Canvastavlor efter interiörer - Barnrum

Som förälder undrar hur man korrekt skall dekorera ett barnrum? En av de mest intressanta och enklaste lösningarna är små tavlor för barn. Antalet förslag som finns i vår butik är så många som att du säkert hittar ett mönster som tilltalar ditt barn, både en flicka och en pojke. Färgstarka fåglar, blommor och färgpennor är universella motiv som passar i barnrummet. Genom att hänga sådan canvastavla kan du på ett intressant och enkelt sätt understryka karaktären av interiören. Gör det mesta av din fantasi, lyssna på barnets tips och dekorera rummet med hjälp av möjligheter i form av våra tapeter, affischer och väggdekor.

52 tavlor

  • Liknande ämnen:
 

Vi ordnar barnrum - vad ska vi komma ihåg? 

Arrangemanget av barnrummet bör inte behandlas som en nödvändig plikt, utan det bör vara roligt. Huvudrollen i det kommer att vara starka och glada färger som får oss att tänka på vårvädret. Pastell, blått, rosa, rött, grönt och gult kommer att liva upp rummet perfekt. När du inreder en sådan interiör glöm designers lösningar och originella idéer såsom abstraktion och innovation. Betrakta först av allt funktionalitet och komfort av hela kompositionen. Barn behöver inte originella design-element. I rummet söker de inte estetiska känslor, utan de vill känna sig trygga i det. Låt därför att väggarna i rummet bli en färgad plan med glada älvor, häxor, gulliga nallar, sagans bilar och flygplan. När du väljer en typ av möbler, fokusera på att de skall vara säkra – det är det som är nyckeln! Låt oss be tillverkaren att ge oss alla nödvändiga godkännanden och certifikat, som åtföljs av informationsmaterial. För att undvika olyckor, se till att lägga en mjuk matta eller beläggning på golvet. Du kan dekorera hela arrangemanget med ritningar, som dina barn har gjort själva, eller låt oss beställa några intressanta bilder. Deras ämne bör anpassas till barnets ålder – det yngsta barnet kommer säkert att vara glad över kreativt utvecklade former och kraftiga konturformer (såsom canvastavlor av djurmotiv, till exempel tigrar och fjärilar, är perfekt!). Förskolebarn kommer att nöja sig med grafik av deras favoritsagofigurer. Ju äldre barnet blir, desto mer varierade och detaljerade canvastavlor kan du hänga på väggarna i rummet. Fördelen med ett sådant dekorativt element är dess höga prydnadsvärde och det pedagogiska värdet (t.ex. canvastryck med multiplikationstabellen, eller alfabetet). Teman på canvastavlor kan förändras med utvecklingen av barnet. Tack vare detta kommer stylade rummet aldrig gå ur tiden. 


Färgade barnrum

Varumärket Myloview har i sitt erbjudande samlat hundratusentals dekorativa väggmotiv, som för enkelhetens skull är indelade i tematiska gallerier och gallerier enligt den föreslagna destination. En av gallerierna riktar sig till alla föräldrar som söker efter en lämplig dekoration för sina barnrum. Blomämnen, inspirationskällor av omvärlden, kosmos, liksom sagans fantastiska motiv - dessa och andra förslag kommer snabbt och effektivt att omvandla det tidigare tråkiga utrymmet i ditt barns rum. Psykologer och terapeuter är överens om att manuell och visuell konst har en mycket stor inverkan på barns utveckling, så från tidig ålder bör man sätta barnen i kontakt med fotografier, grafik och ritningar. Det skulle vara mycket fördelaktigt för barn om vi pratar med dem och analyserar former och färger så att barnens nyfikenhet och kreativitet stimuleras. Naturligtvis bör innehållet i grafik väljas beroende på ålder av våra barn. Förskolebarn kommer inte att förstå konsten av Jan Matejko utan kunskap om historia, men barnet kommer säkert att gilla fotografier av djur på savannen. Det kan vara både ett roligt och ett bra sätt att tillbringa tid med ditt barn. Genom att citera berättelsen i samband med ett foto eller ritning, kan barn lära sig att dra slutsatser och använda sin fantasi! Försök att få ditt barn omgiven av synintryck genom att använda lämplig rums dekoration. Kom dock ihåg att inte ta för mycket av det goda - låt oss bestämma relativa mängden av färger som kommer att vara i det inre, och besluta om vilken typ av dekoration. Viktigt är att de är relaterade till barnens intressen. Pojkarna som fascineras av kosmos, kommer att vara nöjda med canvastryck av astronauter eller planeterna i solsystemet. För barn som är nyfikna på natur, föreslår vi ett canvastryck som presenterar en skog och dess djur. Perfekt för flickor är ritningar av färgglada blommor, praktiserande ballerinas, älvor och prinsessor från Disney. Fråga ditt barn vilka motiv de gillar mest, och använd denna typ av dekorationer i din interiör.