Canvastavlor efter kategori - Katt

Katter styr världen. Om du tror att det är annorlunda så är det för att katter vill att du ska tänka så. Vad är det vi kan göra förutom att dekorera våra bostäder och företag samt andra utrymmen med bilder på våra katthärskare? Tavla med katter kommer att vara en fantastisk dekoration av interiörer inte bara dem där riktiga katter bor! Låt dig inte luras av katternas söta bilder. Kattbilderna behöver inte bara föreställa söta katter men också pantrar, lejon, tigrar. Man ska inte tro att en kattbild är endast lämplig för barnrummet. Letar du efter idéer om hur du kan använda dig av kattbilder för att skapa en unik dekoration? Du har kommit helt rätt: läs vidare! 

Canvastavla med katt målning

Canvastavla med katt målning

Canvastavla med en katt som målats med akvarell är en fantastisk idé som en present för älskare av fluffiga katter.
Canvastavla med en katt på bakgrund

Canvastavla med en katt på bakgrund

En vacker katt som odödliggörs på en minimalistisk målning blir en dekoration på alla moderna interiörer.
55 tavlor
Canvastavla med katt för barnet

Canvastavla med katt för barnet

Canvastavla med en söt katt kommer att vara en fantastisk utfyllnad av ditt barns sovrum.
Canvastavla med en fluffig katt

Canvastavla med en fluffig katt

Bestämmer katten i ditt hem? Detona detta genom att hänga upp en kattbild på väggen!
Canvastavla av en orange katt

Canvastavla av en orange katt

Pälsdjur kan värma upp hemmet med sin närvaro och därför ska du satsa på en bild med katten som kommer att ge variation åt ditt utrymme.
Canvastavla där en katt fångar en fjäril

Canvastavla där en katt fångar en fjäril

Målningens pastellkomposition kommer att vara en intressant tillsats till det ljusa sovrummet.
Canvastavla katt i rosor

Canvastavla katt i rosor

Den här älskvärda katten omgiven av fältblommor som kommer att uppskattas av barnen exempelvis på ett dagis.
Canvastavla med siamesiska katter

Canvastavla med siamesiska katter

Canvastavla med vackra persiska katter kommer att smälta in i den eleganta inredningen.
Canvastavla med katt till tonårsrummet

Canvastavla med katt till tonårsrummet

Rolig canvastavla med en orange katt kommer säkert att gillas av alla trotsiga tonåringar.
Canvastavla akvarell med pälsdjuret

Canvastavla akvarell med pälsdjuret

Man får inte glömma en stark detalj i ett minimalistiskt vardagsrum. Detta kan vara en stor tavla med katten.
Canvastavla med vilt djur

Canvastavla med vilt djur

En leopardkatt kommer att passa idealiskt i utrymmen av boho typen.
Canvastavla med katt till vardagsrummet

Canvastavla med katt till vardagsrummet

En tavla med en katt som exempelvis är placerad i vardagsrummet kommer att udnerstryka vår sympati till dessa fantastiska djur.

  • Liknande ämnen:
 

Miauloview: tavlor med katter för alla!

Varför gillar vi att titta på katter? Vi har två teorier. Den första teorin går ut på att katter styr världen, vilket innebär att de styr över oss. Den andra teorin går ut på att katter är väldigt charmiga och det går inte att ogilla dem. Precis som våra tavlor med katter!

FBilder på söta (eller majestätiska) katter som är både stora och små är en dekoration som kommer att fungera i flera utrymmen. Varför skulle inte kattdekorationer kunna passa i våra bostäder och filmer om de utgörde en dekoration av de antika egyptiernas palats och gravar. Hm? Hurså? Känner du ingen koppling med det antika Egypten? Tja, i det fallet kanske du kommer att bli övertygad av våra - grundligt samtida - förslag på hur du använder oljemålningar av katter för att dekorera olika typer av utrymmen. Fortsättning på djurinspiration!

Klassiskt och sött, det vill säga en tavla av en katt i barnrummet

Katter och barn är en naturlig kombination. Och det är inte bara därför att vissa personer behandlar sina katter som om de vore deras egna barn. Det är värt att använda kattbilder för att dekorera barnrummet. Allt detta beror på vilken typ av katttavla som du väljer. Det kan vara ett arrangemang som är väldigt sött och charmigt eller med en klös. En sådan dekoration kan skapas på olika sätt. Till exempel, om du vill att temat för ditt barns rumsinredning ska vara sagor och berättelser ska du gärna hänga upp tavlan med Mästerkatten som var en listig katt från barnens favoritberättelse. Om ditt barn gillar alla katter inte bara de som kommer från sagornas värld. Då kommer tavlan med målade katter att vara perfekt. Du kan skapa en komposition av flera mönster och hänga upp dem bredvid varandra och skapa en minigalleri med kattbilder. Om du vill att ditt huvudtema ska vara husdjur och inte bara katter. Då kommer tavlor med hundar och katter vara perfekt.

Ovanligt: tavlor med katter i en vuxen interiör

Vi har redan nämnt ovan att katter utgörs inte bara av huskatter eller utekatter, men också av stora, vilda katter som lejon, tigrar, pumor och leopardrar. Deras bilder kommer att utgöra en fantastisk dekoration av flera vuxna interiörer exempelvis vardagsrummet eller det sexiga sovrummet. Sådana tavlor kommer att ge inredningen både kraft och dynamik. Det leder till att hela arrangemanget kommer att se mycket intressantare ut. Det är värt att använda denna typ av tavlor för att skapa en dekoration med ett tema. En tavla som visar ett stolt lejon med sin man vilket kommer att fylla ut interiören som inspirerades av Afrikas estetik. Tavlan med en tiger kommer att passa perfekt till Mellanöstern inspirerade motiv. Det är självklart att dekorationer som visar stora katter kommer att passa i dessa ställen. Det betyder inte att fans av huskatter ska lägga ner dekorering av bostäder med dess föreställningar. Tavlor som visar katter eller till och med tavlor som visar hundar och katter kommer att passa till mer vuxna interiörer. Allt beror på vilken bild eller grafik som du väljer!

Tavlor för katter

Trodde ni att vi skämtade när vi sa att katter är egentligen våra härskare? Det är långt ifrån sanningen! Vi tycker verkligen så! Det är därför som vi anser att katter förtjänar också att få sin hörna dekorerad. Det kan vara en plats i hemmet där katten har sin sovplats eller sina matskålar. Det är värt att hänga upp en liten tavla på låg höjd som visar en kattbild eller något annat som katten skulle gilla. Varför inte! Katter älskar att titta på bilder av andra katter och du kommer att få en rolig dekorativ nyans i din bostad.

Kattavla med nio liv?

Hemligheten bakom våra tavlors hållbarhet utgörs inte bara av en modern och stabil canvas men också en innovativ ekologisk teknnologi baserad på HP latex utskrift. Den ser till att man uppnår en skarp utskrfit med fylliga färger som är identiska med dem som vi presenterar i vår internetbutiks katalog. Färger som klarar av långa år oförändrade.