Canvastavlor efter interiörer - Sovrum

Sovrummet är en mycket speciell plats i varje hem, eftersom den som utformats för detta rum, bör ägna särskild uppmärksamhet åt sitt arrangemang. Canvastryck, med tanke på sovrummet, bör främst betona karaktären av detta rum, i samband med intimitet, vila och avkoppling. Utan tvekan, canvastavlor av traditionella sovmotiv, som inkluderar blommor och modern konst, passar perfekt i det här rummet. Inom vårt erbjudande i våra butik kan du även beställa tapeter, affischer och väggdekor för sovrummet.

52 tavlor

  • Liknande ämnen:
 

Perfekta färger i sovrum

Hur är det ideala sovrummet? Det är en plats för harmoni och fred. Det är en plats som vi förknippar med en effektiv och avkopplande semester. Och visste du att de omgivande färgerna påverkar kvaliteten på vår fritid? Inredningsarkitekter insisterar ofta på den känsliga och balanserad färgpalett. Vithet är välkomna - du kan ha så mycket vithet som du vill. Ljusstyrka som alltid följer med den färgen gör att allt ser färskt och snyggt ut. Men i stället för denna kan du välja varma beige, brunt, dämpade nyanser av blått, grönt, rosa och lila. Pastels är en bra lösning, eftersom luddigt, vitnade pigment, kan låta lite värme till det inre, medan inte mer dynamisk arrangemang genom sin makt mättnad. Ah, vi kan inte glömma den grå - men inte ofta vi tror på dem, vi vet att de nyanser av aska och duva fjädrar kan "dämpa" någon uttrycksfull styling av utrymmet. Modern design föreslår ett steg bort från etablerade rutiner och vill bevisa för oss att vi inte behöver undvika dessa färger i sovrummet. Naturligtvis är det viktigt att upprätthålla återhållsamhet. Kom ihåg att det modernt sovrum inte är tråkigt, men smakfullt, elegant och personligt. På vilket sätt kan man få snabbt denna effekt? Företrädesvis genom en stark accent. Det kan vara canvastavla på väggen. Med färgglad grafik, hängande på väggen, kommer hela interiören bli mer attraktiv. Frågan är, vilken typ av tavlor skall man välja för att få avsedd effekt? Tja, det är i detta fall viktigt att du rimligt väljer ett tema bland tusentals dina favoritteman. Först, glöm inte det hela arrangemanget – anpassa tavlan till rådande stilen i sovrummet. Om det är inrett i en romantisk och flickaktig trend, behöver du inte vara rädd för att använda motivblomma. Om det är ett minimalistiskt, svalt rum, inför inslag av färg i det, till exempel med en imponerande utsikt över Rom eller en landsbygdslandskapet.

Vad förutom färg?

För att sovrum bli funktionellt och fint på samma gång, det är värt att komma ihåg några viktiga aspekter av arrangemangarbetet. De flesta av oss kämpar med problemet med den lilla storleken på fastigheten. Vi vill passa in i en stor garderob, byrå, toalettbord, sängbord, och naturligtvis en bekväm säng. Tyvärr har vi inte alltid lyckas. I den sådan situationen avgå från objekt som verkar överflödiga i denna typ av utrymme - kom ihåg att sovrummet måste vara vår oas av lugn, en plats för avkoppling. Låt oss få ut ur det allt som kan distrahera vår dröm - till exempel brokiga buketter med blommor, stora speglar, eller hi-fi. Ta hand om detaljerna i interiören. Låt oss sätta upp ett verkligen litet sängbord. Det bör ha tillräckligt utrymme för sänglampa, ett glas vatten och en bok eller tidskrift. Ju större bordet, desto större är sannolikheten att snabbt vi övertäcker det med onödiga prydnadssaker och dokument. Få doftljus eller en eldstad med aromaterapi till rummet. Obs - använd inte lukter som kan stimulera oss. Den idealiska här är en lavendel, eukalyptus, och lukta på kamomill och rosor. Om vi inte kan göra utan de naturliga, kraftig arom, låt oss sätta på mysk. En annan aspekt som bör noteras är belysningen. Vi har redan talat om nattlampan. Det bör ha minst makt, eftersom alltför starkt, vitt ljus kan irritera oss. Om det finns ett sminkbord i sovrummet, då i det, låt oss sätta den starkare belysningen inom detta. Resten av sovrummet - främst sängen - kan belysas med en dämpad, varm lampa. Rullgardiner kommer att behövas, och om vi vill vakna upp med soluppgången – häng gardiner. På natten gör de att interiören är mörkare, och på morgonen kommer de att låta solen komma in. Frågan om sängen är mycket personifierade sak, men man bör lägga under den en fluffig, mjuk, (eller färgglad?) matta, som underhåller oss vakna upp till en tidig tid.