Vilka är vi?

Vilka är vi?

o-nas-swiat

Vi är ett team av specialister som älskar interiörer... 

Vårt varumärke strävar efter skönhet, som skulle kunna inträffa i en nära bemannad rymd - hemma, i skolan och på arbetet.

Myloviews företag är fullt av positiv energi. Laget består av erfarna yrkesmän som styrs först och främst av passion. Vi följer och tittar på globala trender inom design och skapar vår egen originella design. Du kan vara säker på att din inredning kommer att bli unik med vår hjälp!

Vi är ett ungt företag som utvecklas i mycket snabb takt. Myloviews varumärke växer ständigt, så du bör lita på oss. Högkvalitativa produkter, som kan hittas i vårt sortiment finns nu i fem länder - Polen, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och USA. För närvarande expanderar vi och öppnar upp för andra marknader: Den tjeckiska, italienska, spanska, portugisiska, nederländska, schweiziska och brasilianska - för att kunna ändra utseendet på kontor, skolor och förskolor, vardagsrum, kök, badrum och andra rum.

Vi älskar inredning, eftersom grunden i vår policy är att övertyga en stor  publik om att deras miljö snabbt och enkelt skall kunna bli vacker och unik. Det är en fråga om att kunna se sin potential till fullo.

Agata

Agata

Content Marketer

Ett fan av minimalistiska lösningar, geometriska former och blandade texturer. Privat älskar hon spanska språket, franska bulldoggar och skandinaviska deckare.

 

Marcin

Marcin

Back-end developer

Älskar historia och science fiction, i vardagen föredrar han enkelhet och minimalism.

 

Sebastian

Sebastian

Skrivare / Grafiker

Tack vare honom förvandlas dina order från grafik på din dator till verklighet. Innovativa grafiska lösningar och avancerade tryckpressar är för honom lätta som en plätt!


Adam

Adam

Skrivare / Grafiker

Han är en ännu en viktig länk i genomföringen av dina beställningar. Grafisk utformning och exakt utskrift är hans huvuduppgifter


 

Paweł

Paweł

Lagerarbetare

Han ser till att alla våra material förvaras på rätt sätt och har sin egen plats. Som ett resultat kan vi ge högsta kvalitet i varje skede av din beställning. 

Łukasz

Łukasz

Lagerarbetare

Han ser till att alla våra material förvaras på rätt sätt och har sin egen plats. Som ett resultat kan vi ge högsta kvalitet i varje skede av din beställning.

 

 

Ada

Ada

Content Marketer

En entusiast av modern konst och popkultur. Beroende av rockmusik, fotboll och skandinavisk film. Samlar på krukväxter.

 

Angelika

Angelika

Promotion Specialist

Hon tog examen i konsthistoria och journalistik. Hon älskar teater, målning och vackra interiörer. På fritiden läser hon böcker. I det dagliga livet söker hon ständigt inspiration, som hon kan försköna verkligheten med.

 

Ania

Ania

Copywriter

Gillar lukten av nyklippt gräs och solnedgångar på sommaren. Framförallt så gillar hon katter och familjen är viktigast för henne. På fritiden dricker hon mycket té och tittar på Vänner och lyssnar på 80 tals rock. Hon är intresserad av reklam och psykologi.

  

Karolina

Karolina

Projektledare

Hon beundrar både klassisk skönhet och postmoderna överskott. Hon tror att resor utbildar och design finns överallt. Ibland journalist, arbetar delvis som korrigerare, beroende av att läsa. På vardagen leder hon publicerings och digitala project.

 

Natalia

Natalia

Copywriter

Polonist och bloggare. Hon älskar bergen Bieszczady, Grekland och all slags litteratur. Hennes största passion är böcker, och dem hör ihop med hennes jobb. Privat älskar hon "escape rooms" och frukt te. Hon hatar kaffe. Inredning är hon intresserad av sedan tiden då hon var tvungen att inreda hela sin lägenhet. Sedan dess följer hon trenderna.

 

Michał

Michał

Designer

Tack vare hans outtömliga kreativitet uppstår fantastiska illustrationer som förtrollar våra bakgrundsbilder, klistermärken och målningar. Han är ett fan av modern teknik och enkla, grafiska lösningar.

 

Paula

Paula

Designer

Att skapa illustration och modern design är hennes passion. Hon tycker att, för att vackert dekorera väggar behöver man inte kunskap eller enorma resurser - fantasin räcker!

 

Ola

Ola

Customer Care

Det är tack vare hennes kompetens och tålamod, frågor, oro och problem hos våra kunder löses som genom ett trollslag. Privat springer hon och älskar hundar.

 

 


Kom oh joina vårt team.


Se våra lediga positioner