Canvastavlor efter interiörer - Kontor

Varje kontor, dekorationer, som bör motsvara karaktären av interiören, är nödvändiga. Väl val av canvastavlor för kontoret bör ta hänsyn till många faktorer såsom typ av arbete eller sin traditionella sociala mottagning. Du kan uppnå enastående utseende på ditt kontor genom att välja lämpliga tillsatser, t.ex. canvastavlor. En bra idé, om det finns en stor öppen vägg i kontoret, är användningen av en tapet. Unika extrafunktioner såsom tapeter eller canvastavlor, kommer fastna länge i minnet på dina kunder.

31 tavlor

  • Liknande ämnen:
 

Modernt kontor som ett yrkesverksammt visitkort

Arrangemang av kontorslokaler orsakar relativt ofta problem. När man vill skapa en professionell och funktionell interiör, är vi rädda för att ta hjälp av en professionell inredare, och tror vi att vi kan göra det bättre. Ja, vi kan självständigt skapa en verkligt imponerande kontorutrymme - om vi har så kallad estetisk känsla och vara tålamodiga. Arbete på arrangemang är en kontinuerligt försök - från justering skrivbord och hela möbler, till den plötsliga förändringen i färgpaletten. I överskott av idéer (eller total avsaknad därav) är det värt att leta efter ytterligare inspiration. En bra lösning är att undersöka sammansättningen av kontor av världens största företag, som Apple, Microsoft, Google eller IKEA. Kanske i sina interiörer kan du hitta intressanta, värdiga idéer för att använda? Alla dessa varumärken är väl medvetna om att anställda kan göra sina uppgifter snabbt och korrekt, bör de ges rätt förutsättningar för detta. Utrymme är basen - även när man arbetar i, så kallad, låda, måste man ordna inrednings utseendet på ett sånt sätt, som inte övermannar personen sittandes i den. Dessutom bör alla anställda ha permanent och bekväm tillgång till office-verktyg. Vad annars? Naturligtvis ljuset. Det är mycket bra om kontoret är glaserade med stora fönster som vetter mot en solig stad – genom detta kan man spara el, och slå inte på belysningen under dagen. Tyvärr, har inte varje företag sådana otäckta utrymmen. När det gäller kontor utan fönster, bör alla ansträngningar göras för att ljuset i rummet liknar dagsljus. Men låt oss gå tillbaka till ämnet av möbler. När du söker efter i kataloger, försök välja certifierade och perfekt formad skrivbord. Det är liknande med fåtöljer - framför allt måste de vara säkra och bekväma. Sedan efter du har skapat den grundläggande arrangemangen för ditt kontor, kan du tänka på styling, som betyder valet av de bästa färger, former och dekorationer.

Kontordekorationer – är de verkligen nödvändiga?

Även kontoret som är inredd i en minimalistisk stil kräver lite färg. Tänk på att färgerna är viktiga för människokroppen – de påverkar vår humör, mobiliserar, lugnar eller ger energi. Läs igenom riktlinjerna på kromoterapi (terapimetod av färg) för att skickligt använda färg på ditt kontor. Inredare brukar rekommenderar användning av lätt, dämpade pigment. Vår kropp får pigment som neutral, trots värmar de upp interiören och ger den en trevlig karaktär. Dessa färger är t. ex. hela palett av pasteller – som vita, suddiga röda, gula, orange eller blå, kommer att betona styling på interiören, och förresten inte distrahera personer som arbetar i den. Det är liknande med räckvidd som inspireras av naturens färger - till exempel, mörkgrön, brun eller ljusblå. Dessutom, kommer de färger att ge oss möjlighet att optiskt manipulera interiören. Med deras hjälp kan man vässa den otypiska formen, optiskt förstora den eller göra den kortare. Allt beror på vilket problem man kämpar med. Så det är inte värt att avgå från pigment! Naturligtvis, är måttligheten det viktigaste - alltför mycket färgskala "hällde" på väggarna kan införa kaos i kontoret. Låt oss fatta beslut om två, maximal tre ljusa färger som du alltid kan komplettera med klassiska vita toner. Vad behöver du förutom stänk av färger? Naturligtvis mönster! Men var försiktigt - mönster måste vara närvarande i minimala accenter. De kan helt spela roll som en extra accent i utrymmen, om de dekorerar t.ex. en liten del av väggen eller dörren. Men om du inte är helt säker på om mönsterna passar hela arrangemanget, ta den traditionella och mycket tacksam dekorationen som canvastryck. Modern abstraktion, geometri, bildreproduktion, konstfotografi, idylliskt landskap, eller en panorama över en storstad - oavsett vilket tema du väljer, kommer canvastryck alltid att dra uppmärksamhet. Så det är värt att noga överväga vilken canvastavla man ska välja, och - vad som är också viktigt - anpassa den till branschen av ditt företag.