-45%   ERBJUDANDE

Efter interiörer

Efter kategori

Stora affischer på väggen en ny skepnad

Affisch med ballerina med blommor
Affischer till väggen har nyligen genomgått en stor förändring. För inte så länge sedan så associerades de framförallt med färgglada bilder av dålig kvalitet som man kunde hitta i ungdomstidningar från 80 och 90 talen. Nu erövrar de både våra sovrum och vardagsrum. De dyker upp i både restauranger och caféer och de högkvalitativa materialen och tryck i HP Latex teknik gör så att de påminner om riktiga konstverk. En dekorativ väggaffisch upplever nu en riktig renässans och måste säga att vi verkligen gillar den!

Originella affischer för väggen som kommer att fascinera alla personer

Tiden då affischer associerades med musikstjärnor eller bilmodeller är långt förbi. Moderna affischer på väggen kan föreställa vad som helst från reproduktioner av kända tavlor genom färgglada naturutsikter och moderna städer via artistiska bilder på dansare som påminner om Edgar Degas tavlor. Originella mandalor är väldigt populära samt drömfångare eller som senast etniska mönster. Mångfalden av tillgängliga mönster som finns i vår butik ser till att du utan problem kommer att hitta en dekoration som kommer att passa både till den minimalistiska, industriella, koloniala samt klassiska interiören.

Moderna affischer som är inramade. Filmdekorationer för ett fan av filmkonst

Små och stora filmaffischer kommer att passa in till en modern interiör. Fans av uttrycksfulla dekorationer borde ta del av en filmaffisch på deras vägg som visar deras favoritkomedi, thriller eller dokusåpa. Tack vare det kommer en dekoration att visas på väggen som inte bara är en stilig dekoration men också ett element som visar ägarens intresse. Oavsett om det blir ett mönster från en nischproduktion eller av en storsäljande film så kommer en filmaffisch med dina favoritskådespelare att vara en tidlös dekoration som kommer att glädja ögonen i många år. Filmaffischer är också en perfekt dekoration för barnrummet. Det är därför det är värt att ta del av affischer som visar favoritsagan eller hjälten. Det är därför inramade sagoaffischer kommer att se bra ut. Om barnrummet är tillräckligt rymligt då kan man placera en eller tre affischer i ramarna som är anpassade färgmässigt till resten av interiören. Det finns inga begränsningar i barnrummet. Ju mer färg och dekorationer desto bättre!

Affisch med skog i dimma

Moderna affischer på beställning med text. Affär med affischer kommer att uppfylla alla krav

Ord kan ha en väldigt stor kraft. Ett bra skämt eller en gyllene mening eller ett ordspråk kan verka mer än en enstaka gest. Affischer på beställning med text är ett perfekt sätt att införa ett diskret dekorationselement som kommer att fylla en praktisk funktion förutom en estetisk funktion Moderna affischer med text kommer att passa till varje utrymme hemma och även utanför. Både på kontoret och i caféet. Ett känt citat av den grekiska filosofen som motiverar till att agera säger att ett enskilt ord på affischen kan se till att du kommer att vakna med gott humör och du kommer att dricka upp morgonkaffet med glädje på läpparna och du kommer få mer energi till att agera.

Affisch på väggen. Inte bara till vardagsrummet eller sovrummet

En intressant lösning kommer att vara placering av affischen på en badrumsvägg som har ett traditionellt arrangameng. Det gör att det får ett finare utseende till ett rimligt pris. Affischer med text finns tillgängliga i flera olika former och det går att beställa utvalda affischer som kan måttbeställas. Vi har affischer i vårt erbjudande med svart typsnitt på vit bakgrund och med färgglad skrivstil som är i sig väldigt dekorativt med text som har placerats med naturen som bakgrund eller ett mönstrat mönster. Vi har också väggaffischer i vårt erbjudande som kan måttbeställas vilket gör att man kan anpassa det utvalda mönstret till köket eller hallen.