Fototapeter efter kategori - Arkitektur • Fototapet

En mängd olika stilar, trender och former presenteras hos fototapeter med arkitektur och är ett perfekt exempel på hur inte bara vår estetiska smak utan också tekniska möjligheter har förändrats genom århundradena. Tunga romanska byggnader, skyhöga gotiska tempel, barocka palats fulla av prakt, modernistiska, betongkonstruktioner och slutligen glasskyskrapor - fototapet arkitektur kommer att flytta var och en av dessa byggnader till vår interiör, vilket kommer att ge den en unik karaktär. Om du värdesätter tidlös skönhet och elegant stil är modern arkitektur en perfekt lösning för både vardagsrummet, badrummet eller sovrummet.

Fototapet Big Ben vid solnedgång

Fototapet Big Ben vid solnedgång

Fototapet med Big Ben i sovrummets vägg är en bra idé för dem som är förälskade i Storbritannien.
Fototapet modern arkitektur

Fototapet modern arkitektur

Om du inte vet hur man ska se till att vardagsrummets interiör ska passa in med storstadsarkitekturen så kan du ta del av ovanstående propositioner. 
1 714 fototapeter
Fototapet med broarkitektur

Fototapet med broarkitektur

Fototapet från Brooklyn Bridge kommer att fylla ut den industriella styliseringen av sovrummet eller tonårsrummet.
Fototapet med skyskrapor

Fototapet med skyskrapor

Mönstret med skyskraporna kommer att se till att det låga utrymmet kommer att se större ut. Detta motiv passar till dem som gillar stadsbrus.
Fototapet Venedigs arkitektur

Fototapet Venedigs arkitektur

Venedigs panorama är ett mönster som kommer att passa utmärkt i ett romantiskt vardagsrum som har blivit förtrollade av stadens skönhet.
Fototapet utsikt mot Eiffeltornet

Fototapet utsikt mot Eiffeltornet

Vem skulle inte vilja vakna vid foten av Eiffeltornet varje morgon. Nu kan du uppfylla din dröm genom att dekorera väggen med vår fototapet. 
Fototapet grekisk arkitektur

Fototapet grekisk arkitektur

Ett sådant mönster passar till en pittoresk restaurang som serverar grekisk mat eller till en matsal för fans av grekisk arkitektur. 
Fototapet med det antika ruiner

Fototapet med det antika ruiner

Stort loftutrymme kommer att ge intrycket av kyla. För att ge den lite värme så är det värt att dekorera den med en klimatisk fototapet.
Fototapet stadens artkitektur

Fototapet stadens artkitektur

Panorama på fototapet till vardagsrummet kommer att fylla ut arrangemanget i en minimalistisk loft. Fototapeten kommer att ersätta andra dekorationer.
Fototapet röd tegel

Fototapet röd tegel

Fototapet med röd tegelstensarkitektur kommer att understryka kontorets eller vardagsrummets klassiska arrangemang.
Fototapet i 3D i modern stil

Fototapet i 3D i modern stil

Det tredimensionella trycket på fototapeten kommer att förstora vardagsrummets utrymme rent optiskt och ge den ett modernt utseende.
Fototapet utsikt mot Golden Gate bron

Fototapet utsikt mot Golden Gate bron

Ditt kontor ör vara en inspiration för dagligt arbete. Så tänk på att dekorera väggarna med ett arkitektoniskt motiv. 

  • Liknande ämnen:
 

Tidlös fototapet med modern arkitektur i din interiör

Om du är ett fan av minimalistiska interiörer där moderation och dämpade färger råder, är det värt att nå teman som visar modern arkitektur.

  • I ett utrymme som domineras av möbler med en enkel geometrisk form, ett glasbord och stolar av färglös plast. Ett mönster med en skyskrapa kommer att se bra ut. Vi kan välja lämplig storlek på dekorationen beroende på vardagsrummets storlek. Fototapeter arkitektur i ett utrymme som visar en skyskrapa mot bakgrunden av stadens panorama, kommer att fungera i en rymlig interiör. Däremot kommer ett mönster som visar en byggnad från grodperspektiv att optiskt förstora ett mindre mysigt rum.

  • I det industriella vardagsrummet kommer en fototapet som visar en gammal fabrik eller tillverkningsanläggning att se bra ut. Stålkonstruktionerna i fabriksbyggnaden kommer att harmonisera med inredningen i rummet - metalllampor, krommöbelelement och silvertillbehör.

  • En fototapet med arkitektur är både en utmärkt dekoration men också en överraskande dekor som visar interiören i ett gotiskt tempel upplyst av tusentals färger från ett målat glasfönster. Kyrkans råa kropp och metallfönstret kommer att vara en perfekt hänvisning till den minimalistiska, industriella arkitekturen.

Klassisk fototapeter med arkitektur på din vägg

Vi erbjuder arkitektoniska motiv ett ovanligt brett utbud av arrangemang för dem som föredrar traditionella klassiska interiörer. I ett tonat vardagsrum som domineras av antika möbler, mjuka mattor och målningar i förgyllda ramar. Fototapeter med gamla antika byggnader kommer att se bra ut i det tonade vardagsrummet. Grekisk arkitektur, som blev grunden för all efterföljande konstruktion kommer att vara det perfekta komplementet till det klassiska vardagsrummet. Svartvit fototapet med arkitektur kommer att vara en fullträff för interiörer som hålls i retrostil eller ett antikt sepiafoto. Bilden av en välkänd metropol från det förflutna gjord på detta sätt kommer att skapa en harmonisk helhet med en vintage stil. En intressant proposition är också fototapeter i 3D arkitektur som visar det inre av basilikan full av förgyllda arkitektoniska element som kommer att samspela perfekt med vardagsrummet med möbler som har förgyllda detaljer eller oljemålningar i gyllene ramar.

En fantastisk fototapet med element av monument

I ett modernt sovrum i minimalistisk stil kommer den ursprungliga dekorationen att vara ett arkitektoniskt betongmotiv som imiterar en gipsad vägg. Men denna design fungerar bra i interiören, som trots sitt sparsamma arrangemang ger ett mysigt intryck. Vi kan uppnå denna effekt med till exempel enfärgade plyschmattor, mjuka gardiner eller trämöbler i en naturlig färg. När det gäller sura industriella interiörer som vi vill liva upp kommer fototapet arkitektur (fototapet arkitektur) som visar ett härligt målat glastak från Musikpalatset i Barcelona vilket kommer att vara en utmärkt lösning.

Panoramiska fototapeter med arkitektur till badrummet

Arkitekturmotivet är ett perfekt sätt att dekorera badrummet på. Genom att välja lämpligt mönster med arkitektur är det värt att vägledas i detta rum av färgsammanhang, eftersom badrumsinredningen inte alltid hänvisar till en specifik dekorstil. Det är värt att liva upp badrummet som är inrett i svartvita nyanser och grått med ljusa färger samt antika kolonner. Det rymliga och färgstarka arrangemanget kommer att samspela perfekt med stadens nattliga panorama. I sin tur kommer grafiken över bron att bygga en känsla av djup och optiskt förstora ett litet badrum.