-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Efter interiörer

Efter kategori

Väggaffisch har genomgått en metamorfos den senaste tiden. För inte så länge sedan så associerades de framförallt med färgglada bilder av dålig kvalitet som man kunde hitta i ungdomstidningar från 80 och 90 talen. Idag så kan man se dem i våra sovrum och de finns också i restauranger och caféer och de påminner om riktiga konstverk. Dekorativa affischer upplever sin renässans och vi måste säga att det gillar vi!

Svartvit affisch

Originella väggaffischer!

Tidigare så associerades affischer med bilder av popstjärnor eller de senaste bilmodellerna då de var de mest förekommande mönstren. Moderna väggaffisch kan föreställa vad som helst, poczynając med start av återskapning av kända bilder samt vackra naturutsikter och moderna städer, samt artistiska bilder på dansare som påminner om Edgar Degas bilder. Mångfalden av tillgängliga förslag ser till att du utan problem kommer att hitta en dekoration som kommer att passa både till den minimalistiska, industriella, koloniala samt klassiska interiören. Vi kan ge dig tillgång till nödvändiga verktyg och det är du som bestämmer vilka affischer onlinesom du väljer och vilket arrangemang som du trollar fram.

Filmaffischer för biofantasten och inte bara

Affisher kommer också att passa utmärkt i en modern interiör. Om du gillar uttrycksfulla dekorationer med en enkel form så istället för att bestämma dig för mönstrig form eller canvastavla så välj en filmaffisch från din favoritkomedi, horrorfilm eller melodrama. Tack vare det så kommer du att ge vardagsrummet en dekoration som inte bara kommer att vara en stilfull utsmyckning men också ett element som har ett viktigt syfte för dig. Oavsett om du är förälskad i nischade produktioner eller i en kassavältande film så kommer affischen med dina favorithjältar eller artistiskt team från inspelningen kommer att vara en tidlös dekoration som kommer att glädja dina ögon i många år. Filmaffischer är också en perfekt idé till barnrummet. I det här fallet så är det värt att ta del av affischer barn som visar dess favoritbarnprogram, tack vare vilken en skön atmosfär kommer att finnas i rummet. Och vad händer i en situation då du inte kan bestämma dig vilken hjälte som du ska välja? Om barnrummet är tillräckligt rymligt så välj två eller 3 affischer barn I barnrummet finns inga begränsningar. Ju mer färg och dekorationer desto bättre!

Affisch med text

 

Akta dig för orden, affischer med text

Ord kan dölja en väldigt stark kraft. Även fast man säger att handlingar räknar så är vi övertygade om att ett bra skämt, guldordspråk kan göra mer än ett flertal gester. Affischer med text är ett perfekt sätt att ge interiören ett diskret dekorationselement, som förutom sin estetiska funktion kommer också att vara väldigt praktisk. Affischer online är bibehållna i den här stilen och kommer att fungera i varje utrymme i ditt hem, samt utanför det i kontoret eller kaféet. Ett känt citat av den grekiska filosofen som motiverar till att agera säger att ett enskilt ord på affischen kan se till att du kommer att vakna med gott humör och du kommer att dricka upp morgonkaffet med glädje på läpparna och du kommer få mer energi till att agera. Affischer med text finns tillgängliga i olika varianter, så tack vare dem kan du hitta ett mönster som kommer att passa till stilen som dominerar i din interiör. Du kan välja den minimalistiska svarta typsnittet på vit bakgrund, färggrann, kaligrafi kan vara en dekoration i sig eller en text som är placerad på naturens bakgrund eller mönster. Vi har hur mycket propositioner som helst. Vi lämnar dig nu med våra affischer och vi hoppas att du kommer att med vår hjälp skapa din dröminteriör.