Fototapeter efter kategori - Arkitektur • Fototapet

En mängd olika stilar, trender och former presenteras hos fototapeter med arkitektur och är ett perfekt exempel på hur inte bara vår estetiska smak utan också tekniska möjligheter har förändrats genom århundradena. Tunga romanska byggnader, skyhöga gotiska tempel, barocka palats fulla av prakt, modernistiska, betongkonstruktioner och slutligen glasskyskrapor - fototapet arkitektur kommer att flytta var och en av dessa byggnader till vår interiör, vilket kommer att ge den en unik karaktär. Om du värdesätter tidlös skönhet och elegant stil är modern arkitektur en perfekt lösning för både vardagsrummet, badrummet eller sovrummet.

 Fototapet architektur och himmel

Fototapet architektur och himmel

Topparna av stora mäktiga byggnader i glas mot bakgrund av en transparent himmel kommer att ge en intressant tredimensionell effekt till ditt vardagsrum.
Fototapet med Hongkongs byggnader

Fototapet med Hongkongs byggnader

Om du inte vet hur du gör interiören i vardagsrummet i överensstämmelse med den urbana arkitekturen som omger dig. Då ska du dra nytta av detta förslag.
1 713 fototapeter
Fototapet park i staden

Fototapet park i staden

En fototapet med dessa motiv är en perfekt balans mellan arkitektur och grönska som passar till samtliga interiörer.
Fototapet Berlins arkitektur

Fototapet Berlins arkitektur

Stadsbyggnader väcker också beundran från arkitekturälskare. Från och med nu kan Berlins byggnader finnas i ditt vardagsrum.
Fototapet Vatikanstatens arkitektur

Fototapet Vatikanstatens arkitektur

Sovrummet är ditt privata utrymme. Du kan ha byggnader som du drömmer om på väggen.
Fototapet Kinesiska muren

Fototapet Kinesiska muren

Kinesiska muren är historia och skönhet som kan ses från rymden. Ett landskap med en mur som fototapet är ett vackert tema som du måste ha.
Fototapet med byggnader i stadscentrum

Fototapet med byggnader i stadscentrum

Svartvita byggnader är lugna och samtidigt fulla av energi, så de är idealiska till exempel för sovrummet.
Fototapet Modern arkitektur

Fototapet Modern arkitektur

En fototapet med en modern byggnad som skapar en 3D-effekt är en utmärkt lösning för små rum.
Fototapet New Yorks arkitektur

Fototapet New Yorks arkitektur

Fototapet med Brooklyn Bridge kommer att fylla ut den industriella stilen på vardagsrummet eller tonårsrummet.
Fototapet med stadsutsikt

Fototapet med stadsutsikt

Mönstret med skyskrapor får låga rum att verka se högre ut. Detta motiv passar till dem som gillar stadsbrus.
Akvarellfärgad fototapet med byggnader

Akvarellfärgad fototapet med byggnader

Ett ljust utrymme kan ibland ge intryck av svalhet. För att ge den lite värme så är det värt att dekorera den med en klimatisk fototapet.
Fototapet med Bayersk arkitektur

Fototapet med Bayersk arkitektur

Vacker bayersk arkitektur är som tagen från en saga. Ett sådant motiv på fototapeten kommer att liva upp varje interiör.

  • Liknande ämnen:
 

Tidlös fototapet med modern arkitektur i din interiör

Om du är ett fan av minimalistiska interiörer där moderation och dämpade färger råder, är det värt att nå teman som visar modern arkitektur.

  • I ett utrymme som domineras av möbler med en enkel geometrisk form, ett glasbord och stolar av färglös plast. Ett mönster med en skyskrapa kommer att se bra ut. Vi kan välja lämplig storlek på dekorationen beroende på vardagsrummets storlek. Fototapeter arkitektur i ett utrymme som visar en skyskrapa mot bakgrunden av stadens panorama, kommer att fungera i en rymlig interiör. Däremot kommer ett mönster som visar en byggnad från grodperspektiv att optiskt förstora ett mindre mysigt rum.

  • I det industriella vardagsrummet kommer en fototapet som visar en gammal fabrik eller tillverkningsanläggning att se bra ut. Stålkonstruktionerna i fabriksbyggnaden kommer att harmonisera med inredningen i rummet - metalllampor, krommöbelelement och silvertillbehör.

  • En fototapet med arkitektur är både en utmärkt dekoration men också en överraskande dekor som visar interiören i ett gotiskt tempel upplyst av tusentals färger från ett målat glasfönster. Kyrkans råa kropp och metallfönstret kommer att vara en perfekt hänvisning till den minimalistiska, industriella arkitekturen.

Klassisk fototapeter med arkitektur på din vägg

Vi erbjuder arkitektoniska motiv ett ovanligt brett utbud av arrangemang för dem som föredrar traditionella klassiska interiörer. I ett tonat vardagsrum som domineras av antika möbler, mjuka mattor och målningar i förgyllda ramar. Fototapeter med gamla antika byggnader kommer att se bra ut i det tonade vardagsrummet. Grekisk arkitektur, som blev grunden för all efterföljande konstruktion kommer att vara det perfekta komplementet till det klassiska vardagsrummet. Svartvit fototapet med arkitektur kommer att vara en fullträff för interiörer som hålls i retrostil eller ett antikt sepiafoto. Bilden av en välkänd metropol från det förflutna gjord på detta sätt kommer att skapa en harmonisk helhet med en vintage stil. En intressant proposition är också fototapeter i 3D arkitektur som visar det inre av basilikan full av förgyllda arkitektoniska element som kommer att samspela perfekt med vardagsrummet med möbler som har förgyllda detaljer eller oljemålningar i gyllene ramar.

En fantastisk fototapet med element av monument

I ett modernt sovrum i minimalistisk stil kommer den ursprungliga dekorationen att vara ett arkitektoniskt betongmotiv som imiterar en gipsad vägg. Men denna design fungerar bra i interiören, som trots sitt sparsamma arrangemang ger ett mysigt intryck. Vi kan uppnå denna effekt med till exempel enfärgade plyschmattor, mjuka gardiner eller trämöbler i en naturlig färg. När det gäller sura industriella interiörer som vi vill liva upp kommer fototapet arkitektur (fototapet arkitektur) som visar ett härligt målat glastak från Musikpalatset i Barcelona vilket kommer att vara en utmärkt lösning.

Panoramiska fototapeter med arkitektur till badrummet

Arkitekturmotivet är ett perfekt sätt att dekorera badrummet på. Genom att välja lämpligt mönster med arkitektur är det värt att vägledas i detta rum av färgsammanhang, eftersom badrumsinredningen inte alltid hänvisar till en specifik dekorstil. Det är värt att liva upp badrummet som är inrett i svartvita nyanser och grått med ljusa färger samt antika kolonner. Det rymliga och färgstarka arrangemanget kommer att samspela perfekt med stadens nattliga panorama. I sin tur kommer grafiken över bron att bygga en känsla av djup och optiskt förstora ett litet badrum.