-45%   ERBJUDANDE

Efter interiörer

Efter kategori

Väggklistermärke är också ett klistermärke till möbler!

Dekal med djur
Väggsticker är en perfekt lösning för personer som vill förändra något i sin inredning och som... har något att dölja. Tack vare dessa dekorationer kan vi mycket snabbt inreda en tom vägg i vardagsrummet, exempelvis ett vrå mellan skåpen i köket eller en plats ovanför en barnsäng. Du kommer inte bara att erhålla ett snyggt utseende. Väggklistermärken kan också användas som möbelklistermärken och kan på ett konstnärligt sätt täcka synliga tecken på användning. Vi kan använda samma lösning på vardagliga föremål. Om ditt skrivbord har fula repor och din bärbara dator har gått igenom mycket och den inte ser ut som om den vore ny och det finns en synlig fläck på hallväggen så är klistermärken är ett bra sätt att dölja det.

Väggklistermärken är dekorationer som även kommer att fungera på en bil, på ett kylskåp eller på en fönsterruta!

Väggstickers finns tillgängliga i olika former och storlekar. Du kan välja ett mönster som täcker hela den valda ytan eller bara ett fragment av det - om du behöver täcka för något. Den här typen av dekoration kommer att uppfylla sitt syfte endast på väggen. Klistermärken på bilar eller klistermärken på bärbara datorer kommer att presentera sig väl. Tack vare dem behöver du inte köpa en ny modell eftersom det räcker med en liten förändring för att din bil eller dator ska se ut som nya. Väggklistermärket är tillverkat i de bästa hållbara materialen på väggen och är beständigt mot nötning och svåra förhållanden och därför ska man inte oroa sig för att den kommer att glida av eller att den förlorar på sitt utseende. Väggklistermärken är också ett perfekt sätt för att fräscha upp kökets utseende. I det här rummet kommer de att användas på hela tre ställen. Vårt första förslag är ett kylskåp. Klistermärken som är speciellt anpassade till hushållsapparaters olika storlekar kommer att få ett vanligt, vitt kylskåp att förvandlas till ett litet konstverk med ett spektakulärt utseende. Fönsterklistermärken på fönster kommer att passa utmärkt är riktade mot grannbostäder. Tack vare dem så får du mer integritet utan att behöva hänga gardiner i köket. Väggklistermärken kommer att vara ett perfekt förslag om du letar efter en diskret dekoration. Fäst mellan kökstoppen och de hängande skåpen så kommer de att liva upp interiören utan någon markant interferens med hela arrangemanget.

Klistermärke med akvarell

Väggstickers är dekorationer som är enkla, snabba och sköna att installera

Den grundläggande fördelen med dekoren är dess snabba montering. Om du inte bestämmer dig för en dekor som är större än dig så kan du utan problem klistra fast de utan hjälp av ytterligare personer. Du behöver inte heller oroa dig för lim och risken för missfärgning av väggar eller möbler. Moderna väggklistermärken är självfästande vilket innebär att det enda som du behöver göra är att avlägsna den skyddande folien och placera mönstret exakt på platsen som du vill dekorera. Det är allt! Vi måste varna dig att även om monteringen är snabb och barnsligt enkel så det som kommer att konsumera mest tid är att välja rätt mönster. I vår affärs rika erbjudande kan du hitta nästan varje mönster som du kan tänka dig. Vi har förberett för dig vackra vyer, frodiga blommor, bilder av vilda djur, etniska och folkliga mönster, tredimensionella kompositioner, klassisk och modern arkitektur, samt abstrakta geometriska motiv. Oavsett vilken effekt som du vill uppnå hittar du väggklistermärken som passar dina behov perfekt. Moderna arrangemang som du skapar med dess hjälp kommer att fascinera med sin uppfinningsrikedom och originella karaktär!

Effektiv idé för väggstickers

Tack vare det att varje väggklistermärke är väldigt lätt att installera (och det finns även många olika storlekar) kan du bokstavligen dekorera hela lägenheten med dessa dekorationer. Genom att välja en sådan lösning skapar du en harmonisk helhet och du kan vara säker på att varje rum ser lika bra ut. Det är dock värt att välja ett huvudtema. Det kan vara blommor, djur, folkmotiv eller arkitektur, men det finns förstås många fler alternativ. Allt beror på din uppfinningsrikedom och kreativitet. Utvalda mönster kan dekorera inte bara ett vardagsrum, sovrum, hall eller kök. De kommer också att fungera perfekt i badrummet, eftersom de inte skyr vatten eller fukt. Dessa och många andra möjligheter tillhandahålls av ett möbelklistermärke. Så låt oss vara kreativa! Varje interiör dekorerad med klistermärken kommer att glädja dina ögon i många år framöver.