Fototapeter efter kategori - Rumsliga

Fototapeten rumsliga vågor

Fototapeten rumsliga vågor

Modern rumslig fototapet med vågmotiv som kommer att ge interiören lite lugnande och harmonisk optisk illusion.
Fototapeten rumslig tunnel

Fototapeten rumslig tunnel

Fototapet rymlig med tunnelmotiv är en perfekt proposition för små utrymmen. Den kommer att öka optiskt öka utrymmet.
237 fototapeter
Fototapet rumslig i vitt

Fototapet rumslig i vitt

Om du strävar efter att inte bara förstora interiören optiskt, men också att lysa upp den, så kommer fototapeten 3D i vitt vara en dekorativ jackpott!
Fototapet rumsliga kolumner

Fototapet rumsliga kolumner

Ibland behöver man en fast hand för inredningen. Om du är ett fan av den industriella stilen, så välj den råa fototapeten med betongpelar motiv.
Fototapeten rymlig abstraktion

Fototapeten rymlig abstraktion

Om du förutom de överrealistiska dekorationerna, värdesätter också abstrakta arrangemangslösningar, så är den rymliga fototapeten skapad för dig!
Rymlig fototapet 3D

Rymlig fototapet 3D

Satsar du på moderna lösningar? Den rymliga fototapeten i 3D med tunnelmotiv kommer säkerligen ge din interiör ett originellt utseende!

  • Liknande ämnen:
 

Hur kan man förstora det inre med tapeter?

Förmodligen lider de flesta människor av underskott på plats: på universitetet kan vi knappast passa in i akademiska rum som har storleken av fängelseceller, ocksen flyttar vi till en etta, där sängen är två steg bort från skrivbordet, och dörren från fönster - tre steg. Så därför desperat försöker vi använda alla kända knep som skulle göra det möjligt för oss att göra något så att vårt livsutrymme blir åtminstone lite större. Med Myloview fototapeter blir det lättare än någonsin. Myloview skapade en kollektion av tapeter med avsikten för att göra så att ett litet rum verkar visuellt större. På vilket sätt kan tapeter göra så? Det är enkelt: förstoringeffekten ger de tapetmönster som har skapats på ett sådant sätt för att ge illusion av djup. De är, till exempel, tapeter som visar ett stort rum i perspektiv: långa linjer, som konvergerar mot en punkt - rader av sådana fotografier ger en illusionistisk effekt av en förstorad djup interiör. För att få liknande effekt finns också tapeter med broar, vägar, skenor och andra föremål av denna typ, som är fotograferade från början till slut. De kan också vara abstrakta fotografier utformade på ett sådant sätt att det verkar som vi inte tittar på väggen, men förlänga rum. Valet av förstoring tapetmönster är brett - så att alla ska kunna hitta något som inte bara kommer att bidra till detta praktiska arbetet, vilket är den optisk förstoring av interiör, men även passa till befintlig stil eller vara inspirationen för att skapa ett nytt arrangemang. För modern inredning passar väl dessa tapeter, som representerar minimal eller futuristiska utrymmen: glasade korridorer fulla av vit och metallisk lyster, flygplatser, kontors interiörer, mystiska tunnlar av en okänd destination... Tapeter av abstrakta mönster passar lika bra här. Interiörer som inredd i en trendig industriell stil är det idealiskta lanskapet för tapeter prydd med industriella visningar: järnbroar, spår, tunnelbanetunnlar, fabrikinteriörer och andra fotografier av detta slag. Tapet är ett bra komplement till en industriell inredning även av denna anledning, att den tematiskt anpassar inredningen och stör inte kraven i minimalism som upprätthålls i basfärger, antagna av riktningen för inredning, med hänvisning till fabriker före kriget och andra industrianläggningar.

Förstorande Myloviews tapeter: extra kvadratmeter i god stil

Ett litet sovrum kommer att få mer än en extra kvadratmeter, om det dekoreras med fototapet, vars fotografi är på samma gång romantisk och - naturligtvis - optiskt expanderande. I sovrummet kommer sådana tapeter passa in bra med skuggiga skogsstigar, stigar i parken och charmiga små gator. Eller om du istället för romantik föredrar överdåd och lyx: då kan du ta en tapet med barock mönster som liknar insidan av en palats, eller ett foto av pelargången. Med fototapeter av sådana mönster, även i ett litet sovrum i blocket kan man känna som i ett kungligt slott. I sin tur tapeter för badrum - som vanligtvis är det minsta rummet i lägenhet - kan du välja mellan mönster såsom en trä gångbro som sätts över floden, en gammaldags brygga eller bro. Men naturligtvis, de kan användas om man vill att badrum dekoreras med en vattenmotiv. Och om man vill bryta denna tradition som påpekar nödvändigtvist att dekorera badrummet i snäckor och havsvågor, kan man experimentera med andra förstoring tapetmönster. Eftersom varför inte hänga upp tapeter med ett foto som liknar metallic spänspetsar över bron? Eller - detta är återigen en version för glansentusiaster - fototapeten med vyn av en av tunnelbanastationerna i Moskva som har designats i en strikt barockstil, att det skulle kunna konkurrera med mer än en kyrka? Ett brett urval av Myloviews tapeter kan ge oss många originella idéer som ska inte bara se bra ut, men också överraska våra vänner. Och förresten, om överraska vänner: ett annat hemrum, som vanligtvis lider av akut brist på utrymme, är korridoren - och ändå är hallen ett visitkort i vårt hem, och är ansvarig för det första intrycket på våra gäster. Här igen, en väl vald tapet kan hjälpa oss: noga utvalda förstorande tapetmönster kommer att göra så att hallen verkar optiskt mindre stram. På grund av en lite tveksam, övergående karaktären av korridoren, kan du välja nästan alla mönster: industriell interiör, naturlandskap, stadslandskap eller abstrakt mönster - alla de kommer att passa väldigt bra. Bara det enda som är värt att komma ihåg, att korridoren är oftast den mest dystra rummet i lägenhet – i väldigt få av dem finns det fönster. Så du bör besluta om ett ljust mönster som något kommer att upplysa den skymning som finns i det här rummet - i enlighet med välkända principer från modevärlden, som säger att ljusa saker visuellt förstorar och mörka saker gör mindre.