Fototapeter efter kategori - Djur • Fototapet

Det vilda djurriket kan beundras genom dess skönhet och förvåna genom dess extraordinära former och färger. Fototapeten med en bild av vilda fåglar, reptiler och däggdjur är ett ursprungligt dekorativt element. Man använder ofta den symboliska betydelsen som ges till djuren. Ugglor är en personifikation av visdom, lamm är associerade med mildhet, och tjurar med otrolig styrka - dessa djur presenteras perfekt på tapeter som kan placeras i vardagsrummet, sovrummet, och även på kontoret. Du kan också besluta om väggdekor, affischer eller canvastavlor med djur.

Fototapet med djur svartvit

Fototapet med djur svartvit

Fototapet i svartvitt understryker interiörens eleganta stil. Djurmotivet ger en vild karaktär.
Fototapet två hästar

Fototapet två hästar

Det räcker med en klassisk stilisering som är förstärkt med ett modernt tillägg och hela interiören får en originell touch.
1 345 fototapeter
Tropisk fototapet med rosa flamingos

Tropisk fototapet med rosa flamingos

Exotiska motiv på väggen är moderna sedan några säsonger tillbaka. Om du letar efter dekoration i denna stil, använd ovanstående förslag. 
Fototapet djur i vintagestil

Fototapet djur i vintagestil

Om du letar efter en fototapet som lockar synen, så ska du välja ett mönster med djur som kommer att fylla ut en eko eller vintage interiör. 
Fototapet med orker till badrummet

Fototapet med orker till badrummet

Badrummet är det perfekta stället för havsdekorationer. Motivet med orker på den ena väggen kommer att passa perfekt till att separera avkopplingszonen. 
Fototapet med ett rådjur

Fototapet med ett rådjur

Minimalisters favoritdjur? Rådjur självklart! En fototapet med det här djuret kommer att fylla ut det minimalistiska vardagsrummet.
Fototapet med häst

Fototapet med häst

Fototapet med häst kommer att vara en intressant accent i det eleganta vardagsrummet. Den rymliga interiören ger en unik karaktär.
Fototapet pepegojor till vardagsrummet

Fototapet pepegojor till vardagsrummet

När du arrangerar ett grönt hörn så räcker det inte med endast blommor - det är också viktigt att dekorera väggarna!
Fototapet djur: ekorrar

Fototapet djur: ekorrar

En sådan fototapet är perfekt för naturälskare. Mönstret med ekorrar kommer att understryka vardagsrummets skönhet som är inrett i ekostil. 
Fototapet djur och färger

Fototapet djur och färger

Hur ska man ge värme till ett minimalistiskt vardagsrum? Du behöver endast en fototapet med ett färgglatt djurmotiv!
Fototapet djur på ängen

Fototapet djur på ängen

Realistiskt tryck på fototapeten kommer att ersätta andra väggdekorationer.
Fototapet giraffer och blad

Fototapet giraffer och blad

Mönster med giraffer kommer att liva upp en monoton interiör och kommer att ge den en oförglömlig charm.

  • Liknande ämnen:
 

Väggtapeter med djur - inte bara för barnrum

Det verkar som atttapeter med djur är en domän för barnrum. I själva verket är: mängden av olika djurmotiv, såsom zoo, safari, djungel eller skog oändliga favoriter för barnrum runt om i hela världen - senast även av Prince George, sonson till brittiska drottningen Elizabeth, vilken kommer kraftigt att påverka den fortsatta tillväxten av djurtapetens popularitet. Samtidigt behöver djurmotiv inte nödvändigtvis vara barnsliga: det räcker med att nämna leopardmönster som är avgudade av kvinnor, och som konsekvent kommer tillbaka för ett par säsonger till förmån designers och modemedvetna människor. Jo, men de är bara fläckar - skulle man kunna säga - och vad händer med hela djuren? Är de inte alltför barnsliga? Sålunda,kan tapeter som representerar djur vara en icke-trivial del för inredningen som hålls i många olika stilar, och säkerligen inte kommer att förknippas med barnsliga bilder. I stället för tecknade bilder såsom princessor eller prinsar i barnrum kan man välja en tapet med ett foto av djur, och hela misstanken om omognad försvinner. Tapeter med djur kan ge interiören en dynamisk och sensuell, nästan aggressiv karaktär: Man kan uppnå en sådan effekt genom att dekorera en vägg till exempel med bilder av stora katter - lejonet, tigern eller puman. En sådan tapet, placerad i sovrummet, kommer att vara mycket meningsfull... Kanske hjorten i vardagsrummet är toppen? Hjorten på fototapeten, som det var tidigare - nästan i naturlig storlek, kommer fortfarande att presenteras på ett imponerande sätt och definitivt kommer den inte att associeras med dålig smak. Tapeter som ser lika bra ut, är de som avbildar majestätiska hästar i galopp - detta motiv kommer att vara lämpligt för att dekorera ett mer elegant rum. Men varför måste man begränsa sig till de största djuren? Är de små inte lika vackra och söta? Sovrummet eller vardagsrummet dekorerade med en fototapet av en härligt nyvaknande kattunge blir mysigare - och detta är inte ett förslag bara för ivriga kattälskare. Eller skulle man se ner på marken - där betydligt mindre varelser är igång. Tapet av en nyckelpiga, fjäril eller trollslända (och för de modiga – en tapet av en spindel) en djärv och ovanlig dekoration - men är det därför inte värt att försöka den? På grund av starka och fräscha färger på sådana tapeter, kan de passa mycket väl särskilt i badrummet: spindlar i badkaret är motbjudande, men nyckelpigor på tapeter är inte det, eller hur?

Tapeter av djurmotiv passar bra i alla inredningar!

Fler och fler människor är medvetna om vilka tortyr djur måste utstå, för att man ska kunna unna sig lyxen av att bära deras skinn som blivit pälsar eller jackor. Tapeter är den perfekta lösningen för dem som vill djurens väl: med sådana fototapeter i form av bilder kan vi njuta av deras skönhet och samtidigt vara säkra att inget djur har lidit. Alltså vi behöver inte slita fjädrar av en papegoja - eller huden av en elefant, eller päls av en sebra... – för att vila ögat på dem. Naturligtvis inte! Det är bara att dekorera väggen med en lämplig fototapet. Djurälskare - och älskare av god design - kan använda tapeter som visar djur som ett komplement till många fler arrangemang.Tapeter av påfågeln, till exempel, kan användas som ett komplement av en mycket trendig, utsökt barock styling i peacock färger – såsom ”påfågeln” – som består av djup koboltblått, smaragdgrönt, turkos, guld och lila. Sebran på fototapeten kommer säkert inte att argumentera med en minimalistiska inredning. Tapeten med en panter, som alltid ser ut som om den förbereder sig för att hoppa, kommer att passa in i alla moderna inredningar. På grund av regnbågens färger, passar tapeten med en kameleont bra in alla rum som behöver en färgaccent - liksom de som har utformats i bohemiska eller eklektiska stilar. Tapeter av djur passar naturligtvis lika bra i interiörer med vintage-stil. Interiörerna är stiliserade med gammaldags fotografier av sepia. När man ska välja en tapet, behöver man åndå inte låta sig styras av hur djuret ser ut - man kan också välja det på grund av symboliken det representerar. Lejonet, till exempel, symboliserar styrka och mod, det är också en symbol för kungamakten - och samtidigt är det ett stjärntecken. Lejonet (eller lejonhonan) kan därför mycket bra dekorera ett av rummen i lägenheten. Och vargen, precis som katten, är förknippad med vildhet, individualism, nattliv och välja egna vägar - en person som identifierar sig med sådana egenskaper, kan uttrycka dem genom att fästa tapeten av en varg i sin lägenhet. Och så vidare – det finns lika många idéer som djur. Och varje idé kan uppfyllas med en lämplig tapet.