-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med hemlighetsfull djungel

Fototapet med hemlighetsfull djungel

Bildnummer: #154123228
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
245,20 SEK
Ändra storlek

Manlig minimalism i en exotisk utgåva

En hårsalong för män behöver inte vara tråkig och dyster. Den kan vara mystisk och samtidigt extremt elegant tack vare unika mönster som tar ägaren och dennes gäster på en resa genom Amazonas djungel! Den lämpliga fototapeten har en nyckelroll här.

Rått, grått och svart. Dessa färger är oftast förknippade med hårsalonger för män. Och även om män sällan fokuserar på ett brett färgspektrum så behöver man inte introducera många tillbehör vid introducering av naturen till interiören. Engelsk grönska är en väldigt djärv och intrigerande färg. Trots den ganska mörka nyansen så hänvisar den till naturen - en riktig djungel som lockar äventyrliga resenärer. Hur tar du med dig detta äventyr hem till dig? En fototapet kommer att vara till hjälp. En exotisk djungel kan ha en bit hemlighetsfullhet som kommer att locka gästernas uppmärksamhet. En sådan atmosfär är ett perfekt arrangemangstema för ensamstående, men också för män som vill intrigera sina partners.

En vägg som är dekorerad med denna typ av fototapeter får enkla och minimalistiska möbler att se bra ut. Det gäller både möbler i modern stil och vintage stil.. En fåtölj med räv och ett kaffebord. Vad mer behövs för att skapa en unik atmosfär? Kanske några riktiga blommor för att göra den manliga och samtidigt mystiska djungeln till en mer bokstavlig djungel. Den mystiska djungeln kommer också att fungera i sovrummet, men det är värt att lägga till tillbehör som kommer att lysa upp utrymmet lite. Vindskydd i rotting och belysning i bohostil kommer inte bara att väcka sinnena men också återge Amazonas djungels exotiska atmosfär.

I rum där denna typ av fototapeter spelar en stor roll spelar riktiga blommor en dubbel roll: De utgör ett användbart tillskott för att rena luften, men gör också att rummet bokstavligen förvandlas till en djungel där riktiga instinkter tar över! Vila på en sådan plats får oss att tänka på en exotisk semester, till vilken vi kommer att vilja komma tillbaka ivriga för nya och nyare äventyr. Det är vad inredning handlar om, varje dag upptäcker vi nya element, tack vilket gör att vi kommer att njuta av att spendera tid hemma.