Fototapeter efter kategori - Texturer • Fototapet

Tvärsnitt av trädstam, närbild av den gamla väggen eller en bit av väg grus är några exempel på strukturer som finns i naturen, som förstorade till tapet-storlek, kan göra det möjligt att få mycket intressanta dekorativa effekter. Placeras på väggen i vardagsrummet eller köket kommer att ge interiören en unik atmosfär. Lika intressant att presentera abstrakta eller figurativa motiv presenteras på fototapeter texturer från Myloviews samlingen. För dem som är intresserade av andra dekorativa produkter med texturer, vi beredda också väggdekaler, canvastavlor och affischer.

Fototapet med tyg konsistens

Fototapet med tyg konsistens

Ett mörkt mönster ger interiören både stil och elegans. Den kommer att se bra ut kombinerat med både ljusa och mörka färger.
Fototapet träimitation till vardagsrummet

Fototapet träimitation till vardagsrummet

Fototapet med trästruktur kommer att passa perfekt till interiörer i retrostil eller interiörer som hålls i industriell anda.
87 fototapeter
Industriell fototapet med betong

Industriell fototapet med betong

Ett dämpat motiv, som påminner om arkitektonisk betong, kommer att vara fängslande för samtliga inneboende. I synnerhet för dem som gillar ett industriellt klimat.
Fototapet marmor till vardagsrummet

Fototapet marmor till vardagsrummet

Marmorn som är placerad i vardagsrummet kommer att ge den elegans och se till att den blir mer uttrycksfull.
Dekorativ fototapet till badrummet

Dekorativ fototapet till badrummet

En imitation av marmor är ett perfekt alternativ till den riktiga stenen. Fototapeten kommer att vara en mycket snabbare och billigare lösning.
Fototapet med stenstruktur

Fototapet med stenstruktur

Stenarna kommer att återspegla interiörens essens i klassisk stil. En sådan fototapet kommer att kombineras bra med vitt och trä.
En minimalistisk fototapet med struktur

En minimalistisk fototapet med struktur

Vitt är en unik färg som har en lugnande effekt och ger harmoni och uppmuntrar till handling och ser bra ut på väggar!
Fototapet trädstammar

Fototapet trädstammar

Väggmålningar som imiterar trädringar eller -stammar har nyligen varit oerhört populära. De är perfekta för industriella eller miljöinredningar.
Fototapet med imitation av sprucken jord

Fototapet med imitation av sprucken jord

Om du letar efter en fototapet till hemkontoret kommer det lämpliga valet att vara fototapet med ett klassiskt motiv som har en antydan av extravagans.
Färgglad fototapet till barnrummet

Färgglad fototapet till barnrummet

Denna ovanliga färgkombination kommer att inte bara dekorera barnrummet men också en mer vuxen interiör.
Fototapet med röd tegelsten

Fototapet med röd tegelsten

Tegelstenens struktur är ett universellt mönster som passar till varje interiör och stil. Tack vare den kommer andra väggdekorationer att ej vara nödvändiga.
Fototapet pappersstruktur

Fototapet pappersstruktur

Mönster som imiterar vikt grå papper kommer att vara perfekt till fans av minimalistiska lösningar.

  • Liknande ämnen:
 

Känn på din tapet!

Vad skiljer textur jämfört mot andra mönster, är att deras starka påverkan inte bara på ögonen, men även vid beröring. Även när vi ser bara likheten av knotiga trädstam, grova tegelväggar och spruckna från torkan på jorden kan vi känna ytan med våra fingrar. Detta sensuella värde av texturer kan användas med framgång genom att dekorera lägenhet med en tapet av textural mönster. På grund av den extremt bred val av designs, som gör det möjligt att erhålla olika och alltid originella dekorativa effekter, kan tapeter med texturer vara dekoration i en mängd olika interiörer - från vardagsrummet genom badrummet tills café eller hotell. Tapeter med texturer är en bra lösning för dem som inte vill ha alltför specifikt mönster, såsom blom-fotoet eller landskap, men också är uttråkad av traditionella tapeter och vill ha något mer intressant, men samtidigt något som inte dominerar inredningen på ett sätt som kan verka lite överväldigande. Tapeter med texturer är också en utmärkt lösning i situationer där du inte kan använda ett naturligt material, som vi är beroende: tegel, kakel, marmor, trä och andra. Med super hög kvalitets utskriftsteknik, HP Latex, Myloviews tapeter kan framgångsrikt imitera ädla material, och ersätter därmed de ursprungliga motsvarigheter där vi i första hand fokuserar på utseendet, och inte nödvändigtvis på samma material. Tack vare valet av material, på vilket Myloviews tapeter ska skrivas ut, man kan betona den önskade effekten genom att välja glansande material för fototapeter som skildrar texturer av slätt material, eller matt material för de tapeter, som kommer att imitera grovt material. Detta ”trick” kan upptäckas endas genom beröring. Tapeter med texturer kan naturligt visas upp som dekoration interiörer som är inredda i en trendig ecostil, som, genom en harmonisk urval av dämpade färger och material hänvisar till specialbeställning av naturen. Myloviews tapeter är lämpliga ju mer att den metod av latex-utskrift som används, är ekologisk, och material som skapar en tapet inte är giftiga eller skadliga för miljön, vilket bekräftas av relevanta certifikat. Men texturetapeter presenterar perfekt inte bara i gröna interiörer - tapeten som presenterar ett litet flodgrus kan vara en intressant väggdekoration i badrummet. Å andra sidan, kommer unga fans av hip-hop eller punkrock vara nöjda med väggen täckte med fototapet med ett mönster av tegelvägg, vilket kan de - ostraffat! - täcka med graffiti och skapa sina egena unika dekoration i rummet. Tapet med textur av skrynklig aluminiumfolie blir ett perfekt komplement till inredningen medan industriell interiör, som domineras av glans och färg blygsamma och användbara metaller, såsom koppar, stål eller bara aluminium.

Mjuk eller oskarp? Sensuella tapeter med texturer

Om du vill unna dig lite lyx - eller bara när vi vill koppla av i en vacker, men inte utan en viss glans av interiören – utsmyckar vi fototapeten med strukturerad förgyllda vadderat läderliknande klädsel för en bekväm stol eller soffa. Denna tapet gör att interiören blir genast mer romantisk - och säkerligen mer glamorös. Vad som mer, tapeten med texturen ger rummet mjuk mysighet, dock inte romantisk eller charmiga, men ju sensuell och sexig mysighet. Av denna anledning kan denna tapet vara ett bra komplement till sovrums inredningen - eller damens boudoir. Det kommer också att se bra ut i en nattklubb eller på ett hotellrum och andra platser där vi vill kan skapa en spännande stämning. Särskilt, med att fastna den på alla väggarna - i versionen för de modiga: även på taket - fototapen med den texturen kommer att ge original effekten av förtjusande, mjuk skydd dämpande med mjukt material, var kan ni dölja - som två? - från hela världen. Fastna den över rummet är inte verkligen det enda sättet, på vilket kan den tapeten användas: pryda väggen ovanför sängen med enkla eller dubbla band av tapeten ger modet effekt av plast sänggavel, som främjas under en tid av bloggare engagerade i inredning. Man kan också behandla tapetmönster ironiskt, inklusive tapeten för att skapa eklektisk interiören ordnade med en nypa salt. Det är värt att komma ihåg att tapeten med så stort mönstret kan visuellt minska interiören, eftersom - om du bryr dig om intrycket av utrymmet - den passar bäst i medelstora och stora utrymmen. Men om du vill montera fototapeten med så stor texturen i ett litet rum, kan du även uppnå en intressant effekt: quiltning textur kommer att markeras, och helhet kommer att se ut som fina makrobild som visar vardagsföremål i stor förstoring för att uppnå konstnärliga intryck av unikhet och egendomlighet.