Affischer efter interiörer - Hall

157 affischer

Paris är en förtrollande plats Alla som har varit där i alla fall en gång kommer att hålla med De som aldrig har varit där kan lita på dessa ord eller övertyga sig själva med egna ögon med hjälp av väggtapeter från vår kollektion som inspirerats av den kända franska metropolen.

  • Liknande ämnen:
 

Lägenheten av våra drömmar - låt oss börja från början 

Hallen av många av oss anses vara ett verkligt visitkort i hemmet. Det är rummet där välkomnar vi våra vänner, gäster och får brev från brevbäraren. Det viktigaste är att utrymmet runt oss är snyggt, rent och... spännande. Vad vore stylings konsten utan inslag av orginalitet? Arbetet börjar med valet av färgpaletten. Korridorer och hallar är mycket krävande utrymmen när det gäller sammansättningen av färgerna. Vanligtvis de saknar tillgång till naturligt solljus, och så i teorin är det bättre att undvika mörka pigment och små mönster. Detta betyder inte att vi helt ska överge dem! Låt oss komma ihåg att i båda interiörer nästan varje idé är uppmärksamhetvärd, så vi behöver inte glömma den mörka skuggan av plommon eller granatäpple. Det räcker att jämföra de med råa vita pasteller, eller med upplysta beige. Dessa pasteller gör att starka färger verkar vara ljusare och mindre intensiva. Det är viktigt att begränsa interiören till två, högst tre pigment – och därmed undvika onödig kaos på sammansättning. Hall, eller en rymlig hall, bör vara originell, men det bör inte avleda vår uppmärksamhet. Elegans, eklekticism och modernitet är rekommenderade starkt – men det praktet av former och färger inte så mycket... Arrangemang av hallen bör i första hand vara funktionella. Bekväm interiör uppstår endast om det är noga genomtänkt. Låt oss inte köpa onödiga, massiva kistor och tio galgar, när vår familj består av två personer. Begränsa deras antal till tre, upp till fem, och ersätt en stor byrå för en lagring i en liten, minimalistisk stil, som också kan fungera som en sittplats. Glöm inte spegeln - dess släta, blanka kakel ger illusion av att rummet är större och ljusare. Spegeln kan ramas med en elegant och spektakulära dekoration. Då kommer den att fungera i hallen som oerhört viktigt, ursprungliga dekoration. Sök efter sådana och liknande dekorativa idéer i funktionella lösningar. 

Hallen i den nya versionen

Hallen i en modern design är baserad på en minimalistiska lösningar. Vi tycker inte om när korridorer och salar är massivt fyllda med möbler, med kistor, stolar och hängare. Alla nödvändiga (eller onödiga) saker vi föredrar att gömma i en stort skåp typ befälhavare. Denna trend är inte bara ett mode, men framför allt en mycket funktionell lösning. Avskalad lokal är lättare att underhålla i ett gott skick, som fortfarande är oerhört viktigt för hallen – rummet mest utsatta för smuts. Lera, snö och vatten på mattan är nästan normen. Tyvärr, alla effekter av de fyra årstiderna är inte bara på golvet. Stänk, damm och fingeravtryck ofta vi kan träffas... på väggarna. Hur bli av med dem? Hur man gör väggarna i korridoren betonade styling av hela lägenheten, och inte fördärvas dem svarta fläckar? Ett bra alternativ är kantar utrymmes dekorativa plattor. Deras hal yta kommer snabbt ta bort smuts. Men inte alla av oss gillar detta arrangemang. Dess slutliga ton beror på kvaliteten på plattor som täcker våra väggar. Skönhet av de vackraste återspeglas ofta i priset - för effektiva slutbleck måste vi betala väldigt mycket. Annan utföringsform är en nötningsbeständig färg. Den består av speciella kemiska föreningar som på något sätt återspeglar smutsen från ytan, så att vi inte behöver använda vätskor och pulver för att effektivt bli av med oönskade fläckar av lera eller handavtryck. Vi kan välja ett brett spektrum av färgbläck. Om du inte gillar monokroma kompositioner i interiören och du vill skapa i din lägenhet ovanliga, trendiga styling, kan du uppnå ditt mål genom mönsterna och grafiken från en mängd olika motiv. Några bra kvalitet, värda affischer eller tavlor, förbättrar estetiken på platsen. Detta är hur hallen kommer att se ut beror helt på motivet i vilken de kommer att bibehålla grafik. Svartvita bilder, landskap, lugna landskap, surrealistiska skapelser, och kanske abstraktioner och kreativ typografi? Vad väljer du?