-45%   ERBJUDANDE

Affisch egen bild

Tavla med bilden av en väninna 

Fototapet, tavla, affisch och klistermärke med ditt eget foto. Välj ett foto och skapa en unik dekoration!


  • Vilken upplösning kommer bilden att ha?

    Minimal upplösning är 1000x1000 pixlar. Kom ihåg att ju högre upplösning desto bättre utskrift. Om du är osäker på att din bild inte har tillräckligt hög kvalitet ska du kontakta oss: contact@myloview.com.

  • Vad är kostnaden för utskriften?

    Kostnad för bildtryck beror på vald produkt (fototapet, canvastavla, affisch, klistermärke ), samt av materialtyp och dekorationernas storlek. Exakt information gällande samtliga tillgängliga tryckmöjligheter och dess totala kostnad kommer fram när du har laddat upp bilden.

  • Integritetsskydd

    Fotot som du skickar till oss lagras inte i butikens databas. Fotot delas ej med tredje part. Vi tar bort fotot så snart beställningen har slutförts eller avbrutits. Din bild kommer aldrig att visas på Myloviews webbutik.

Möjlighet till personlighetsanpassning
Tryck som är miljövänlig
Snabb beställning
Unikt minne
Tavla från bilden av en grupp vänner

Affisch från bilden är en dekoration med en idé

Många uppskattar moderna och enkla dekorationer som en affisch. Det foto som vi kommer att se på en sådan prydnad väljs oftast av dess designers. Nu kan du också helt bestämma vilken ram som ska dekorera din vägg!

Genom att satsa på en affisch med egen bild har ni full kontroll över både temat och estetiken av det valda mönstret. En dekoration som hänvisar till dina hobbyer, vardagliga aktiviteter, resor, viktiga familjefester och kanske oförglömliga fester med vänner? Alla dessa val finns tillgängliga om ni väljer en affisch från bilden. Varje idé är bra! Vad är det som händer i ert huvud? Du skulle kanske vilja se en affisch med din bild i ditt sovrum? Det är inget svårt! Du kanske behöver ge en unik affisch till någon som är inspirerad av studenter som har spenderats tillsammans? Ditt eget foto överfört till en professionellt tillverkad vacker dekoration som ger dig otaliga möjligheter! Det är värt att överväga de mest intressanta och mest intressanta alternativen. Kom ihåg att ingenting hindrar dig från att korrekt bearbeta fotot som kommer att visas på affischen. Fotocollaget som du skickade in tidigare låter dig fånga många motiv eller teman i en dekoration. Du kan börja designa din drömaffisch nu! Fotot på väggen, som du väljer som bas kan representera alla även de galnaste teman!

Tavla från bilden med torrt gräs

Affischutskrift från bild är enklare än du tror!

Tryckta affischer från bilder som tack vare tillämpningen av modern teknologi är väldigt enkla. Dekorationen som ni erhåller har högsta kvalitet. Bild i affischform kommer att behålla alla detaljer och livfulla naturliga färger. Ögonblick fångade i foton och överförda till väggdekorationer kommer att se riktigt vackra ut och väcka fina minnen.

Nästan varje bakgrund har chans att vara en attraktiv affisch från bilden. Det finns inga särskilda begränsningar eller dåliga val i denna fråga. Om du har ett sådant infall kan du välja affisch med egen bild ! Det är också värt att uppmärksamma det faktum att möjligheten till anpassning gör dessa dekorationer utmärkta tillfälliga presenter. Exempelvis affisch med bild av ett ungt par som kommer att passa utmärkt som en bröllopspresent. Ett sådant minne kommer att kunna följa dem dagligen och introducera en romantisk touch till miljön. Speciellt eftersom det finns få dekorationer som är så universella som en affisch. Bilden som ni väljer kan dekorera valfritt utrymme där hemma. Fortsätt att bläddra igenom era album där hemma för att välja de bästa bakgrunden! Låt oss trycka bilden som en affisch!

Finns det en dekoration som representerar exakt det du skulle vilja se? Detta är en affisch med ens egna bild! Att överföra ett valt motiv till en väggdekoration innebär verkligen stora och intressanta arrangemangsmöjligheter. Affisch från bilden är en lösning som garanterar att det valda mönstret kommer att passa er smak. Dessutom kommer du att introducera dekorationer under ditt tak som kommer att förknippas med autentiska känslor och goda minnen. Det är bara början med fördelarna som dessa dekorationer har! En affischutskrift från bilden är mycket enklare än ni tror! Välj ditt favoritfotografi så tar vi hand om resten!