-50%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet världskarta

Fototapet världskarta

Bildnummer: #1795674
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 80 x 40 cm bredd och höjd
124,20 SEK
Ändra storlek

Världen är tillgänglig för dig med en handutsträckning

Världen är mycket mindre idag än förut. Tack vare möjligheten till enkla resor med tåg, båtar och flygplan samt tillgången till GPS som alla har på sin telefon kan vi åka till den mest avlägsna platsen på jorden utan några problem.  Det finns också möjlighet till att bringa världen närmare oss - varje dag blir vi inspirerade till att organisera resor.  Fototapeter för väggen som visar kontinenter är en intressant idé för att dekorera ett elegant vardagsrum.  Vi är vana med blommotiv, målade landskap pittoreska vyer samt geometriska mönster i interiören. Samtidigt är det geografiska mönstret en riktig överraskning.  Den kommer att bli en originell accent som kommer att förändra din interiör.

 I vilken inredning kommer en sådan dekoration att passa in och vem kommer att gilla den?  En färgglad världskarta är säkerligen ett perfekt sätt att liva upp och dynamisera utrymmet.  Färgglada kontinenter på väggen kan kompletteras med element i utrymmet som möbler, textilier eller prydnadssaker som hålls i motsvarande nyanser vilket skapar en väldigt effektiv helhet.  Det är en lösning såväl till en modern och minimalistisk samt till ett elegant arrangemang.  Den kommer att gillas både av geografifans men också av fans för långa resor.  När du dekorerar interiören så kan du inspirera dig av olika trender. Den bästa idén är att koncentrera sig på sina intressen.  Om vi älskar resor så kommer världskartan på väggen att inte tråka ut oss kommer att vara en perfekt motivation till att planera kommande resor!

Fototapet till väggen med färgglada kontinenter kommer inte bara att passa in till globtrotterns vardagsrum. Vi kan också placera den i barnrummet eller tonårsrummet.  Här kommer den att uppfylla dubbla roller. För det första kommer den att dekorera utrymmet med färgglada element vilket kommer att göra inredningen mer optimism. För det andra kan det vara ett fantastiskt hjälp för inlärningen. Landmassor som är indelade i länder ser till att vårt barn kommer att komma ihåg namn på exotiska länder samt dess lokalisering.  Interirördekorationen kommer inte bara vara effektiv men också praktisk!