Fototapeter efter kategori - Mönster

Om du gillar geometriska ordnade mönster eller mosaik, kan du dekorera din inredning med fototapeter med mönster. Designs skimrande många färger, som glaset i ett kalejdoskop, eller mjuka färger, hjälper dig att få en ovanlig effekt i vardagsrummet, barnrummet, köket eller badrummet. Ett stort antal mönster och design som gjorda av professionella grafiska formgivare finns inte bara i form av tapeter, men också affischer, väggdekor och tapeter.

140 fototapeter

  • Liknande ämnen:
 

Mönster tapeter är alltid trendiga

Mönster är på modet under alla årstider, även om trenderna förändras för alltid. Det är inte viktigt om vilka kläder är populära: de med prickar, ränder - vertikalla? Horisontella? smala eller breda? Klassiska rutiga kläder eller de med frivola blommönster: Du kan alltid hitta en motiv som i flera månader dominerar i garderob av de som följer de hetaste trenderna. Efter en period av dess ökad popularitet den kommer att fortsätta att gillas i tysthet, men efter ett par säsonger återvänder den i glansen av vinnaren. Så är det med de senaste trenderna inom hemdekorationer, särskilt så lika mångsidig som tapeter: några mönster är alltid populära, så användningen av tapet med ett mönster i rummen eller kontor kommer alltid att vara en succé. Mönster på en tapet är ofta en exakt kopia av tygmönster: det var så med hundtandsmönster. Denna traditionellt svart-och-vita, mosaikliknande design har, sedan det uppfanns av skotska fårherdar för över 100 år sedan, blivit en symbol för god stil och sömnadskvalitet. Mönstret används också i form av elegant tapeter till att dekorera varje interiör. Det är på liknande sätt med det Chevron (sicksack). Kanske ni har märkt att det Mönstret är överallt nu. En Chevron är i grunden bara ett inverterad v-format mönster. Det har använts i många år och har alltid varit mycket populär i mode och heminredning. Chevron faktiskt revolutionerade interiören och den kan användas som tapeter, kuddar, gardiner, mattor, poufs och andra tillfälliga objekt. Den stora fördelen med mönster tapeter är deras mångfald. Oavsett om du letar efter sagolikt färgstarka eller snarare svart-vita tapeter i minimalistiska stilen, de i vanligt och dämpad klassiska mönster eller de med gott och hotfulla arabesque, abstrakta tapeter eller de täckt med mönster som är lätta att känna igen - Myloviews katalogen är något som kommer att tillfredsställa alla, även de mest kräsen. Mönster tapet kan helt ändra inredningen. De inte bara ger interiören en ny, unik karaktär:mönster tapeter passar perfekt att visuellt förstora ett litet rum, eller göra att rum med ett lågt tak blir visuellt smalare. Vi kan uppnå denna effekt genom att manipulera storleken på mönstren. Det är lite som det när man väljer klädsel: tapeter i vertikala mönster, till exempel, gör så att rummet verkar större än det är i verkligheten. Det är eftersom Den vertikala linjen är den starkaste i bilden. Ögat har en förmåga att vandra längst denna och blickrörelsen stannar bara om något intressant finns längst denna linje. Tvärtemot vad många tror, att ju mindre rum, bör väggarna vara mindre uttrycksfulla, i små inre mönster tapeter, särskilt de anmärkningsvärda och modiga, kommer att hjälpa till att skapa en intressant effekt, som distraherar från det faktum att utrymmet är stor eller små. Vi kan också nå denna effekt genom att fästa tapeten på taket.

Flower Power på din vägg

Blommönster är en av de äldsta mönstret kända för mänskligheten - och ändrar det inte det faktum att varje år, på de första varmare dagar av vårblommor, de visas inte bara på ängarna, utan även på kläder. Eftersom blommor går inte ur modet: man kan hitta de i rokokostil eller olika grafiken. Blommorna kan ändra deras form och proportioner i konst, de är svartvita eller kan finnas i alla regnbågens färger, och de visas så ofta som vårregn. Evigt färska tapeter med blommor är ett elegant tillägg i någon inredning, och gör att våren regerar under hela året. I Myloviews katalogen finns tusentals blommönster tapeter. Tapeter med flerfärgade och lite något som psykedeliskt oemotståndliga blommönsterna kommer att vara det perfekta komplementet till den hippie boho-stil. I sin tur, kommer tapeten dekorerad med subtila mönster av bleka rosor i vintage-stil vara nödvändigt, om vi vill dekorera rummet i den nyligen mest fashionabla rustik och romantisk shabby chic - den tillbakablickande, romantiserande lantlig inredningsstil. Svart och vita blommönsterna kommer att liva upp en minimalistiska inredning och förhindra en känsla av tomhet, som ibland kan upplevas i sådan inredningen. Tapeter i blommönsterna är också ett väldigt bra val, om man inte kan besluta om en inredning för barnrum. Tapeter med subtila blommönster kommer att vara lämpliga både för en pojke och flicka, och vi kan vara säkra på att de inte kommer att ses som infantila, när barnen växer upp. Blommönster tapet för sovrummet är också ett bra val - och behöver man inte begränsa sig till pastellfärgade blommor. Dekorera sovrummet med starka, ljusa färger är också på modet. Och det kan göras lätt med hjälp av en lämplig tapet med, till exempel, ett enkelt geometriska blommotiv inspirerad av den hetaste trenden inom design, som är flat design, dvs utformningen av platta, okomplicerade och glada mönster. Och, om man vill införa en atmosfär av ett verkligt kungligt glans i sovrummet, låt oss sätta på en tapet som är tryckta med mönster som liknar tunga barock tyger – de från boudoir herrgård av Louis XV. Blomtapeter kan också ge en anmärkningsvärd effekt för badrum - för dem som har blivit trötta på att visa maritima dekorationer.