Canvastavlor efter kategori - Katt

Man kan påstå att katter gillas av nästan alla personer! Barn älskar katter och vuxna älskar dem också. De älskas också av äldre.  Både män och kvinnor är kattälskare.  Det är inte konstigt att alla dekorationer som föreställer dessa djur är väldigt populära. Hos Myloview har vi förberett väldigt originella tavlor med katter, som kommer att passa till väldigt olika stilar inomhus. Vi har också massa idéer på dess kreativa användning! Det spelar ingen roll om ni söker efter en seriös, humoristisk, effektiv, subtil eller elegant dekoration - en lämplig tavla med katt kommer att passa i varje roll.

Canvastavla med katt målning

Canvastavla med katt målning

Canvastavla med en katt som målats med akvarell är en fantastisk idé som en present för älskare av fluffiga katter.
Canvastavla med en katt på bakgrund

Canvastavla med en katt på bakgrund

En vacker katt som odödliggörs på en minimalistisk målning blir en dekoration på alla moderna interiörer.
55 tavlor
Canvastavla med katt för barnet

Canvastavla med katt för barnet

Canvastavla med en söt katt kommer att vara en fantastisk utfyllnad av ditt barns sovrum.
Canvastavla med en fluffig katt

Canvastavla med en fluffig katt

Bestämmer katten i ditt hem? Detona detta genom att hänga upp en kattbild på väggen!
Canvastavla av en orange katt

Canvastavla av en orange katt

Pälsdjur kan värma upp hemmet med sin närvaro och därför ska du satsa på en bild med katten som kommer att ge variation åt ditt utrymme.
Canvastavla där en katt fångar en fjäril

Canvastavla där en katt fångar en fjäril

Målningens pastellkomposition kommer att vara en intressant tillsats till det ljusa sovrummet.
Canvastavla katt i rosor

Canvastavla katt i rosor

Den här älskvärda katten omgiven av fältblommor som kommer att uppskattas av barnen exempelvis på ett dagis.
Canvastavla med siamesiska katter

Canvastavla med siamesiska katter

Canvastavla med vackra persiska katter kommer att smälta in i den eleganta inredningen.
Canvastavla med katt till tonårsrummet

Canvastavla med katt till tonårsrummet

Rolig canvastavla med en orange katt kommer säkert att gillas av alla trotsiga tonåringar.
Canvastavla akvarell med pälsdjuret

Canvastavla akvarell med pälsdjuret

Man får inte glömma en stark detalj i ett minimalistiskt vardagsrum. Detta kan vara en stor tavla med katten.
Canvastavla med vilt djur

Canvastavla med vilt djur

En leopardkatt kommer att passa idealiskt i utrymmen av boho typen.
Canvastavla med katt till vardagsrummet

Canvastavla med katt till vardagsrummet

En tavla med en katt som exempelvis är placerad i vardagsrummet kommer att udnerstryka vår sympati till dessa fantastiska djur.

  • Liknande ämnen:
 

Otroliga djur som har förflyttats till tavlor katter som fascinerar av flera anledningar

Man kan undra varför katter gillas så mycket. Man skulle kunna dela in personer i två grupper. De som redan gillar katter och de som bör gilla katter. Vi kommer att försöka att svara på denna fråga. För att hitta orsaken till varför våra tavlor med katter är så populära, så bestämde vi oss att titta på dessa djur närmare. Vi började med att analysera deras historia. Dessa djur har blivit domesticerade cirka 4000 år före vår tideräkning. Flera århundraden tillbaka sågs de som heliga djur i det antika Egypten. Vi har en tavla som hänvisar till denna period som är en majestätisk tavla med katt som är lite orientalisk och påminner om den kända sfinxen. Under medeltiden var det inte lätt vara katt. I flera europeiska länder sågs katter som häxors följeslagare och personer som sysslar med magi. Vi på Myloview har valt att använda dessa associationer som inspiration Ni kommer också att finna i vårt erbjudande väldigt hemlighetsfulla och en aning magiska tavlor katter. Djur är oftast svartfärgade på dem och visas i en väldigt atmosfärisk omgivning. I dimma, under stjärnrik himmel, bland gamla böcker, ljus eller tarotkort. Det är inte slut på mönster som kopplar dessa djur med historiska motiv. Personer som inte har något emot lösare dekorationer kommer att gilla mönster med katter i arkaiska kläder: en cylinderhatt eller en traditionell klänning. Denna typ av dekorationer särskiljer sig med sin originalitet. Vi kan lämna historien för detta moment och fokusera på andra orsaker till varför katter fascinerar oss.

Fånga naturens skönhet: tavla med katter i olika situationer

Fans av katter som nämner fördelarna med sina husdjur understryker att det inte finns några andra djur med så perfekta proportioner. Det är svårt att inte hålla med det argumentet. En välvårdad, ordentligt närd katt kännetecknas av stil, smidighet och rörelseförmåga. Dessa egenskaper som vi har försökt att fånga vid designen av våra dekorationer. Exempelvis är tavlan med katt som jagar en uttrycksfull estetisk dekoration som kommer att ge varje utrymme en effektiv dynamisk känsla. Ett sådant mönster kommer att passa till bland annat en enrumslägenhet, tonårsrum, samt också till en bostad som är inredd i ekostil. Katterna charmar oss med sitt utseende men också för dess spänstighet. Ingen kommer att förneka att de i många situationer ser söta ut. De är väldigt charmiga när de leker eller när du sover. Inget står i vägen för att bestämma sig för en tavla med katt på väggen. Oberoende av utrymmet där dekorationen hamnar så kommer hela interiören att få en härlig och glad och inte så allvarlig atmosfär. Det är värt att leka med specifika kattbilder som kombineras med olika interiörer på ett kreativt sätt. Exempelvis en bild som visar en sovande katt kommer att passa utmärkt till ett sovrum eller till en bekväm fåtölj i vardagsrummet.

Sagolik tavla med en liten katt i barnrummet

En stor del av våra dekorationer använder inte bilder men illustreringar som är utförda i olika stilar. En del av dem är dedikerade till yngre inneboende. Nästan alla barn gillar katter! Tavlor som är dedikerade till barnrummet är väldigt diversifierade. I en sådan omgivning finns det ingen plats för tristess! Vissa mönster visar en enskild glad katt (exempelvis en orangefärgad katt som tittar utanför takkanten). Andra - några djur på en gång. I Myloviews erbjudande finns också tavlor med katter och hundar bredvid varandra. Denna typ av dekorationer kommer att vara perfekta för barn som inte kan bestämma sig vilket djur de älskar mest. Mönster för de yngsta särskiljs från andra av en karaktäristisk och färgglad (men samtidigt en väldigt delikat) estetik. Tack vare den kommer vårt barn att inte distraheras avsevärt under sömnen eller inlärningen.