Fototapeter efter kategori - Att färglägga • Fototapet

Målarböcker är böcker som följer de små barnen från sina tidigaste år. Tack vare dem, barn lär samordning, känner sig färger, utvecklar konstnärliga färdigheter och sina fantasi. Tapeter - målarböcker från samlingen Myloview ger barn möjligheten att använda sina passion för att färglägga på ett större format. Vänliga ritningar och intressanta visuella effekter uppmuntrar barn till ohämmad konstnärliga uttryck. Här kan du även hitta bilder, affischer och dekaler för barn.

33 fototapeter

  • Liknande ämnen:
 

Tapeter att färglägga - måla din värld själv!

Det finns inget mer frustrerande än att väggen, som nyligen har förnyas, just klottras med färgrika design av ditt barn. Men å andra sidan, vi alla inser att även de största genier av konst hade någonting att börja med. Eftersom väggarna har en magnetisk kraft i sig som lockar barn beväpnad med kritor. Lyckligtvis har vi en lösning som gör det möjligt för barnet att frigöra kreativa uttryck på det mest tillgängligt material - som är väggen! Och föräldrar inte behöver oroa sig för rengöring väggar. Tapeter som stora målarböcker tillfredsställer behovet av att skapa något originellt och gör det möjligt att måla på större än A4 format. Och, på samma gång gör det att vi kan hålla rummet estetiskt. Trots att måla konturerna blir mer och mer en absorberande aktivitet, som är en av de största barnens drömmar, det är fortfarande under föräldrarnas kontroll. Hos oss hittar du ett brett utbud av stora målarböcker, så kan du på ett effektivt och uttrycksfullt sätt personligt anpassa varje desing efter smak, ålder och känsla av ditt barn. Ta din fantasi till en ny realistisk nivå! Välj ett mönster att färglägga som bäst passar dig och ditt barn! Här kan du hitta djurbilder, glada bilar, växter, och även bilder för att färglägga scener från barnets liv. Den stor målarbok är den perfekta pysselboken som gör det möjligt för barnen att måla på väggen och utveckla kreativa och motoriska färdigheter. Dessutom, användningen av målarboken på väggen hjälper barn att lära sig läsa och skriva snabbare genom att lära känna bokstäver och andra former. De undervisar barnet att han/hon är ansvarig för utseendet på sitt rum och estetik. Detta är inte bara en bra träning av känsla för skönhet, utan också vetenskapen om planering: vilka färger att välja? Att använda kritor eller vaxkritor? Målarfärger eller pennor? Färgläggning på väggen är superkul för alla åldrar: små barn, pojkar, flickor, barn och vuxna, tonåringar och äldre barn i skolan. Det är en effektiv metod för vuxna för att tillbringa tid med barnen och tillåter både barnen och föräldrar att koppla av på det mest praktiska och trevligt sättet - genom positiv inverkan på kropp, själ och känslor. Välj våra ekologiska miljö- och hälsovänliga tapeter från sortiment på Myloviews lager, som tillverkas av miljövänligt material och oblekt papper. Vi rekommenderar att tvätta tapeter med en svamp eller fuktig och mjuk trasa. Tapeter har flera olika illustrationer där du kan testa olika färgkombinationer. Ta din fantasi till en ny realistisk nivå!


Med Myloviews tapeter är hela väggen en målarbok!

Tapeter för färglägga med sagolika scener från barnets liv passar väldigt bra till att dekorera ett förskolebarns rum. Vi rekommenderar tapeter med tydliga konturer och enkla, igenkännbara scener utan komplexa delar, där barnen själva fyller i färg inuti konturerna. Tapeter med de mer komplicerade och lite abstrakta mönster passar bra i ett rum av äldre barn som redan har erfarenhet av exakt färglägga. Tapeten som presenterar en specifik scen gör det möjligt att uttryck en situation av barnets liv på ett bättre sätt än det som kan uttryckas med en målarbok av mindre format. Barn kan också tala om denna situation: Hur och varför hände det? Vad hände sedan? Vilka är de människor som är involverade i scenen? Men dessa scener kan gälla inte bara barnets liv. Bilder på tapeten kan vara inspiration för den förälder som berättar barnet en godnattsaga. Berättelse-leken (med fler och fler nya berättelser) som inspireras av fototapeten för färglägga kan även bli en del av familjens ritual. Målarboken kan införa en känsla av bekymmersfri nöje i barnrummet och gör det möjligt att resa igenom en värld av fantasi. Med målarböcker kan vi undvika situationer som ofta förekommer bland syskon: att ömsesidigt ta målarboken ur händerna och tvista om vem och vad skall de färglägga. Omfattningen av bilderna på fototapeter är i själva verket tillräckligt stor för att utan problem och tvister kan flera barn samtidigt hantera färgläggning.