Fototapeter efter kategori - Fönster

Fototapet fönster är en perfekt lösning vid inredningen av det intima utrymmet med minimal belysning. Det öppna fönstermotivet kommer inte att bara belysa interiören. Landskapet utanför fönstert kommer att ge en känsla av djup och se till att utrymmet ser större ut än det är. Fototapet fönster kommer att passa både i köket och i badrummet där det fattas naturligt solljus. Ett ljus som har valts med omsorg samt en imitering av ljuset kommer att se till att man glömmer nackdelen som utgörs av fönsterlösa utrymmen. Fototapet fönster kommer inte bara att passa in i intima utrymmen. Det kommer också att presentera sig vackert i ett ljust och rymligt vardagsrum.

Fototapet fönster med utsikt över skogen

Fototapet fönster med utsikt över skogen

Rymlig fototapet med fönster kommer att fylla ut utrymmet och förstora den lite.
Fototapet italienskt landskap

Fototapet italienskt landskap

Om du är ett fan av italienska landskap ska du välja fototapet! Ett vackert fototagrafi med utsikt över Toskanien kommer att fylla ut de monokromatiska interiörerna perfekt.
296 fototapeter
Fototapet landskap med solnedgång

Fototapet landskap med solnedgång

Vingårdar med solnedgång i bakgrunden är ett väldigt pittorekst motiv som du kommer att passa in till den minimalistiska interiören som bibehålls i bohostil.
Fototapet öppet fönster

Fototapet öppet fönster

Om du driver en restaurang med italiensk mat ska du välja en fototapet med italiensk karaktär! Portofinos panorama kommer att fylla ut den klassiska lokalen perfekt.
Fototapet med flickaktig stil

Fototapet med flickaktig stil

Utsikt över romantiska Paris? En sådan fototapet kommer att passa in i ett kvinnligt utrymme.
Fototapet 3D fönster

Fototapet 3D fönster

Fototapet med utsikt över höstträd kommer att vara en proposition till fans av realistiska motiv. Ett sådant tema fungerar till exempel i en studiolägenhet.
Panoramisk fototapet fönster

Panoramisk fototapet fönster

Din fönsterutsikt fascinerar dig inte? Det är ett perfekt tillfälle att välja en fototapet med öppet fönster som kommer att införa en fräsch känsla till bostaden.
Fototapet med en rymlig vy

Fototapet med en rymlig vy

Fototapet med utsikt över en grön park kommer att förvandla vardagsrummet till en oas av lugn. Den kommer att passa in till sovrummet men också till badrummet.
Fototapet med vinterlandskap

Fototapet med vinterlandskap

Varför ska landskapet utanför fönstret alltid visa soligt vackert väder? Vi har också ett motiv som är perfekt för personer som älskar vinter och snö!
Fototapet fönster i 3D till sovrummet

Fototapet fönster i 3D till sovrummet

Fototapet med panoramalandskap kommer att passa in till ett klassiskt sovrum och införa en intressant optisk illusion.
Fototapet grönska utanför fönstret

Fototapet grönska utanför fönstret

För alla drömmare har vi föreberett en fototapet med utsikt över trädgården. Fönsterimitationen kommer att passa i avkopplingsområdet.
Fototapet fönster med utsikt över berg

Fototapet fönster med utsikt över berg

Fototapet med bergsutsikt är en perfekt dekorationstrend som kommer att rummet en lantlig atmosfär.

  • Liknande ämnen:
 

Fototapet fönster med utsikt mot ett litet rum

Arrangemang av ett litet utrymme där det fattas ljus kommer att vara en stor utmaning. På sättet som vi arrangerar vår interiör kommer att att påverka om vårt rum blir en bekväm plats till att leva i. I en sådan situation så kan fototapeten med fönster och dess imitering rädda situationen. Genom att införa ett fönster i form av ett mönster på väggen så kommer man att erhålla ett större utrymme. Effekten som vi kommer att uppnå beror på vad som kommer att synas bakom fönstret.

Fototapet fönster kan också föreställa ett bergslandskap, havsutsikt, skogsfält eller stadens panorama. När det gäller en intim interiör så är det värt att ta del av ett ljust och panoramiskt landskap. En vidsträckt utsikt kommer att förstora vårt utrymme och ta bort det klaustrofobiska intrycket som kan orsakas av ett smalt rum. Fototapet fönster däremot kommer att ge utrymmet en enkelhet och optimistisk karaktär tack vare ljusa färger och blommornas färger. Fototapet fönster med fönsterkarmmotiv kommer att utgöra en perfekt övergång mellan det arrangerade rummets utrymme och utsikten på tapeten.

Fototapet fönster i ett rymligt vardagsrum

Fototapet fönster förstorar det arrangerade utrymmet. Det betyder dock inte att fototapet med fönster passar endast till små och intima utrymmen där det fattas ljus.

  • I ett ljust och rymligt vardagsrum, som inte behöver intryck av djup och ytterligare kvadratmeter, öppnas ett öppet fönster med flera element i en stor metropol med tät bebyggelse. I ett litet vardagsrum skulle en sådan utsikt vara överväldigande för interiören, vilket skulle ge ett ännu mindre intryck än vad det är. På vardagsrummets breda vägg kan du visa olika byggnader från sådana städer som Rom, Paris eller London.
  • I ett stort vardagsrum så kommer fototapet fönster med havsutsikt att presentera sig utmärkt. En lugn monokromatisk havsyta passar perfekt med en minimalistisk inredning. I sin tur kommer den version som visar en pittoresk solnedgång att lyfta fram vardagsrummets romantiska stil.
  •  I ett rymligt industriellt vardagsrum så kan man frestas av en intressant och originell dekoration. Fototapet fönster som föreställer en gotisk kyrkas mörka interiör som fokuserar på att exponera det flerfärgade ljuset som går igenom helgedomens fönsterglas. Det till synes mörka mönstret är upplyst av hundra små färgglada fyrkanter som kommer att samspela med den monokromatiska interiören i vardagsrummet.

Fototapet fönster i sovrummet

Sovrummet är en perfekt plats till att skapa ett sovrum i romantisk stil. Fototapet fönster kommer att införa en rustikalisk karaktär som påminner om en semester i en stuga på landet.  Dessutom kommer utsikten med grönska och blommor att känna positivt välbefinnande. Den gröna färgen är känd för sin hälsofrämjande och lugnande verkan. Fototapeten öppet fönster med havsutsikt kommer vagga oss till sömns. Den lugna havsspegeln och en skinande solnedgång kommer att skapa en romantisk atmosfär till sovrummet.

Köket i trädgården

Fototapet fönster i trädgården kommer att vara en perfekt proposition till köket. Genom att presentera fräsha blommor och frukter som kommer att uppskattas av alla där hemma. De ljusa färgerna som är fulla av energi kommer att liva upp utrymmet och ge en känsla av djup som förstrorar det lilla köket.

Fototapet fönster i badrummet

En intressant proposition är också fototapet fönster som man fäster direkt på glaset. De tillhandahåller full ljusgenomtränglighet och om det finns hus i grannskapet så möjliggör de en diskret övertäckning av interiören. Denna fototapet är en attraktiv lösning i badrummet där vi tar hand om vår privata svär. Fast vi behöver ej täcka över interiören om vi vill liva upp utrymmet, fototapet med fönster som visar Venedig eller en hamn kommer att vara en stilfull lösning.