Fototapeter efter interiörer - Hotell

Om du planerar att fräscha upp ditt hotell, pensionat eller semesterhus, är det värt att notera påtapeter i kollektionen för företag utformade just för denna typ av utrymme. Hotellet är en plats som måste ha en originell och vänlig atmosfär för att locka turister och besökare. Inredningen av hotellet kan kryddas upp på ett snabbt, enkelt och ekonomiskt sätt med hjälp av väl matchade tapeter. För hotellet passar perfekt alla typer av landskap, blommönster, porträtt av kvinnor, panorama över en metropol eller motiv från samtida konst. Alla mönsterna som är förberedda för hotellets interiör kan köpas i vår butik även i form av canvastavlor som är färdiga för att hänga på väggarna i hotellet direkt efter det du packar upp din frakt.
48 fototapeter

  • Liknande ämnen:
 

Hemligheten med den vackra hotell - interiören

Hur kan man ordna ett hotels interiör för att se till att gästerna kommer tillbaka varje säsong? Det viktigaste är konsekvens och känsla för stil. Lämna så stort som möjligt det outvecklade utrymmet. Det är viktigt för att gästerna skall känna lätthet. När du väljer möbler, prioritera kvalitet och komfort. Perfekt är mjuka madrasser inspirerade av den franska stilen, men också möblerna i en minimalistisk stil - inte bara de som ser imponerande ut, utan också de som är lätta att hålla helt rena, vilket är mycket viktigt i ett hotellrum. Med tanke på rummets arrangemang får vi inte glömma dekorationer. Helst om vi sätter in några subtila, men synliga accenter. Det kan vara färgglada mattor, prydnadskuddar och väggdekorationer. Fortfarande är de mest populära canvastavlorna de som är inbäddade i utsmyckade ramar. Inte undra på, eftersom i varje typ av utrymme skapar de en känsla av elegans och god smak. Men många ägare letar efter mer moderna, även extravaganta detaljer. Myloviews förslag är grafiskatapeter, vars motiv passar perfekt i alla gästrum, korridorer, lobbyn eller även kontor. Vi erbjuder mer än tjugo-fem miljoner intressanta bilder, och för att underlätta rörelse runt i butiken, har vi uppdelat den i flera gallerier - från abstrakta mönster, landskap, geometri, till konstnärliga fotografier. Några av dem kan beställas från en speciellt beredd samling med upphovsrätt. Alla produkter är skapade med den mest avancerade trycktekniken och är helt säkra, giftfria och med flamskyddsmedel. Tapeterna på vattentäta material och vinyl grund, står framgångsrikt upp mot de negativa effekterna av externa faktorer (t.ex.. starkt solljus och friktion). Hotellets rum färgade av uttryckta väggmotiv, kommer nästan omedelbart att få ge ny energi, och gästerna kommer att bli mycket positiva för den nya, märkliga stilen på sitt favorithotell.

När du väljer den bästa grafiken på väggen...

Det sägs att för att få gästerna att känna hotellet som deras eget hem, bör det bara ordnas i en rent "inhemsk" stil. Kort sagt, det måste det vara mysigt. Tyvärr, förstår vissa hotellägare denna regel för bokstavligt, interiörer fylls med dussintals prydnadssaker och dekoration av dålig kvalitet. För att förhindra sådant hopkok, besluta om en accent, till exempel, de tidigare nämndatapeterna. Men i detta fall, finns det faror som ligger på lur för oss! Vilka då? Först av allt, måste vi komma ihåg att använda en sådan intensiv och dekorativ grafik i små mängder. Det skulle bli perfekt om tapeten dekorerar endast en av de väggarna - behåll resten i jämna, monokroma färger eller pasteller. Inte utan betydelse är storleken på rummen som erbjuds av hotellet. Ju mindre rum, desto ljusare färg bör man använda. I den stora interiören kan man ta mer galenskap, med hjälp av inte bara två eller tre pigment, utan också deras förening av nyanser. Vad kan vara problemet? Förmodligen valet av ett lämpligt tema. I detta avseende, det är bäst att överväga av hotellets profil, vilken typ av gäster man vill välkomna in, för vilka ändamål kommer de att komma till oss? Om man siktar på flera personer i en familj, som vill ha semester, är den bästa lösningen en grafik av energiska färger. De är till exempel fantastiska fotografier av solnedgången, romantiska landskap i Provence och Toscana, svartvita fotografier av de vackraste monument, eller traditionella, lite moderniserade mönster: ränder, prickar, sicksack (Chevron). Företagskunder kommer säkert att bli tillfredsställda av kall, modernistisk grafik, abstraktion, geometri, stort planenligt foto av moderna arkitektoniska objekt och mycket känsliga mönster. Det slutliga valet lämnas till Dig - sök efter Myloviews resurser och hitta något för Dig själv och ditt hotell!