inspirerats av den förtrollade skogen från en saga! Tapet med björkar och lite leksaker som föreställer populära skogsdjur samt ett passande sänglinne och gardiner - och voila du har ett rum där du kan träffa Nalle Puh samt Lilla Rödluvan.