Fototapeter efter kategori - Texturer • Fototapet

Tvärsnitt av trädstam, närbild av den gamla väggen eller en bit av väg grus är några exempel på strukturer som finns i naturen, som förstorade till tapet-storlek, kan göra det möjligt att få mycket intressanta dekorativa effekter. Placeras på väggen i vardagsrummet eller köket kommer att ge interiören en unik atmosfär. Lika intressant att presentera abstrakta eller figurativa motiv presenteras på fototapeter texturer från Myloviews samlingen. För dem som är intresserade av andra dekorativa produkter med texturer, vi beredda också väggdekaler, canvastavlor och affischer.

86 fototapeter

  • Liknande ämnen:
 

Känn på din tapet!

Vad skiljer textur jämfört mot andra mönster, är att deras starka påverkan inte bara på ögonen, men även vid beröring. Även när vi ser bara likheten av knotiga trädstam, grova tegelväggar och spruckna från torkan på jorden kan vi känna ytan med våra fingrar. Detta sensuella värde av texturer kan användas med framgång genom att dekorera lägenhet med en tapet av textural mönster. På grund av den extremt bred val av designs, som gör det möjligt att erhålla olika och alltid originella dekorativa effekter, kan tapeter med texturer vara dekoration i en mängd olika interiörer - från vardagsrummet genom badrummet tills café eller hotell. Tapeter med texturer är en bra lösning för dem som inte vill ha alltför specifikt mönster, såsom blom-fotoet eller landskap, men också är uttråkad av traditionella tapeter och vill ha något mer intressant, men samtidigt något som inte dominerar inredningen på ett sätt som kan verka lite överväldigande. Tapeter med texturer är också en utmärkt lösning i situationer där du inte kan använda ett naturligt material, som vi är beroende: tegel, kakel, marmor, trä och andra. Med super hög kvalitets utskriftsteknik, HP Latex, Myloviews tapeter kan framgångsrikt imitera ädla material, och ersätter därmed de ursprungliga motsvarigheter där vi i första hand fokuserar på utseendet, och inte nödvändigtvis på samma material. Tack vare valet av material, på vilket Myloviews tapeter ska skrivas ut, man kan betona den önskade effekten genom att välja glansande material för fototapeter som skildrar texturer av slätt material, eller matt material för de tapeter, som kommer att imitera grovt material. Detta ”trick” kan upptäckas endas genom beröring. Tapeter med texturer kan naturligt visas upp som dekoration interiörer som är inredda i en trendig ecostil, som, genom en harmonisk urval av dämpade färger och material hänvisar till specialbeställning av naturen. Myloviews tapeter är lämpliga ju mer att den metod av latex-utskrift som används, är ekologisk, och material som skapar en tapet inte är giftiga eller skadliga för miljön, vilket bekräftas av relevanta certifikat. Men texturetapeter presenterar perfekt inte bara i gröna interiörer - tapeten som presenterar ett litet flodgrus kan vara en intressant väggdekoration i badrummet. Å andra sidan, kommer unga fans av hip-hop eller punkrock vara nöjda med väggen täckte med fototapet med ett mönster av tegelvägg, vilket kan de - ostraffat! - täcka med graffiti och skapa sina egena unika dekoration i rummet. Tapet med textur av skrynklig aluminiumfolie blir ett perfekt komplement till inredningen medan industriell interiör, som domineras av glans och färg blygsamma och användbara metaller, såsom koppar, stål eller bara aluminium.

Mjuk eller oskarp? Sensuella tapeter med texturer

Om du vill unna dig lite lyx - eller bara när vi vill koppla av i en vacker, men inte utan en viss glans av interiören – utsmyckar vi fototapeten med strukturerad förgyllda vadderat läderliknande klädsel för en bekväm stol eller soffa. Denna tapet gör att interiören blir genast mer romantisk - och säkerligen mer glamorös. Vad som mer, tapeten med texturen ger rummet mjuk mysighet, dock inte romantisk eller charmiga, men ju sensuell och sexig mysighet. Av denna anledning kan denna tapet vara ett bra komplement till sovrums inredningen - eller damens boudoir. Det kommer också att se bra ut i en nattklubb eller på ett hotellrum och andra platser där vi vill kan skapa en spännande stämning. Särskilt, med att fastna den på alla väggarna - i versionen för de modiga: även på taket - fototapen med den texturen kommer att ge original effekten av förtjusande, mjuk skydd dämpande med mjukt material, var kan ni dölja - som två? - från hela världen. Fastna den över rummet är inte verkligen det enda sättet, på vilket kan den tapeten användas: pryda väggen ovanför sängen med enkla eller dubbla band av tapeten ger modet effekt av plast sänggavel, som främjas under en tid av bloggare engagerade i inredning. Man kan också behandla tapetmönster ironiskt, inklusive tapeten för att skapa eklektisk interiören ordnade med en nypa salt. Det är värt att komma ihåg att tapeten med så stort mönstret kan visuellt minska interiören, eftersom - om du bryr dig om intrycket av utrymmet - den passar bäst i medelstora och stora utrymmen. Men om du vill montera fototapeten med så stor texturen i ett litet rum, kan du även uppnå en intressant effekt: quiltning textur kommer att markeras, och helhet kommer att se ut som fina makrobild som visar vardagsföremål i stor förstoring för att uppnå konstnärliga intryck av unikhet och egendomlighet.